всички на снимката са по-високи от мен, факт..Scion of balance написа:Въпросът е дали другите от снимката са расли до фабрики за цветни метали
Ама не съм 150
Модератор: Плазмодий
всички на снимката са по-високи от мен, факт..Scion of balance написа:Въпросът е дали другите от снимката са расли до фабрики за цветни метали
Kristo написа:Ti добре ли си? Той е една глава над мен, а аз съм 1,80 живо тегло...ръст де, ръст имах предвид...allshallperish написа:Borisg, ти 1.50 ли си ве, що вс са по-високи от тебе?
пс: на снимката той е клекнал за да се виждат главите на другите...
Каза това и пусна снимка на цигараEquilibrium написа:аз въобще не докоснах повърнята. :Д
Найс, ай лайк дъ рингEquilibrium написа:не-спам

Джейсън Момоа?! Ти бъзикаш ли сеcoldshot написа:Ключова снимка от миналата Каварна.
Аз.Нямам.Думи.coldshot написа:мдае, Джейсънчо - по тва време снимаше Конън та случихме на визита от негова страна. Как свири мамата си трака - блус ма много мощен, ботълнека му се е сраснал с безименния пръст. Даже подари на Дари Gibson мнооого стар, още със стария им надпис, не бих казала че е на Robert Johnson китарата щото би трябвало да е супер стара, но е идентична. Тогава правихме някви лампи с хартийки на тавана.