Еее, супер, ти си първият човек, който виждам с История тук. Не че съм ровил кой знае колко форума, но прегледах отгоре-отгоре и не видях никой да пише, че ще учи история. Аз също съм история, на 1во желание и първо класиране, с бал ~ 27MimSiTyYyYy написа:История и се записвам.![]()
![]()
![]()
Приети 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Приети 2011
- infatuation
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Право-редовно

Не се унижавай да питаш: Ще победим ли или ще загинем? Воювай!
Никос Казадзакис
Никос Казадзакис
-
yoancheto
- В началото бе словото
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: първи
- Обратна връзка:
koldbrann написа:Начална училищна педагогика и чужд език.
Ще потвърдя за второ класиране и ще видим какво ще е окончателното...
Попитай все пак, но мисля, че сега трябва да идем до съответния факултет за да си капарираме дипломата, с цел да ни се запази мястото от 1во класиране, и вече след 2ро избираме едната специалност...kristinastar написа:и така ще чакаме второ класиране ..... Приета съм Начална педагогика и чужд език..... Но ако ме приемат на по - горна желана специалност трябва да избирам между двете или по - горната трябва да запиша??? Моля за отговор, защото трябва все пак да реша до понеделник................![]()
Чл. 34. (1) Класираните кандидат-студенти от първия етап от 1 до 4 август включително имат възможност:
1. Да се запишат в специалността, в която са класирани, като не участват в следващите етапи.
2. Да депозират диплома-оригинал за средно образование и да попълнят декларация за участие в следващите етапи на класиране за по-предна желана специалност.
3. Да не потвърдят или да не се запишат. В тези случаи те отпадат от всички класирания.
4. Класираните по първа желана специалност кандидати трябва да се запишат на този етап от класирането, без право на потвърждаване или изчакване края на класиранията.
(2) Некласираните от този етап кандидати, участват автоматично в следващия етап на класирането.
-
koldbrann
- В началото бе словото
Аз само не разбрах къде точно трябав да депозираме дипломата!? във ФНПП ок, но коя стая - някви подробности повече.. с ректората съм ок , влизала съм знам кое къде се намира, обаче в тази сграда на ФНПП никога не съм влизала и ... леко ми е тъмна картината!
-
yoancheto
- В началото бе словото
- Специалност: НУПЧЕ
- Обратна връзка:
Пише само това...koldbrann написа:Аз само не разбрах къде точно трябав да депозираме дипломата!? във ФНПП ок, но коя стая - някви подробности повече.. с ректората съм ок , влизала съм знам кое къде се намира, обаче в тази сграда на ФНПП никога не съм влизала и ... леко ми е тъмна картината!
Потвърждаване или записване се извършва от 1 август до 4 август 2011 г включително, в отдел "Студенти" на Факултет за начална и предучилищна педагогика.
Класираните по първа желана специалност кандидати трябва да се запишат на този етап от класирането, без право на потвърждаване или изчакване края на класиранията!
-
koldbrann
- В началото бе словото
да това го знам... нека някой който е вече в този факултет да се изкаже по въпроса. то е ясно, че зайците нищо няма да знаят

- abrr
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: -
До октомври, миналата година, и аз мислех да пиша история на първо място, а правото на второ, но нещата се промениха и в понеделник се запътвам към Юридическия факултет. Явно историята ще ми остане просто като хобиgghuefrr написа:Еее, супер, ти си първият човек, който виждам с История тук. Не че съм ровил кой знае колко форума, но прегледах отгоре-отгоре и не видях никой да пише, че ще учи история. Аз също съм история, на 1во желание и първо класиране, с бал ~ 27MimSiTyYyYy написа:История и се записвам.![]()
![]()
![]()
.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/f ... l_studentikoldbrann написа:Аз само не разбрах къде точно трябав да депозираме дипломата!? във ФНПП ок, но коя стая - някви подробности повече.. с ректората съм ок , влизала съм знам кое къде се намира, обаче в тази сграда на ФНПП никога не съм влизала и ... леко ми е тъмна картината!
Стая 314. Има и търсачки в нета
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- _kikito_
- Пишете, о, братя
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Един съвет от мен- при записванията- или следвайте тълпата, или попитайте портиера /ако има такъв, а ако няма - все някой ще знае!/ Четете форума и питайте! Хората са казали,че с питане и до Цариград се стига! Късмет и добре дошли!
For what is a man? What has he got?
If not himself - Then he has naught.
To say the things he truly feels
And not the words of one who kneels.
The record shows I took the blows
And did it my way.
If not himself - Then he has naught.
To say the things he truly feels
And not the words of one who kneels.
The record shows I took the blows
And did it my way.
- yOankaa
- Пишете, о, братя
Туризъм - най най най първо желание

Tуризъм; 1 курс
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
- HeadBanger[RaVeN]
- В началото бе словото
Японистика - второ желание и се записвам 
To find the balance you want, this is what you must become. You must keep your feet grounded so firmly on the earth that it's like you have 4 legs instead of 2. That way, you can stay in the world...
Life is a moment, there's no hereafter... So make it burn always with the hottest flame!
Life is a moment, there's no hereafter... So make it burn always with the hottest flame!
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Регионално развитие и политика 
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
-
ardnaxela
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
Биомениджмънт и устойчиво развитие,но мисля да чакам и второ класиране за молекулярна биология
-
mariyaa
- В началото бе словото
Международни отношения