Катерене
Модератори: ники, Methuselah
- coldshot
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Катерене
Сори, пичове, но единствената тема за катерене, която намерих беше "Катерене в Су", та такам - Кой мисли да се дотътри до НСА, че ако не излизат в почивака от Август мисля да си изтезая еспадрилите, косата и гръбна мускулатура и квадрицепсите. who's with me?
-
DarkRow
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
Re: Катерене
Тва с НСА дето го каза не го схванах много, но аз мисля да записвам катеренето... Само не мога да схвана, що трябва да е само на стена, не може ли отвреме навреме да отскачаме до някоя скала? 
- deathclock
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление
- Обратна връзка:
Най-близките скали не са много близко...съмявам се, че могат да организират нещо. Иначе и аз мисля да записвам катерене, просто защото ме радва доста 
- ToaDStooL
- Пишете, о, братя
- Специалност: История и География
- Курс: втори
- Обратна връзка:
най-близката скала за която се сещам е на час и половина от София и то с влак, а влаковете до там са през 2 часа ... така че едва ли ще е много трудно да се организира нещо ... 
Free your mind.Open your spirit to the light and feel free and safe in the knowledge that we will all be here at the end of time, together as one.
Love is everywhere, there is beauty in everything. Learn to see it.
Can you feel that? Its called change and you are part of it. Isn't it beautiful?
Can you feel that? Its called change and you are part of it. Isn't it beautiful?
Записването за катерене от 2 октомври ли стартира? От колко часа, ако на някого му е известно?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Спортно катерене - от 3 до 7 октомври (понеделник до петък) от 9.00 – 12.30 ч., Стената-северно крило ет.V над паричен салон.Йовков написа:Записването за катерене от 2 октомври ли стартира? От колко часа, ако на някого му е известно?
-
Tzonov
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
А самата стена преди 3-ти ще е отворена ли за ползване?
Миналата седмица ходих да питам конкретно за датата, от която започва прословутото записване, и там човекът от департамента твърдо каза, че е от 2 октомври. Един ден разлика в случая е много важен, ако искаш да си запазиш място в цялостната бройка!
- Rub
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Комините на Витоша са извесно място за катерене. С кола се стига до хижа Бай Кръстьо и от там се върви около 20 минути пеша до Комините. Другия вариант е с градски транспорт до драгалевски лифт. Качваш се на лифта и слизаш на хижа Бай Кръстьо. Нататък пеша. Доста е близо и не е нужно кой знае каква организация за да се отиде.ToaDStooL написа:най-близката скала за която се сещам е на час и половина от София и то с влак, а влаковете до там са през 2 часа ... така че едва ли ще е много трудно да се организира нещо ...
- ChaosLegion
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Днес сутринта се записах,голям кеф. 
- ToaDStooL
- Пишете, о, братя
- Специалност: История и География
- Курс: втори
- Обратна връзка:
хаха звучи малко като обява във вестник Трета възраст но си търся някой ентусиаст с който до ходя на стената в софийския всяка сряда или четвъртък ... полът няма значение, стига човека да е сериозен и усмихнат по възможност ... тааа ако има желаещи нека ми пишат ... =)
Free your mind.Open your spirit to the light and feel free and safe in the knowledge that we will all be here at the end of time, together as one.
- Mafdet
- В началото бе словото
- Специалност: История и философия
Аз имам няколко въпроса, не знам дали някой ще може да ми отговори, но все пак.
Записана съм на катерене. И искам да попитам трябва ли отново да се презаписвам,
за да продължа и през 2-ри семестър, тъй като чух, че катеренето е и през двата семестъра и няма нужда от презаписване.
И кога трябва да се проведе въпросният изпит?
Също така някой знае ли дали все още има часове, понеже последната сряда, като отидох беше затворено.
Записана съм на катерене. И искам да попитам трябва ли отново да се презаписвам,
за да продължа и през 2-ри семестър, тъй като чух, че катеренето е и през двата семестъра и няма нужда от презаписване.
И кога трябва да се проведе въпросният изпит?
Също така някой знае ли дали все още има часове, понеже последната сряда, като отидох беше затворено.
“The Wu is the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...

... I`m fighting a holy war in the mental! ...

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Трябва да си избереш нови часове вероятно, което всъщност си е почти същото като презаписването.
Тази тема е за спортно катерене извън университета. Има тема за катеренето като спорт в СУ в съответния раздел "Спорт в СУ".
Тази тема е за спортно катерене извън университета. Има тема за катеренето като спорт в СУ в съответния раздел "Спорт в СУ".
- lusiborisova
- В началото бе словото
Къде се намира тази стена?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
В Ректората, входа откъм Шипка, на последния етажlusiborisova написа:Къде се намира тази стена?