Новоприети студенти за академичната 2011/2012 година
Модератор: Шепот
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Re: Новоприети студенти за академичната 2011/2012 година
Да,благодаря ви на всички,които откликнахте.Днес ходих и се записах.
Public relations and Advertising..
Днес беше много спокойно.
И леличката беше в добро настроение.
И леличката беше в добро настроение.
- Christopher
- Пишете, о, братя
Дааа,прав си.Всички бяха много мили и спокойни.Ти кога ходи?/т.е. по кое време/ : )
Последно промяна от Christopher на 22 Дек 2011, 00:48, променено общо 1 път.
Public relations and Advertising..
Я, вие седянка ли сте правили там? 
Разкажете, разкажете
Разкажете, разкажете
То може и да защото вие сте били кротки, или въпросите ви не са били страшни, щото някакъв сутринта дивееше къде да се оплачел от тях -вие сигурно за друго нещо сте били там, различно от неговото...
Аз когато ходих леличката си пушеше спокойно цигарка, онзи може да е отишъл когато е била без цигарка и затова.aman написа:То може и да защото вие сте били кротки, или въпросите ви не са били страшни, щото някакъв сутринта дивееше къде да се оплачел от тях -вие сигурно за друго нещо сте били там, различно от неговото...
Някъде около 11 май беше.Christopher написа:Дааа,прав си.Всички бяха много мили и спокойни.Ти,кога ходи?/т.е. по кое време/ : )
А ти?
BTW, яко ме кефиш с тия умалителни! И през цялото време не мога да те хвана майтапиш ли се, или това си ти е нормалното говорене, пич?!
А вие за какво ходихте там, че е била мила лелката - да не сте ходили да й поднасяте извинения, благодарности и прочие лицеприятни за лелки работи?! 
aman написа:А вие за какво ходихте там, че е била мила лелката - да не сте ходили да й поднасяте извинения, благодарности и прочие лицеприятни за лелки работи?!
Просто за пореден път зе убеждавам до колко може да бъде зависим човек от тютюн. не на Димов.
Някои хора не пушат ли дълго време откачват.
Най-смешното е, че преди мен имаше едно момче и докато го почаках малко се загледах в забранителната лепенка за пушене, която беше залепена срещу вратата, а като влезнах вътре ми пушеше срещу лицето.
Ама предпочитам дима в лицето и да е мирно и спокойно, отколкото налудничевото викане и излишни истерии.
- FeelTheRain
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Я кажете пак за коя леличка става въпрос, защото не съм сигурна дали съм разбрала добре? За тази, която ни отмъква дипломите?:D
Коя ги отмъква, къде ги отмъква? И пак не ми стана какво са правили битивито и кристофъра там днес
щото това може да обясни много работи 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Това е жената в Отдел "Студенти" (9 зала), при която става записването. Нейната колежка помага за попълването на документите (в зала 13). При окончателното записване дипломата се прибира от нея, заедно с останалите документи освен Личната карта 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Ходих да й поднеса червен давидоф и една червена роза.aman написа:Коя ги отмъква, къде ги отмъква? И пак не ми стана какво са правили битивито и кристофъра там днес
Аз лично ходих да потвърдя за трето класиране, а кристофъра да се запише доколкото разбрах.