Въпрос относно записване

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Oven
В началото бе словото
Специалност: История
Курс: първи

Въпрос относно записване

Мнение от Oven »

Здравейте приеха ме История редовно но аз искам задочно имам бала за задочно просто като попълвах ги обарках редовното да е преди задочното та сега какво да направя смисал знам че трябва да пиша декларация или молба таа моля някой който знае по подробно да даде инфо че се чуствам объркан :Д :)
aman
Да живей словото

Re: Въпрос относно записване

Мнение от aman »

При следващите класирания се местиш във възходящ ред, така пише и на главната страница на университета от днес, погледни го. Така че ако задочното ти е останало под редовното, няма как да слезеш надолу. По-реаалистично е да си запишеш редовното , щом специалността ти е на сърце, а догодина да поискаш да се преместиш в задочната й форма - едва ли ще ти се попречи, обикновено движението е обратно и по-скоро някой задочник ще ти се израдва на освообденото място
Между впрочем, много ми е интересно защо предпочиташ задочно пред редовно.
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Обади се в отдел Студенти да питаш. Поначало прехвърлянето от редовна в задобна форма на обучение се заплаща с 15 лева. Не би трябвало да е проблем обаче още от сега да се преместиш... Успех...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Oven
В началото бе словото

Мнение от Oven »

аман относно твоя въпрос защо от редовно искам задочно защото работя и редовно няма да мога да се спрявя смисал от гледна точка да ходя по лекции то нали трябва присъствие и прочие , а пък като попълвах документите ги обарках и сега ми е греда просто задочно ще ми е по удобно мерси за бързите отговори утре ще звънна на телефоните и ще разпитам благодаря ви отново :)
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Повече инфо можеш да намериш тук :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Oven
В началото бе словото

Мнение от Oven »

дабе пичове ама тва е вече кат си минал 1 година а аз сега на 2-ро класиране сам класиран че сам приет редовно , а искам да слезна на задочното като имам бал и всичко дали е вазможно това ми е въпроса се 1 се отказвам от мястото ми редовно и искам задочно ?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Oтиваш в отдел "Студенти" и им обясняваш, оттам ще ти дадат да попълниш една молба и си готов.
Facebook
Изображение
diyana_dimitrova
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от diyana_dimitrova »

Имам сходен проблем и затова ще попитам тук.Може ли ако са ме приели за 2-ро класиране първото ми желание и балът ми стига и за второто ми желание, да се запиша специалността която ми е второ желание или е задължително да се запиша специалността която ми е първо желание?
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Нещо не разбирам - защо, ако второто ти желание е станало по-желано откак си попълвала документите за класиране, защо не си се записала там още щом са те приели, ами сега искаш да се връщаш на него, вместо да си се радваш на първото?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

diyana_dimitrova написа:Имам сходен проблем и затова ще попитам тук.Може ли ако са ме приели за 2-ро класиране първото ми желание и балът ми стига и за второто ми желание, да се запиша специалността която ми е второ желание или е задължително да се запиша специалността която ми е първо желание?
Не може.
Facebook
Изображение
diyana_dimitrova
В началото бе словото

На първо класиране бяха ме приели третото ми желание а на второ ме приеха направо първото ми желание, за това не се записах на първо класиране.
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

виж ти! Но все пак, като се замислиш, приели са те на по-желаното, не се случва на всеки, радвай се!
Между впрочем, събуди любопитството ми - за кои специалности е дилемата?
diyana_dimitrova
В началото бе словото

Специалностите за които става дума са :1.Софтуерно инженерство 2.Компютърни науки. Лошото е че ме убедиха че Компътърните науки са по-добрия избор и се надявах на второ класиране да ме приемат нея и балът ми да не стигне за Софтуерното инженерство.
Аватар
Scarlett`
В началото бе словото

Мнение от Scarlett` »

Имам един доста глупав въпрос и не знам къде да го задам,така че ще пробвам тук.Приета съм с една специалност на първо класиране и чаках да ме приемат на по-желана на второ,но балът ми не достигна и сега чакам трето.Въпросът ми е трябва ли да ходя пак да потвърждавам или след като на второ не са ме приели нищо различно автоматично участвам в трето ?
Fortuna Favet Fortibus
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

@diyana_dimitrova не съжалявай, винаги е имало спор коя е по-хубава.
В КН съм чула, че е по-трудно от СИ, но и двете са си сериозни специалности.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”