Кореистика 2

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Публикувай отговор
Аватар
zlobche
В началото бе словото
Специалност: Кореистика
Курс: втори

Re: Кореистика 2

Мнение от zlobche »

Еми аз пък да ви кажа,че и аз имах малко по-различни желания относно филологиите,но съм супер доволна на кореистиката.Плюс това не смятам,че има за какво да съжаляваме,тъй като и двете филологии за доста интересни по моето скромно мнение. :) Надявам се да се съберем готини колеги ;)

П.С. Четох в заповедта за общежитията,че "Новоприетите студенти от Факултета по класически и нови филологии,които по учебен план имат езиков курс прес първата половина на м.септември ,се настаняват на общежитие без класиране, като при обявяване на класацията, в случай че не са класирани, следва да напуснат общежитието."
Някой знае ли за какъв курс става въпрос? :) Сори,че питам,но любопитството надделява!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
가슴에 꿈이 찰 때까지 달려가
Аватар
Еск
В началото бе словото

Мнение от Еск »

Не става въпрос за нас :mrgreen:
Знам със сигурност, че китаистита имат уводен курс, който е този въпросният, за който говориш, но не се сещам за други специалност от ЦИЕК, които имат. По-големите какички и батковци да допълнят ако знаят :lol:

Eдитченце: Днес като бях да се записвам пишеше, че уводни курсове имат Иранистиката, Индологията, Арабистиката и Китаистиката.
Последно промяна от Еск на 01 Авг 2011, 21:27, променено общо 1 път.
" A vital ingredient of success is not knowing that what you're attempting can't be done. A person ignorant of the possibility of failure can be a halfbrick in the path of the bicycle of history."
Аватар
Hagumi
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Hagumi »

^ Кореистиката няма уводен курс, да. Честито на всички бъдещи колеги~ :3
dessy_korea
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от dessy_korea »

хора има ли възможност за жените на 2ро класиране да падне бала с тоочно 1 единица защото толкова не ми стигаше да ме приемат на първо :D.. а като цяло ако не ме приемат с кореистика ще си кандидатствам пак догодина чак .. как мислите вие?
dete
В началото бе словото

Мнение от dete »

Днес чух, че били приети 26 души :shock: Вярно ли е???
Аватар
zlobche
В началото бе словото

Мнение от zlobche »

dete написа:Днес чух, че били приети 26 души :shock: Вярно ли е???
При условие,е обявените места за прием за 12жени и 6 мъже не виждам как това може да е вярно.
가슴에 꿈이 찰 때까지 달려가
cas
В началото бе словото

Мнение от cas »

Може, може :D Миналата година квотата беше 15 души, но бяха приети 18... Аз затова и питах какво ви пише в персоналната информация, където ви е оценката, защото, когато аз кандидатствах, на страницата имаше колконка "Места" и колонка "Приети". Но 26 души, мисля, не е по силата на нашата мила катедра :lol:
Аватар
Hagumi
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Hagumi »

^ 19 дори.
Но 26 вече ми звучи налудничаво. Най-малкото, че няма стая за толкова души :D
dete
В началото бе словото

Мнение от dete »

19 е не по-малко налудничаво, вие ако си мислите, че има работа за толкова хора, жестоко се лъжете...
Аватар
zlobche
В началото бе словото

Мнение от zlobche »

При нас има само колонка "Места",в която пише 12 (момичета),но като ходих да се записвам списъкът не ми изглеждаше като за 26 души,въпреки че всичко е възможно. :)
dete написа:19 е не по-малко налудничаво, вие ако си мислите, че има работа за толкова хора, жестоко се лъжете...
Без да прозвуча грубо,но какво те кара да мислиш,че примерно всички ще успеем да завършим или ще останем в България да търсим работа? Щом е "налудничаво" за нас и за останалите от ФКНФ,които са също толкова малко.. какво да кажем примерно за правото,където са 300 човека ? Всички ли ще станат адвокати и т.н. ? Едва ли.... Всеки знае рисковете,които поема,когато избира дадена специалност. :wink:
가슴에 꿈이 찰 때까지 달려가
dete
В началото бе словото

Мнение от dete »

Правото е различно, все пак има нужда от много повече прависти отколкото кореисти ;) Да не говорим, че самите зали не са направени за толкова хора. Пък и в такива специалности е добре да се работи с малко хора, повярвайте ми. Но заради глупавата политика да се плаща на университета на студент, приемат повече хора отколкото и самите те биха искали...
villitu
В началото бе словото
Специалност: koreistika

Мнение от villitu »

здравейте и то мен колеги кореисти!
Аватар
Еск
В началото бе словото

Мнение от Еск »

Привет, привет. Ей, май започнахме да се събираме малко по малко, а :mrgreen:
" A vital ingredient of success is not knowing that what you're attempting can't be done. A person ignorant of the possibility of failure can be a halfbrick in the path of the bicycle of history."
villitu
В началото бе словото
Специалност: koreistika

Мнение от villitu »

определено се събираме и хора,честно просто ви се чудя на ентусиазма, аз съм сякаш песимистично настроена! :(
Аватар
Еск
В началото бе словото

Мнение от Еск »

Е, защо пък си песимистично настроена? Вярно, че ученето е в повечко, но ако на човек му е интересно не би трябвало да му пречи ... много :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “ФКНФ”