Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!
квартири
Дава се голяма стая за 2 момичета на 5 мин. от УНСС, в нова обзаведена гарсониера, 1 минута до спирката на всички автобуси.
knights@abv.bg ; Скайп: jmj-abm ; 0899 10 22 43
Снимки:
- http://www.topobiavi.com/index.php?acti ... &id=867135
knights@abv.bg ; Скайп: jmj-abm ; 0899 10 22 43
Снимки:
- http://www.topobiavi.com/index.php?acti ... &id=867135
- Прикачени файлове
-
- 2_staq_m.JPG
- (272.18 KiB) Not downloaded yet
- darky
- Пишеща машина
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - т
2 момичета търсят съквартирантка.
Самостоятелна, обзаведена стая. Напълно обурудвана кухня. СОТ. Намира се на улица „Кирил и Методий”. В близост са трамвайни и автобусни спирки, супермаркет. На 10 минути пеша от метростанция „Сердика” и 5 минути пеша от Sin City
Наем 200 лв.
Тел: 0885639256
e-mail : rewrite@abv.bg
xoxo
Самостоятелна, обзаведена стая. Напълно обурудвана кухня. СОТ. Намира се на улица „Кирил и Методий”. В близост са трамвайни и автобусни спирки, супермаркет. На 10 минути пеша от метростанция „Сердика” и 5 минути пеша от Sin City
Тел: 0885639256
e-mail : rewrite@abv.bg
xoxo

-
cerbera
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Турси се хубав малък (двустаен?) апартамент, оборудван с хладилник, пералня и печка, около центъра (СУ)...

-
popyten_viatyr
- В началото бе словото
- Специалност: Специална педагогика
- Курс: втори
Здравейте търся си квартира в районите Редута, Гео Милев,първи курс ще бъда наесен в СУ.Нямам особени претенции,желателно да е самостоятелна стая и ако може без хазяи.Също така ако някой има желание за апартамент и да си делим наема и всичко останало.Моля ако някой има оферти и е сериозен да пише лс.
)
-
countryman
- В началото бе словото
Търся си двама съквартиранти за апартамент с кухня, трапезария, хол, спалня и сервизно помещение. Намира се на 3-5 мин. от спирка на метрото "Константин Величков". Отоплението е ТЕЦ. За всеки има по стая. Наемът е общо 350лв, без консумативите. Проблемът ми е, че нямам възможност да дойда до София в момента, за да го разгледам, но информацията ми е, че е ново строителство и е обзаведен. Нямам и снимки. Ако има желаещи да ми пишат на ЛС. Молбата ми ще бъде ако някой се съгласи и пътува за София, да отиде и да го разгледа на място.
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
-
hri.kostoff
- В началото бе словото
Давам квартира в центъра на София, за две момичета. Обзаведени стая ( с две отделни легла) и кухня, баня и тоалетна в перфектно състояние.
Телефон за контакти: 0899 183 182 звънете по всяко време
Телефон за контакти: 0899 183 182 звънете по всяко време
Здравейте,
Търся си съквартирантка/и за апартамент в центъра или студентски град. Искам само да имам отделна стая и обзавеждането да е ново. Ако някой се интересува - скайп glupacheto
Търся си съквартирантка/и за апартамент в центъра или студентски град. Искам само да имам отделна стая и обзавеждането да е ново. Ако някой се интересува - скайп glupacheto
Здравейте, търся си съквартирантка за луксозна гарсониера в кооперация,изцяло обзаведена - кв.Изток , на 1 мин. път от спирката на Плиска. ( за 10 мин. се стига до СУ, за 15 до Унсс ) .Изгоден наем.Тел. за връзка 0886 305 918 
-
msai
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
Търся съквартирант със или без квартира от Стара Загора. Ще се търси нещо близко до метрото. Ще уча в Ректората. Наем до 200 лв. на човек.
П.С. Пишете на пълномощното.
П.С. Пишете на пълномощното.
-
summerland
- В началото бе словото
- Курс: първи
Уча задочно в СУ и търся квартира за по месец и половина на семестър. Ако някой, който живее на квартира има възможност да ме приеме за кратък период, моля пишете! Ще си делим и разходите 
-
countryman
- В началото бе словото
Вече е невалидна. За съжаление не се намериха сериозни кандидати и апартаментът е зает.countryman написа:Търся си двама съквартиранти за апартамент с кухня, трапезария, хол, спалня и сервизно помещение. Намира се на 3-5 мин. от спирка на метрото "Константин Величков". Отоплението е ТЕЦ. За всеки има по стая. Наемът е общо 350лв, без консумативите. Проблемът ми е, че нямам възможност да дойда до София в момента, за да го разгледам, но информацията ми е, че е ново строителство и е обзаведен. Нямам и снимки. Ако има желаещи да ми пишат на ЛС. Молбата ми ще бъде ако някой се съгласи и пътува за София, да отиде и да го разгледа на място.
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
-
amoroso
- В началото бе словото
- Специалност: Мрежови технологии
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ttp://forum.uni-sofia.bg/gallery/amoroso
Ние сме момче и две момичета и търсим съквартирант/ка за самостоятелна стая от вече нает етаж от къща в кв. Гео Милев непосредствено до самия парк в много тих район. 160лв наем, на 10-15 мин. пеша от х-л Плиска и на 5 мин. от спирка за 305, 413, 120
за повече подробности skype: vankata, Тел.: 0884136577, e-mail: ivan.koleff
gmail.com
за повече подробности skype: vankata, Тел.: 0884136577, e-mail: ivan.koleff
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
Двама човека си търсим 3-ти съквартирант. Квартирата се намира на улица "Кавала", пресечка на "Опълченска". Централна гара е на 10 минути пеша, метростанция "Опълченска" също е на 10-на минути пеша. Минават също така тролейбусни линии 1 и 5, автобусни линии 86 и 60.
Условията:
Всеки е в самостоятелна стая, няма преходни. Квартирата е след основен ремонт, напълно обзаведена(легла, гардероби, етажерки, бюра, хладилници, печки, мечки, всичко), има 2 тераси (на едната има диван с изглед към Витоша
), баня + тоалетна и отделно още една тоалетна, кухня, килер с пералня (работеща
), наемът е 100 евро (195 лв) на човек, без сметките. Хазяйката е много готина, идва само веднъж месечно да прибере наема. В случай на повреда или нещо такова веднага се ангажира да извика майстор да отстрани повредата.
Ако има хора, които се интересуват, да ми пишат на лично съобщение или телефон 0888 254 254. Предлагаме и възможност всеки желаещ да дойде и да разгледа квартирата и сам да прецени дали това е за него.
Условията:
Всеки е в самостоятелна стая, няма преходни. Квартирата е след основен ремонт, напълно обзаведена(легла, гардероби, етажерки, бюра, хладилници, печки, мечки, всичко), има 2 тераси (на едната има диван с изглед към Витоша
Ако има хора, които се интересуват, да ми пишат на лично съобщение или телефон 0888 254 254. Предлагаме и възможност всеки желаещ да дойде и да разгледа квартирата и сам да прецени дали това е за него.

- Summer_Girl
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Здравейте, търся си съквартирантка/ки, които имат вече оферта за някоя квартира или си търсят квартира в момента. За предпочитане е квартирата да е до
Ректората или до някоя метростанция
Всички, които вече имат, намерили са или живеят в такава квартира и си търсят човек да ми пишат. Скайпът ми е: little_mermaid_mimi; Телефон: 0883 459 366
Ректората или до някоя метростанция
"Said a wise man: life is a chessboard of nights and days. Where God, using men as his pawns, plays. Hither and thither moves, and checkmate, and slays, and one by one he places them back in the box. For each pawn has its fate, as does each player, as does God. Fate will be met."
-
skyrider
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: пети
Търся си съквартирант. Апартамента е в Младост до станцията на метрото.
За контакти: 0897638109, Павел
За контакти: 0897638109, Павел