[КСК 2011] Кандидати за Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
- Специалност: istoria
Re: [КСК 2011] Кандидати за Право
Успех ви на вас, аз пък искам задочно ако ще и да съм последната от 40те храбреци:)))))
-
famozniqt
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Дайте акъл! Да чакам класиранията тук или да се записвам в УНСС?
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
- Специалност: istoria
Ако си екстремист, чакай, ако там си приет записвай се . Ей тая година борбата за студенти наистина клони към "безмилостно жестока, към епична"!!!!
Ако припокриваш бала от миналата година, не си заслужава да се записваш в УНСС.
„Днешният идеал е високообразованият човек. А умът на високообразования човек е нещо ужасно. Той е като антикварен магазин, пълен с уродливи и прашни вехтории, чиято оценка е винаги по-висока от действителната им стойност."
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Това е лично твое мнение. Моя клас масово бягат към УНСС, защото според тях икономиката в СУ не струва. За право не мога да коментирам...dokogaaa написа:Ако припокриваш бала от миналата година, не си заслужава да се записваш в УНСС.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
Bu.
- В началото бе словото
ако си момиче - записвай се в унсс!
ако не... успех в СУ ! :Д:Д
ако не... успех в СУ ! :Д:Д
Правооооо , първи курс, трета група : )))))))))))
-
Karolinnn
- В началото бе словото
В сайта на су , в графата с годишни такси има споменато за т.нар. обучение срещу заплащане , и то за много специалности. Въпросът ми е следния -има ли го този вариант , и ако не ,то защо въобще го има написано ? Благодаря предварително ! ;;;;)
Хубаво е да се успокояваме взаимно,но за жалост има фактори,които жестоко ме притесняват.Например това,че тази година кандидатите са повече в сравнение с последните 2 години, отличните оценки също....Към специалността Право са се насочили 1294 кандидати... не знам..иска ми се да се успокоявам с увеличаването на бройките ,нооо.....

-
Karolinnn
- В началото бе словото
Има доста специалности , за които се изисква висока оценка по история , освен правото -Политология, мо , европейстика, минало и съвремие на югоизточна Европа ,така че в случая главен фактор не е може би високата оценка по история , а сполучливата комбинация от всички компоненти участващи в образуването на бала .
Аз нямам предвид отлични оценки само по история,а по всички специалности.Такава информация е публикувана в сайта на университета.
-
Karolinnn
- В началото бе словото
Ами явно родените 1992 сме опровержение на максимата , че с всяка изминала година апокалипсиса на българското образование е скорошен факт ! Нека бъдем щастливи
))
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ние всъщност се последните що годе нормални. След нас започва началото на края. xD
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- Katalina_Stefanova
- В началото бе словото
Never написа:Ние всъщност се последните що годе нормални. След нас започва началото на края. xD
То си е плачевно.
„Днешният идеал е високообразованият човек. А умът на високообразования човек е нещо ужасно. Той е като антикварен магазин, пълен с уродливи и прашни вехтории, чиято оценка е винаги по-висока от действителната им стойност."
Съзирам екземпляри с доста висок бал за право
. Браво на постигналите този категоричен и емфатичен резултат от кандидатстудентската кампания, както и на тези с не толкова сигурен и безусловен бал - надявам се резултатите от класирането да удовлетворят всички ни и наесен вече да сме студенти в ЮФ на СУ.
Право - II курс, 2-ри поток