ИЗБЕРИ ДА СПОРТУВАШ

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Never
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: ИЗБЕРИ ДА СПОРТУВАШ

Мнение от Never »

Защо чак сега разбирам, че има кънки на лед? Значи се колебая между това и съвременните танци, а по възможност бих записала и двете. Ако промените формата на анкетата по начина, предложен от MidwinterSun, даже ще гласувам. =)
А кънките дали са само през зимата? И в Зимния дворец ли са? И трябва ли да си имаме прилични кънки, че моите не са особено добри?
Последно промяна от Never на 12 Авг 2011, 11:22, променено общо 1 път.
It's never too late
for a twist of
fate.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Аз мисля да ходя на плуване, по възможност и на фитнес. Ако избера плуване на първо място, това означава ли, че само оценката по плуване ще ми влиза в успеха?
Аватар
Impossibilities
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от Impossibilities »

Аз пък се заинтересувах от катеренето. На страницата в сайта, където приканват първокурсниците да си изберат спорт, пише: "В спортовете като катерене, плуване, фитнес, тенис - местата свършват още през първите два дни." Да разбирам, че е популярно сред студентите и те са доволни от базата и всичко останало? Дали е проблем, ако никога преди не си се занимавал с катерене? :|

Като се замисля, туризмът също не звучи зле. Всяка седмица ли се ходи на походи?
DarkRow
В началото бе словото
Специалност: Медицина

Мнение от DarkRow »

Impossibilities написа:Аз пък се заинтересувах от катеренето. На страницата в сайта, където приканват първокурсниците да си изберат спорт, пише: "В спортовете като катерене, плуване, фитнес, тенис - местата свършват още през първите два дни." Да разбирам, че е популярно сред студентите и те са доволни от базата и всичко останало? Дали е проблем, ако никога преди не си се занимавал с катерене? :|

Като се замисля, туризмът също не звучи зле. Всяка седмица ли се ходи на походи?
Сродна душа! :)
Аватар
Impossibilities
В началото бе словото

Мнение от Impossibilities »

DarkRow написа:Сродна душа! :)
Абсолютно. :) Трябва да призная, че не си падам много спортистка - заради това и се опитвам да си намеря занимание, което да ми бъде интересно. Може да се засечем в някоя от групите. Само ме притеснява, че засега всички се изказват много негативно за този туризъм. Не мога да си представя защо. Все пак някаква група хора се събира, върви, върви и накрая се връща обратно. Изключвайки хорър сценариите, какво толкова може да се обърка? :lol:
Аватар
Never
Драскач
Специалност: Международни отношения
Обратна връзка:

Мнение от Never »

О, ако ще има хорър сценарии и аз съм ЗА, трябва все някога да изпробвам теорията си, че съм достатъчно умна, за да оцелея в такъв филм. xD
И все пак правило номер 1 би трябвало да бъде да избягваш такива ситуации, така че май с туризма не ни е писано. :D
It's never too late
for a twist of
fate.
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Благодаря на всички за активността!
Анкетата е с един отговор, за да се получи по-реална информация за желанията Ви.
Това не означава, че след месец и половина - два (до 7 октомври), не може да се запишете за друг избран от Вас спорт.
С тази анкета, не само получаваме информация, но и Ви предизвикваме да помислите за възможностите и да имате време да изберете подходящия или най-интересния за Вас спорт.
Информация за спортовете и други новини може да видите в страницата на Департамента:
http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department.
До една - две седмици ще има подробна информация за всички спортове и възможностите за записване, практикуване и организация.
Не забравяйте за възможността да участвате в спортния лагер на море август-септември 2011 г.
DarkRow
В началото бе словото
Специалност: Медицина

Мнение от DarkRow »

Impossibilities написа:
DarkRow написа:Сродна душа! :)
Абсолютно. :) Трябва да призная, че не си падам много спортистка - заради това и се опитвам да си намеря занимание, което да ми бъде интересно. Може да се засечем в някоя от групите. Само ме притеснява, че засега всички се изказват много негативно за този туризъм. Не мога да си представя защо. Все пак някаква група хора се събира, върви, върви и накрая се връща обратно. Изключвайки хорър сценариите, какво толкова може да се обърка? :lol:
Ако не си падаш много спортистка, повярвай ми, катеренето няма да ти хареса... :) Иначе според мен проблема с туризма не би трябвало да идва от това, че нещо може да се обърка, а че ходят на походи по 3 часа, два пъти в годината... Аз се чудя дали не е най-добре да запиша катерене, а туризма, преходите и т.н. сам да си ги практикувам, както е било досега :D
Аватар
BTW
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от BTW »

Туризъм май. :)
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

admin.sport написа:Благодаря на всички за активността!
Не забравяйте за възможността да участвате в спортния лагер на море август-септември 2011 г.
Какъв е този лагер? За всички студенти ли е? И за новите ли?
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Извинявам се, намерих информацията, но никъде не пише каква е таксата?
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Какъв е този лагер? За всички студенти ли е? И за новите ли?[/quote]

Лагерът е за всички желаещи студенти от СУ, вкл. и за новите.
Записване в 120 стая, Ректората.
Инфо в страницата на Департамента http://www.uni-sofia.bg/Sports_Department, и във Фейсбук.
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Еми няма за таксата нищо...
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

aman написа:Извинявам се, намерих информацията, но никъде не пише каква е таксата?
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 65&t=19941 - 215 лв.
Аватар
Legolassss
В началото бе словото

Мнение от Legolassss »

DarkRow написа:Ако не си падаш много спортистка, повярвай ми, катеренето няма да ти хареса... :) Иначе според мен проблема с туризма не би трябвало да идва от това, че нещо може да се обърка, а че ходят на походи по 3 часа, два пъти в годината... Аз се чудя дали не е най-добре да запиша катерене, а туризма, преходите и т.н. сам да си ги практикувам, както е било досега :D
И аз да си кажа - сродни души! :lol: И аз предпочитам сама да си организирам туризма, отколкото да завися от преподаватели и колеги (не че имам нещо против тях). Ще пробвам да се доредя за катеренето, пък ако не стане, в туризма до последно има места (поне така съм чувала) :D Във всеки случай нямам съмнение, че ще е едно от двете (въпреки че винаги може да се случи нещо непредвидено и съдбата да ме захвърли във... футболния отбор :shock: ).
Where now the horse and the rider? where is the horn that was blowing?...
They have passed like rain on the mountain, like a wind in the meadow;
The days have gone down in the West behind the hills into shadow.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”