Здравей : )
След като толкова упорито ме призоваваш четири пъти името ми и сравнение с персонаж на Шекли, престрашавам се да се включа.
Не те призовавам, но при сравнение на форумци с разни неща предпочитам да сравнявам такива, които поне малко познавам : )
Разбраното от теб обективно безсмислие на съществуването с което съм напълно съгласен, действа ли ти освобождаващо?
Не. Действа ми натоварващо. Принудена съм да правя нещо, което не искам, нещо без смисъл. А ако имаше някакъв външен смисъл, той щеше да е нечий чужд смисъл. Ако сама си придам някакъв измислен смисъл, не мога да бъда сигурна дали той ще е достоен за титлата смисъл и дали той би бил "правилният" за мен. Тежко е...
Влюбена ли си?
Винаги.
Ако трябва да "предупредиш" някого за себе си откровено, кои думи би употребила и свързала в изречения?
склонна към депресии, търсеща, искаща внимание и разнообразие, на моменти прекалено интровертна
Как утилизираш грешките и предимно чии такива?
Предимно своите. Като си отбелязвам: това беше забавно, трябва да го направя пак.
1. Имаш ли все-още желание да пишем?
Да, имам : )
2. Кога последно беше "достатъчно" вдъхновена?
A long, long time ago...
3. Какво стана със "[...]смисълът на цветето е да е красиво"?
Цветето може би не е наясно с него.
4. Чувстваш ли се по-уверена в изборите си?
Не. А и не искам.
П.П.: Всеки път у нас (че и на много други места <последно у Jamesmagno>), представям Шекли с точно този разказ и твърдя, че е имал съществен принос в личностното ми формиране...
хах, на това се казва съвпадение
Как успяваш да си толкова awesome по толкова много начини?!
Имам ли избор
Благодаря за въпросите : )