2 курс Право (2010-2011)
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: 2 курс Право (2010-2011)
Ще бъдат качени на сайта тази вечер и утре ще бъде нанасянето и изпитването на мераклиите за повишаване на успеха.
Под "сайта" разбираме http://www.eubg.eu, нали? 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Именно. Но под "21:30" не знам какво трябва да се разбира, понеже вече минава десет
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Утре в 10 в 301, когато ще е устното изпитване за повишаване на оценката.
Колеги по европейско ако не сме си донесли книжката зачита ли се оценката или е трябвало да ни я нанесат?Въпросът може да звучи глупаво, но понеже бях зает и не отидох, когато беше нанасянето, в резултатите на eubg.eu имам оценка, а в susi.uni-sofia.bg пише, че изпита е невзет.
Някой да има идея дали е имало нужда от задължително нанасяне в книжките или просто хората , които ъпдейтват инфото в суси не са си свършили работата както трябва? 
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Не е нужно да се нанасят в книжката. А и ас. Христев изрично каза, че "доц Семов не държи оценките да бъдат внесени в книжките". Никой все още няма оценка в СУСИ, явно секретарките са били отпускарски настроени последната седмица и не са ги вкарали в системата
- originalsin
- Пишеща машина
- Курс: първи
Колеги, имам няколко въпроса и при все че е отпускарски месец, надявам се да се намери някой доброволец, който да се отзове.
1. Мога ли да се явя на изпити по избираеми предмети - ИППУ/ОПИ, при положение че Дачев не е скъсал никого на редовната сесия?
2. Може ли някой колега, който се е явявал на ОПИ да ми каже как протича изпита, какво да уча от учебника (имам прекалено малко лекции) или да ми предложи алтернативни източници?
Благодаря предварително.
:>
1. Мога ли да се явя на изпити по избираеми предмети - ИППУ/ОПИ, при положение че Дачев не е скъсал никого на редовната сесия?
2. Може ли някой колега, който се е явявал на ОПИ да ми каже как протича изпита, какво да уча от учебника (имам прекалено малко лекции) или да ми предложи алтернативни източници?
Благодаря предварително.
:>
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
1. Доколкото разбирам, притеснява те това, че може никой преподавател да не се появи на поправителния изпит, при положение, че не са скъсали никого и може да се разкараш (а в твоя случай и да четеш) напразно. Има обявена дата за изпит по ППУ в края на август. Това на езика на Кодекса на труда означава, че в посочения ден и час преподавателят ще бъде на въпросното място. А доколкото ми е известно, от отдел Студенти са информирали колегите миналата година, че неявяването на редовната сесия на избираем предмет не е пречка за явяване на есен. Моята препоръка е все пак да звъннеш да попиташ в отдел Студенти, а можеш също така да пишеш във фейсбук на някой от асистентите му, който ви води упражненията на вашата група.
2. За ОПИ май трябва да пишеш във вашата тема (или по-скоро във фейсбук, че напоследък групите там изместиха форума : ), ние се явявахме на ОПИ при съвсем други обстоятелства. Аз така и не разбрах кой води тази година ОПИ все пак, още по-малко пък по кой учебник и конспект сте.
2. За ОПИ май трябва да пишеш във вашата тема (или по-скоро във фейсбук, че напоследък групите там изместиха форума : ), ние се явявахме на ОПИ при съвсем други обстоятелства. Аз така и не разбрах кой води тази година ОПИ все пак, още по-малко пък по кой учебник и конспект сте.
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
Естествено че ще има изпит миналата година беше същото и аз не съм се явила на редовната и после питах лишно дачев дали ще има изпит септември и той каза да.Така че няма смисъл да се пита в канцелария и тн, защото няма да кажат нищо по различно.Което ми напомня че Дачев може да позакъснее ама го изчакайте
May I eat your eyes?
- originalsin
- Пишеща машина
- Курс: първи
Благодаря за инфо-то. 
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."