Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.
Angel_N написа:ДНЕС ИЗЛЕЗЕ НАЙ-ЯКИЯ АНИМЕ ЕПИЗОД, КОЙТО СЪМ ГЛЕДАЛ ПРЕЗ ЖИВОТА МИ!!
ИСКАМ ДА ИМАМ ОТДЕЛЕН ЖИВОТ, ДЪЛЪГ КОЛКОТО ЕДИН ЧОВЕШКИ И ДА СИ ГО ОТДАМ НА АНИМЕ !!! АААААААААААААСОИДЙАОСЙДАОСИЙДИПОСАЙДИЙАСОДИЙИСАЙД ОТКАЧАМ ЩЕ ГО ГЛЕДАМ ПАК СЕГА АОСЙДХАУИСХНД;ОАЙСНД;ЙКАСНДАСИУНДДАСД
А аз да имам отделен живот, който е дълъг, колкото един човешки и да го посветя на заличаването на аниме.
Много оригинално Нещо се опитваш да кажеш? Какъв ти е шибаният проблем? Подиграваш ли се нещо?
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Angel_N написа:ДНЕС ИЗЛЕЗЕ НАЙ-ЯКИЯ АНИМЕ ЕПИЗОД, КОЙТО СЪМ ГЛЕДАЛ ПРЕЗ ЖИВОТА МИ!!
ИСКАМ ДА ИМАМ ОТДЕЛЕН ЖИВОТ, ДЪЛЪГ КОЛКОТО ЕДИН ЧОВЕШКИ И ДА СИ ГО ОТДАМ НА АНИМЕ !!! АААААААААААААСОИДЙАОСЙДАОСИЙДИПОСАЙДИЙАСОДИЙИСАЙД ОТКАЧАМ ЩЕ ГО ГЛЕДАМ ПАК СЕГА АОСЙДХАУИСХНД;ОАЙСНД;ЙКАСНДАСИУНДДАСД
А аз да имам отделен живот, който е дълъг, колкото един човешки и да го посветя на заличаването на аниме.
Много оригинално Нещо се опитваш да кажеш? Какъв ти е шибаният проблем? Подиграваш ли се нещо?
E те това е смисъла на живота, да гледаш как някой се отваря във форум
За мен смисълът на живота може би има нещо общо с импулсите, които излъчва човек през живота си. Да развиваш това, което имаш, за да бъдеш полезен на себе си и най-вече на другите. Помагайки, вършейки добри дела, можеш да повлияеш на хората, които срещаш по пътя си. По пътя към себепознанието, според мен, изживяваме най-различни неща и срещаме хора, които по един или друг начин, могат да ни окажат влияние и да ни послужат като огледало, ако намерим нужната нагласа за това. Има хора през моя живот, които съм срещал закратко, но техният пример ме е накарал да се замисля и добрините, които съм виждал, че сътворяват, са ме обнадеждавали и са ми вдъхвали сили да продължа напред. Иска ми се да мога да сторя същото за останалите - максимално много за времето, което имам на тази земя. Вярвам, че трябва да се уважаваме и когато не си отдаваме нужното уважение ставаме ограничени. А светът е голям и толкова интересен. Винаги съм се старал да бъда възможно най-коректен в отношенията ми с хората, особено с тези, които срещам за пръв път. Никога не съм се държал зле с хора, които не познавам и ако някога въобще се държа зле с някого - то е доста рядко и си има конкретна причина. Така е тук във форума, така е и навън - където и да ме срещнете. Нямам никакво намерение да правя сеир, така че съжалявам. Просто реагирам остро на едно непровокирано заядливо високомерие, което долових, че е насочено към мен от човек, с когото не се познавам. Всеки има право да говори каквото си иска де... Просто е изключително тъпо да се държиш по такъв начин, според мен, и се чувствам донякъде разочарован, защото на този човек съм му чел някой друг коментар и ми е допаднал и ми е направил впечатление, че не е тъп. Хората не мога да ги променя - аз и не искам. Не обичам да си мълча, когато имам нещо да кажа в такива ситуации и повярвайте ми, въобще не спада това в графата с нещата, за които ми дреме къде ще се състоят, нито на кого ще го кажа.
Има неща, за които ми е трудно да си мълча. Но не ми е попречило това дотук; разбирам се с почти всички и нямам врагове. Но, да, прав си донякъде - някои неща доста не си отиват едни с други, но положението е такова засега.
Angel_N написа:разбирам се с почти всички и нямам врагове.
Това не винаги е толкова хубаво, колкото звучи
Е, права си, то и подмазвачите също са така...
Аз хората, с които откровено се ненавиждам и които мразя на мулекулярно ниво, не съм ги виждал от години и не мога да кажа, че са ми врагове, щото просто съществуваме в един град и не се засичаме, за щастие
Всички се чакаме на попа обаче и там е най-вероятно нещо да се засечем
Още не е ставало такова нещо, ама ми се струва доста вероятно
Откачено или не: препоръчвам ви да прочетете "Journeys out of the body" или "Пътуване извън тялото" на Робърт А. Монро или Robert A. Monroe (на англ. ез). Първата книга е много важна да се прочете. Втората и третата според мен откриват смисълът на живота , и най вече на какво сме способни ние - хората . Какво ни очаква след смъртта/или направо - подготовка за смъртта. Това е мнението ми. Защото вярвам, опитвал съм, знам какво е, изживявал съм го няколко пъти за да говоря - прочетете.
Книгите: от книжарница (като мен , защото това е "злато" за мен), или от интернет пространството - има ги и 3-те на "купче" , (т.е. в едно).
Не мога да летя.Но се чувствам така сякаш мога.Искам да полетя! Защото съм щастлив. Да. Щастлив съм. Ха-ха!
Osten написа:Откачено или не: препоръчвам ви да прочетете "Journeys out of the body" или "Пътуване извън тялото" на Робърт А. Монро
Звучи ми като заглавие на наръчник по астрална проекция
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Osten написа:Откачено или не: препоръчвам ви да прочетете "Journeys out of the body" или "Пътуване извън тялото" на Робърт А. Монро
Звучи ми като заглавие на наръчник по астрална проекция
"Пътуване извън тялото" или "Второ състояние" е по добре от колкото - астрална проекция. Все още не е изяснен достатъчно този термин. Не се приема .. И тъй като каза - това, какво знаеш по въпроса? И ми е чудно защо се смееш ? Не виждам нищо смешно в това. Много е сериозно, тъй като тъпите учени и всякви не искат да признаят това нещо..
Не мога да летя.Но се чувствам така сякаш мога.Искам да полетя! Защото съм щастлив. Да. Щастлив съм. Ха-ха!