Jamesmagno написа:Кой се смее бе - и аз съм така.Обръщам се към Darksorrow
Добре,ама аз съм 1,85 и тежа 70 килограм.
Не ми се смейте.Не спирам да ям,но не мога да напълнея,просто е невъзможно
.
('айде 2-3 кила отгоре)
Тва са пропорциите на силните, жилави, спортно-активни младежи с добър метаболизъм!
Не че искам да проява неуважение към стиловете разчитащи предимно на захвати и мятания... Обаче ела ми приложи която и да е от тези хватки, много ми е любопитно наистинаJamesmagno написа:Киокушин или просто Карате като цяло, Джудо, Самбо, (Кик)Бокс, Муай Тай, Борба, Джу Джицу. Много има. Избери си.
Ето ти едно линкче с Джу Джицу:![]()
![]()
![]()
http://youtube.com/watch?v=WjRpTNWv7dY
Още съм едва по-средата на темата, почната преди няколко години, но все пак мисля да я прочета цялата... Но преди това да вметна нещо за карате. Даже не знам точно какъв стил съм тренирал, защото те си го наричаха както си искат, а в крайна сметка, при различните треньори нещата бяха доста различни. Мисля че спадаше към балетите(както колегата - дарксароу - ги нарича). Е да, но гледам че пък е останал доволен от описанието на ейбогу, на една подобна тренировка. Та тренирах си аз съвсем безгрижно и самоцелно, просто за удоволствие, така както някой би ритал футбол или би си плувал за кеф. Никога не съм си и помислял дори да си поставям за цел да се уча да се бия, а още по-малко да прилагам наученото. На улицата ми се случваше да се сбия изключително рядко и то ако наистина нямам избор, но не мисля че по нещо си е личало какво тренирам, дори въобще че тренирам нещо... Просто по-добри рефлекси, по-силни и точни удари и т.н. но в крайна сметка аз много носех на бой, а и ударите ми бяха много тежки и не знам до колко останалото е било от значение, като повечето пишлегари на моята възраст падаха от един...
Но ето че един ден минаха някакви хора, харесаха ме и ме поканиха да тренирам, а в последствие и да се състезавам на професионално ниво, което обаче не продължи кой знае колко дълго, по финансови причини... Станах републикански още от първия опит(до тук добре казал този който падал от 10-тия, когато стигнал до 3-тия). Та нямам загубена среща на официално състезание, не че на неофициално имам загуби
. Което пък доста ми повлия после на стила, който беше доста простичък - просто не допусках удар в главата, а в тялото се пазех само колкото да не губя излишно точки, макар че нямаше удар който да не мога да поема, а винаги съм бил категория +... Просто бях скала и от там нататък стила май е без значение
Няма да забравя как ме гледаха веднъж в тролея с два големи тампона и кръвта си тече през тях 
Режимът ми беше следният:
1. ставам между 7 и 8 сутринта, хапвам нещо, взимам един душ и яхвам колелото
2. разбира се по-скоро ставах в 8, така че спринтирах с колелото за да съм навреме на работа в 8:30
3. почнах да работя на 14 и съответно бях хамалин в един склад за хранителни стоки на едро, т.е. ходех на фитнес и ми плащаха за това или поне така се отешавах че ми се налага да работя за 150 лева на месец
4. рядко имаше време за почивка, даже едвам намирахме по 10-тина минути за обяд, но ако случайно нещо се отвореше дупка хващах пакет, чувал или стек с нещо и си тренирах някоя произволна мускулна група, докато колегите павкаха цигари...
5. работното ми време беше от 8:30 до 16:30 така че се налагаше да спринтирам и в обратната посока, за да мога да стигна на време за тренировка и да си ударя 1 душ преди да вляза в залата, добре че имахме баня в съблекалнята
6. от 19 до 21-22 ни скъсваха задниците... и после пак с колелото
7. прибирам се, хапвам, пак един бърз душ...
8. но оставах под течащата вода и си размишлявах, а понякога просто си седях и без да мисля за нещо, но тогава нямаше кой да ми каже че това се наричало медитация
9. към 22-23 лягах и умирах...
10. и така 6 дни в седмицата, а в неделя ходех да тичам по 40-50 километра в западния парк
С този режим станах републикански от раз
Не знам сега дали е по-добре, защото то по-зле няма на къде...
В казармата ме довършиха, там за пръв път в живота си нямах възможност да поддържам форма, освен това ни угояваха преднамерено и качих 30 килограма... После не можах, а и не се опитах да ги сваля, но поне ги стегнах пак главно с работа и ги бях фиксирал на 100-110 кг. Но последните няколко години вися само пред PC-то и бавно но сигурно се разплувам... Та към днешна дата съм 120кг, което значи че все още съм много слаб за сумист, но съм прекалено дебел за който и да е друг спорт...
И понеже докато завърша сигурно ще стана 150кг, а съм само 180 см висок... Мисля да взема мерки доста преди това, защото тогава може и да няма връщане назад...
Та какво да тренирам се пита в задачката
П.П. Учудващо но никога не съм имал никакви здравословни проблеми и все още нямам, даже ставите ми не искат да се прецакват, въпреки килограмите... Така че все още нямам никакви ограничения, май