Размисли и Страсти '11: lunatic-moon

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Размисли и Страсти '11: lunatic-moon

Мнение от thegirl »

Вече завърнала се от морето :sun:s
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Re: Размисли и Страсти '11: lunatic-moon

Мнение от rogertaylor »

:sun:s :sun:s :sun:s :sun:s :sun:s

Здравеееееееееееееееееей :)

1. Как дебъгваш лошото настроение?
2. Практикуваш ли други спортове освен туризъм/ходене по планините ? :)
3. Защо дебъгване? А защо не бъгване? :)
4. Сподели мнение :

Засега толкова, но ще има и още!!! :mrgreen:
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
lunatic_moon
Вазов
Специалност: Компютърни науки

Мнение от lunatic_moon »

@roger

Здравей : ) И браво за упоритостта - успя най-после : )

1. Как дебъгваш лошото настроение?
Не го дебъгвам - не искам да се лишавам от него.

2. Практикуваш ли други спортове освен туризъм/ходене по планините ? :)
На времето (когато бях млада) се занимавах с йога и играех баскетбол. Толкова ми се играе баскетбол... Но остарях и сега само тичам понякога.

3. Защо дебъгване? А защо не бъгване? :)
Не знам защо. Защото дебъгерите са истински, а бъгерите са само в книжките на Орсън Кард.

4. Сподели мнение :

Много романтично :lol:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Здрасти! Опиши се с десет изречения :D
Аватар
lunatic_moon
Вазов

Мнение от lunatic_moon »

@James

Хелоу : )

1. Мразя да се описвам и да описвам хората - не смятам, че човек може да се опише, защото е пракалено променлива величина.
2. Напоследък прекалено много използвам думите обичам и мразя.
3. Понякога съм прекалено притеснителна, а хората понякога бъркат това мое състояние с надменно поведение, което объркване понякога не е напълно грешно.
4. Обичам да готвя заради доволната физиономия на човека, консумиращ нещо вкусно; даже мисля някой ден да си направя малка сладкарничка, в която да правя шоколадови торти, които от своя страна да правят хората щастливи.
5. Смятам, че ден, в който не съм научила или усетила нещо ново, е безвъзвратно загубен.
6. Страх ме е да избирам, защото с всяко решение унищожавам цяла една алтернативна реалност (а доста често и доста повече от една).
7. Любопитството и инатът ми са по-силни от инстинкта ми за самосъхранение.
8. Обожавам животните, включително паячета, хлебарки, змии, но фаворити определено са конете.
9. Осъзнавам колко глупаво звучи думата фаворит.
10. Все още не съм открила нещото, което искам да правя цял живот, а и вече почвам да се съмнявам в съществуването му.
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

1.Защо думата синоним няма синоним?

2.Защо пилотите камикадзе носят предпазни шлемове?

3.Могат ли сиамски близнаци да страдат от раздвоение на личността?

4.Да предположим, че се закачам със симпатично гадже, което съм забелязал да се излежава на балкона на третия етаж. Ядосано от моята наглост, момичето отива в кухнята, взима горещата тенджера с гювеч от котлона и ми я изсипва на главата. Tази ситуация дава ли ми право да се похваля на приятелите си, че въпросното гадже ми е пуснало гювеч?

5.Каква е скоростта на тъмнината?

6.Ако човек целенасочено се опитва да се провали и успее, какво е постигнал - успех или провал?

7.Аз лично ще нося ли някаква съдебна отговорност, ако кажа на професионален убиец да ходи да си гледа работата?

8.Защо рибата тон не тежи 1000 килограма?

9.Какво ще се случи ако неудържима сила се сблъска с непреодолима преграда?

10.Ако дърво падне в гора, където няма кой да го чуе, то всъщност издава ли някакъв звук?
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
lunatic_moon
Вазов

Мнение от lunatic_moon »

@The Stig

1.Защо думата синоним няма синоним?
Всъщност има: равнозначна дума, равностойна дума, еднаква по смисъл дума, едносмислена дума, близкозначна дума, сходна дума

2.Защо пилотите камикадзе носят предпазни шлемове?
Кой ти каза, че носят?

3.Могат ли сиамски близнаци да страдат от раздвоение на личността?
Само ако изпият чай от нокти на сиамска котка при новолуние.

4.Да предположим, че се закачам със симпатично гадже, което съм забелязал да се излежава на балкона на третия етаж. Ядосано от моята наглост, момичето отива в кухнята, взима горещата тенджера с гювеч от котлона и ми я изсипва на главата. Tази ситуация дава ли ми право да се похваля на приятелите си, че въпросното гадже ми е пуснало гювеч?
По-скоро можеш да им кажеш, че си духал супата.

5.Каква е скоростта на тъмнината?
Във вакуум или в шише?

6.Ако човек целенасочено се опитва да се провали и успее, какво е постигнал - успех или провал?
Успех, естествено.

7.Аз лично ще нося ли някаква съдебна отговорност, ако кажа на професионален убиец да ходи да си гледа работата?
Не, защото ще си мъртъв.

8.Защо рибата тон не тежи 1000 килограма?
Защото не иска.

9.Какво ще се случи ако неудържима сила се сблъска с непреодолима преграда?

Несъществуващ комар ще изпадне в екзистенциална криза.

10.Ако дърво падне в гора, където няма кой да го чуе, то всъщност издава ли някакъв звук?
А ако мъж каже нещо в гората и никоя жена не го чуе, той пак ли греши?
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

lunatic_moon написа:3. Защо дебъгване? А защо не бъгване? :)
Не знам защо. Защото дебъгерите са истински, а бъгерите са само в книжките на Орсън Кард
Ихааа, сега ако кажеш, че си ги чела, на следващата форумна ще ти предложа брак! Ако да - кои? Мнение? :cat:
Аватар
lunatic_moon
Вазов

Мнение от lunatic_moon »

Само Играта на Ендър прочетох, защото нея намерих на хартиен носител. Другите още ги търся. Но тя е просто гениална :drunken: Една от любимите ми книги.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Здрасти :)
1. Беше посочила, че "металната конструкция срещу ФМИ" е от любимите ти места в София. Какво мислиш за събарянето й?
2. Как се чувстваш след като вече ходиш на форумни, премахна ли се чувството, че се натрапваш :) ?
3. Все още ли форумът е вторият сайт, който отваряш след като се събудиш сутрин или това се промени?
4. Мислиш ли се за щастлив човек (тъй като това е най-активната ти тема във форума) или обичаш да споделяш за хубавите неща, които ти се случват?
5. А какво обичаш да готвиш най-много?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

lunatic_moon написа:Само Играта на Ендър прочетох, защото нея намерих на хартиен носител. Другите още ги търся. Но тя е просто гениална :drunken: Една от любимите ми книги.
Следващите три са извънземни!!! Втората е писана десет години след първата и все едно авторът е съвсем различен човек. Имам ги на файлове, ако искаш. Но мога да ги намеря и на хартия. Ако ти ги намеря от някой приятел, ще ги прочетеш ли веднага? Това са любимите ми книги.
Аватар
lunatic_moon
Вазов

Мнение от lunatic_moon »

@thegirl

Здрасти : )

1. Беше посочила, че "металната конструкция срещу ФМИ" е от любимите ти места в София. Какво мислиш за събарянето й?
Жалко е, че толкова красиви графити бяха унищожени, но има и положителни страни - на това място може да се построи по-голям факултет с по-модерно оборудване. Дано съумеят да намерят финанси.

2. Как се чувстваш след като вече ходиш на форумни, премахна ли се чувството, че се натрапваш :) ?
Все още се адаптирам - има много хора, които не познавам.

3. Все още ли форумът е вторият сайт, който отваряш след като се събудиш сутрин или това се промени?
С twitter влизат в оспорвана битка за второто място.

4. Мислиш ли се за щастлив човек (тъй като това е най-активната ти тема във форума) или обичаш да споделяш за хубавите неща, които ти се случват?
Не бях забелязала, че това ми е най-активната тема : ) Зависи какво имаш предвид под щастие. Според мен щастието е нещо недостижимо, но има много неща, които ме карат да се усмихвам.

5. А какво обичаш да готвиш най-много?
Разни сладки неща - еклери, тортички, кремчета. Или солени, но без месо (каймата не се брои за месо), защото не ми е особено приятно да докосвам мъртви животни. Снощи, примерно, направих тиквички със сос от чесън и кисело мляко и кюфтенца. Любимото ми за приготвяне е солена палачинкова торта.
Аватар
lunatic_moon
Вазов

Мнение от lunatic_moon »

Jamesmagno написа: Следващите три са извънземни!!! Втората е писана десет години след първата и все едно авторът е съвсем различен човек. Имам ги на файлове, ако искаш. Но мога да ги намеря и на хартия. Ако ти ги намеря от някой приятел, ще ги прочетеш ли веднага? Това са любимите ми книги.
Не бих отказала електронния вариант - и без това планирам да си взема някакъв reader. Ще съм ти много благодарна, ако ми ги пратиш. И да, ще ги прочета веднага щом приключа със настоящата си книжка : )
Аватар
Equilibrium
Танцуващия с клавиатури
Специалност: МО
Курс: втори

Мнение от Equilibrium »

Я ^^

Защо този аватар? Хора си слагат за аватари нещо важно за тях, идентифицираш ли се с момичето на него?

Любими групи и какво значи точно музиката за теб?

А другите изкуства?
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

1.Британците пият ли чай от мащерка?

2.Защо в магазините не продават сока от киселите краставички и самостоятелно (без кисели краставички)?

3.Ако човек си сложи чорапите на ръцете, т'ва прави ли ги ръкавици?

4.А ако реши, че иска да е рокер и отреже пръстите ама после пак реши да ги обуе на краката, стават ли пак чорапи?

5.В Швеция как викат на шведската тройка?

6.А на шведската маса?

7.Какво мислиш за насилието в детските приказки?

8.А за жестокостта към животните в същите?

9.Какво ти е мнението за Джъстин Бийбър?

10.А за Майли Сайръс?

11.К'во мислиш за езерото Титикака като място за риболов?

12.Как се ловят жмуди?

13.Къде зимуват раците?

14.Кон боб яде ли?

15.Защо Ной не е утрепал последните два комара?

16.Кой уби Лора Палмър?

17.Кое е по-вкусно - кокошката или яйцето?

18.Как исландците викат на галено на Ейяфятлайокутл?

19.Кое изпълнение на песента "Мана Мана" е по-качествено - на сезамовците или на мъпетите?

20.На коя буква е равна цифрата 5 ако 1 = е, 2 = д, 3 = т, а 4 = ч?
The more you want, the easier you are to exploit
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”