Филологическа библиотека - рабтно време?
Модератор: Don Horhe
Филологическа библиотека - рабтно време?
В частност ме интересува в колко отваря небезизвестната филологическа библиотека, че имам малко работа, а не ми се ще да се изтърся предварително. Мисля че беше 10:00 или 12:00, ако някой знае със сигурност бих бил признателен 
Re: Филологическа библиотека - рабтно време?
оооо, доста по-рано към 8ч30-9ч вече е отворено. Един път отидох към 8ч20 и тя беше вече тамTemporary написа:В частност ме интересува в колко отваря небезизвестната филологическа библиотека, че имам малко работа, а не ми се ще да се изтърся предварително. Мисля че беше 10:00 или 12:00, ако някой знае със сигурност бих бил признателен
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
@nestea Мерси за отговора
В централната сграда на ректората, като се качваш по стълбите в ляво от централния вход, на петия етаж завиваш надясно и има още едни стълби водещи към упоменатия гълъбарник (т.е. шестият етаж). Та там м/у пети и шести етаж ти е библиотеката.
Условията са да имаш библиотекарска карта, за да имаш която трябва да си студент. Тя се получава в голямата библиотека в двора и струваше към 5 кинта май на година или нещо такова.
За местонахождението - общо взето на път към небезизвестния гълъбарникinaccessibility написа:къде се намира тази библиотека и как стои въпросът с ползването й, някой знае ли
Условията са да имаш библиотекарска карта, за да имаш която трябва да си студент. Тя се получава в голямата библиотека в двора и струваше към 5 кинта май на година или нещо такова.
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Мерси за информацията, предполагам ще ми е необходима, защото ще ме приемат филологияTemporary написа:За местонахождението - общо взето на път към небезизвестния гълъбарникВ централната сграда на ректората, като се качваш по стълбите в ляво от централния вход, на петия етаж завиваш надясно и има още едни стълби водещи към упоменатия гълъбарник (т.е. шестият етаж). Та там м/у пети и шести етаж ти е библиотеката.
- snow_dreams
- В началото бе словото
Re: Филологическа библиотека - рабтно време?
хмм... в събота библиотеката май не работи, нали
или поне аз до такъв извод стигнах 
Поражение не съществува, докато човек не се признае за победен!