Спортове в СУ - 1 курс
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Спортове в СУ - 1 курс
Аз ужким много исках корфбол, ама като видях, че кошът е повече от два пъти колкото мен, се отказах.
Нещо аеробика, ала-бала...
Нещо аеробика, ала-бала...
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
Плуване! Ама тези 5 лв дали няма да ме откажат ... искам поне два пъти седмично да ходя, ама ...
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
А някой от спортовете да се намира в близост до Философски факултет? И някой запознат с фектовката ако може да сподели мнение дали е на нива 
Аз знам само, че плувният басейн е до ФФ. Което ми е добре дошло
-
Георги Арийски
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Хора,знаете ли къде се намира тренировъчната база за спорта фитнес(за мъже),мисля,че е в студентски град,обаче не знам дали е далеч от Ректората.Чудя се защото ще живея в Драгалевци и ми е малко зор транспортът 
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Обратна връзка:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... 011_2012_g
Тука ги има спортовете по бази.
yolinaA, ако ФФ е на 4ти километър, там най-близо ( ама МНОГО близо) ще ти е малкият Академик, където са Плуване и Фитнес (ама не знам дали този фитнес не е само за момчетата, понеже този в Студентски си пише, че е за жени.)
Георги, аз от написаното горе разбирам, че фитнеса в Студентски е за жени, другият е близо до Плиска, което ти е на няколко (от 2 до 5-6) спирки от Ректората (зависи дали си с автобус или тролей). Но за 15тина-20 минути можеш да стигнеш от точка А до точка Б.
Тука ги има спортовете по бази.
yolinaA, ако ФФ е на 4ти километър, там най-близо ( ама МНОГО близо) ще ти е малкият Академик, където са Плуване и Фитнес (ама не знам дали този фитнес не е само за момчетата, понеже този в Студентски си пише, че е за жени.)
Георги, аз от написаното горе разбирам, че фитнеса в Студентски е за жени, другият е близо до Плиска, което ти е на няколко (от 2 до 5-6) спирки от Ректората (зависи дали си с автобус или тролей). Но за 15тина-20 минути можеш да стигнеш от точка А до точка Б.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- Legolassss
- В началото бе словото
- Курс: втори
Аз се бях засилила към спортно катерене, обаче вече почвам да се колебая...
Нито съм силна в ръцете, нито нищо, но бях чувала, че там е забавно и взех, че повярвах
Сигурно няма да имам проблеми с туризма, ако го запиша, та това си остава вторият вариант (и поне там съм сигурна, че ще има места до последно).
Сигурно няма да имам проблеми с туризма, ако го запиша, та това си остава вторият вариант (и поне там съм сигурна, че ще има места до последно).
Where now the horse and the rider? where is the horn that was blowing?...
They have passed like rain on the mountain, like a wind in the meadow;
The days have gone down in the West behind the hills into shadow.
They have passed like rain on the mountain, like a wind in the meadow;
The days have gone down in the West behind the hills into shadow.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Не прави тази грешка, моля те! Миналата година първия семестър повтарях "Не записвайте Туризъм! Не записвайте Туризъм! Не записвайте Туризъм!", а втория семестър - "Видяхте ли, че не трябва да записвате Туризъм! Казах ли ви да не записвате Туризъм!" 
Туризъм равно ли е на катерене на Витоша през почивните дни? Щото по принцип си е оферта, аз обичам да се разкарвам из природата, но няма да си жертвам почивните дни, ако това е условие. Иначе съм навита за две неща - тенис, който съм тренирала 3 години почти и ще ми е приятно да си припомня, но за който знам, че местата свършват бързо, и йога, която винаги съм искала да опитам.
Някой би ли ми дал информация относно плуването?Струва ли си,има ли учител,който да те учи на различните стилове плуване или те пускат там на самоубочение?
Само добродетелността е богатство!
Е, защо?svetlio.varna написа:Не прави тази грешка, моля те! Миналата година първия семестър повтарях "Не записвайте Туризъм! Не записвайте Туризъм! Не записвайте Туризъм!", а втория семестър - "Видяхте ли, че не трябва да записвате Туризъм! Казах ли ви да не записвате Туризъм!"
Аз мислeх точно това да запиша...
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Разбира се, че си струва... все пак това е плуване, един от най-хубавите спортове, които може да се тренират (не е като да не съм пристрастенSmile_ написа:Някой би ли ми дал информация относно плуването?Струва ли си,има ли учител,който да те учи на различните стилове плуване или те пускат там на самоубочение?
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- Siss
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
- Обратна връзка:
Просто ми е интересно да попитам - как ще ни разделят в тези групи? Горе-долу по факултети ли ще сме или ще сме сборна група от най-различни специалности?
I'd rather be a climbing ape than a falling angel.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Когато отидеш да се записваш ще ти бъдат предложени няколко възможни часа и ти си избираш този от тях, който ти е най-удобен за теб, така че ще сте най-различни специалности.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."