[КСК 2011] Кандидати за Право

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
axl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Кандидати за Право

Мнение от axl »

Lithium написа:
ROKFELER написа:
axl написа:
Jacka| написа:Поздравления за постигнатия успех, но 27 бал не е кой знае колко трудно достижим. Това, че има идиоти които ги е мързел да прочетат 15 теми нищо не значи. С едно 5.25 по история примерно и 4.50 по литература, както добра оценка от 5.70 на матура по БЕЛ и 6.00 по история - фасулска работа.
Този коментар искрено ме разсмя - откога 4.50 по литература и 5.25 по история са фасулска работа? Поне мен ,простосмъртния, това изказване ме изненада със своята нелепост.
Разбира се, че не е фасулска работа... Някои си пишат просто ей така, за спорта..... :) :lol:
При положение, че по история се редуват 6-7 теми колко да е трудно
Приеми,че не всички кандидати отиват с 6-7 теми в главата, а голяма част,сред която се числя и аз , са учили всичко възможно,защото никога не се знае какво ще се падне.
И очаквам ,ако някой каже, че не е трудно да се влезе право,поне да е студент по право или кандидат, който със сигурност ще бъде приет.
Право - 1 курс, 1 поток, 2 група.
Аватар
Jacka|
В началото бе словото

Мнение от Jacka| »

Въобще не е трудно да четеш критика или най-малкото произведенията. Малко или много добиваш някакви знания. Трудно е щото има глупаци, за които е по-лесно да попълват кръгчета.
Последно промяна от Jacka| на 25 Юли 2011, 13:07, променено общо 1 път.
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

Майко мила. Ок значи аз не съм казала, че всички учат по 6-7 теми, а ти колко се научил не моя работа( а и не ме интересува). Факт е , че голяма част не учат целия конспект. А колкото до това, аз не съм коментирала правото, а изпита по история, с който НЕ СЕ ВЛИЗА САМО ПРАВО . Мога да го коментирам колкото си искам, защото и аз съм го държла и не ми трябва разрешение. Оффф Мишо ти само бан чакаш. Не съм казала нищо за правото, ама вие веднага скачате, правете си сметката сами :lol:
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Lithium написа:
ROKFELER написа:
axl написа:
Jacka| написа:Поздравления за постигнатия успех, но 27 бал не е кой знае колко трудно достижим. Това, че има идиоти които ги е мързел да прочетат 15 теми нищо не значи. С едно 5.25 по история примерно и 4.50 по литература, както добра оценка от 5.70 на матура по БЕЛ и 6.00 по история - фасулска работа.
Този коментар искрено ме разсмя - откога 4.50 по литература и 5.25 по история са фасулска работа? Поне мен ,простосмъртния, това изказване ме изненада със своята нелепост.
Разбира се, че не е фасулска работа... Някои си пишат просто ей така, за спорта..... :) :lol:
При положение, че по история се редуват 6-7 теми колко да е трудно
Точно по история е наистина мега лесно.Въртят се 4-5 теми от Средновековието и толкова от Възраждане/Нова история.
Jacka| написа:Не знам кое му е смешното. Ако ти си средно интелигентен човек, който знае основните правила за правопис и т.н. 3 месеца нормално четене са напълно достатъчни..добре айде нека да са шест. Има хора които учат 10 дни за изпита по БЕЛ и изкарват 5-ци. Вече на вас колко време ви е отнело да изкарате оценките е отделен въпрос.
За 3 месеца се знае всичко.Аз с 10 дни четене преди предварителния и без абсолютно ник'во за редовния изкарах оценка "много добър" на редовния, при все че писах точно 1 час и 7 странички.
axl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от axl »

Абе човек тъкмо се е надул от високите оценки и вие гледате да ни приземите веднага, оставете ни малко да се фукаме и да се вземаме за невороятни умове :) .
Право - 1 курс, 1 поток, 2 група.
Аватар
Jacka|
В началото бе словото

Мнение от Jacka| »

Браво асаулт!
И очаквам ,ако някой каже, че не е трудно да се влезе право,поне да е студент по право или кандидат, който със сигурност ще бъде приет.
Точно тази година взех диплома. Като завършиш 3-ти курс тогава можеш да ми обясняваш колко е трудно. Брат ми е бъдещ студент на ЮФ с около 3 месеца четене.
Аватар
polestrio
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: кандидат-студент

Мнение от polestrio »

Jacka| написа:Браво асаулт!
Точно тази година взех диплома. Като завършиш 3-ти курс тогава можеш да ми обясняваш колко е трудно. Брат ми е бъдещ студент на ЮФ с около 3 месеца четене.
Аз ако съм на твое място не бих се ровил във форумите на кандидатите ... ГЕТ Ъ ЛАЙФ ДОООГ (Ранди) :) И едно стимулиращо НЙЕ от мен ... Хахахаха...
Аватар
sv_aleksandrova
В началото бе словото

Мнение от sv_aleksandrova »

С бал 27,70 дали ще вляза право редовно? (момиче съм) Направо няма да издържа докато излезе класирането! :D
Аватар
Katalina_Stefanova
В началото бе словото

Мнение от Katalina_Stefanova »

sv_aleksandrova написа:С бал 27,70 дали ще вляза право редовно? (момиче съм) Направо няма да издържа докато излезе класирането! :D
И аз съм с точно толкова :) . Все пак покриваме минималните балове за последните години и то с доста, така че би трябвало да стигне. :D
Bu.
В началото бе словото

Мнение от Bu. »

нe e трудно да се научат тея работи, ама е мноооооооого скучно :Д
Правооооо , първи курс, трета група : )))))))))))
tokata
В началото бе словото

Мнение от tokata »

Нека и аз се похваля, макар че си знам резултатите отдавна. :)
Бал - 28.49(момче)
БЕЛ - 4.63
История - 6.00
Ще се видим наесен!
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Лауреат ли си по история? :roll:
Аватар
sv_aleksandrova
В началото бе словото

Мнение от sv_aleksandrova »

Katalina_Stefanova, да се надяваме! :D Съмнява ме баловете да скочат толкова с тия тъпи теми (поне за мен не бяха интересни), ама все пак. :D Да се надяваме, че октомври месец ще сме колежки! 8)
tokata
В началото бе словото

Мнение от tokata »

Да,лауреат съм
famozniqt
В началото бе словото

Мнение от famozniqt »

Bu. написа:ако си момиче - записвай се в унсс!
ако не... успех в СУ ! :Д:Д
Забравих погледна форума за препоръки. Днес ми кипна от цялото чакане и реших да се замъкна до Студентски град да се запиша. Просто не ми се чакаше 3 класирания да влезя последен. Успех на останалите.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”