Около 2-2.5 странички ми беше за тях ... лидери идеи международна обстановка и оценки като включих и революционно демократичното течение на Раковски и старите воеводи обвързвайки отново с темата за Раковскиseeker написа:Не би трябвало да ти вземат точки, ако само си ги щрихирал като създаване, действие и тем подобни, но не да го развиваш в пълния обем. Все пак темата беше за Раковски, а не за Освободителното движение като цяло.
[КСК 2011] История
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- polestrio
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2011] История
И да ги развиеш в 10 страници пак няма да ти вземат точки 
Право - II курс, 2-ри поток
- polestrio
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Благодаря за успокоението ... Камък ми падна от сърцето... Не че и да питам и да не питам все едно то вече е свършена работа но благодаряnanozetka написа:И да ги развиеш в 10 страници пак няма да ти вземат точки
polestrio -Нямаш основания за притеснение поради факта, че тъй като подробно си описал дейността на тази велика историческа личност с всички тематични точки и особености, без да си пропуснал нищо съществено, дори и да напишеш 20 страници за тези организации и течения, да опишеш подробно последиците от Кримската война и друга подобна информация, влизаща в заданието на друг тип формулировка на темата, няма да те санкционират. Въпросът е, че тази информация, ще бъде прекалено подробна. Друг е случаят, когато не се съсредоточиш върху зададената ти тема - дейност на Раковски, и примерно напишеш половината от темата ти за него, а другата половина от така наречената допълнителна информация, невлизаща като основна за темата ти. Досещаш се, че ще бъдеш строго санкциониран и вероятно надеждите ти за благоприятно личностно развитие ще бъдат попарени. Дори и да напишеш процентното съдържание на белтъчини, въглехидрати, мазнини в неговия хранителен режим не можеш да подлежиш на санкция, след като си описал достатъчно подробно и задоволително обществено значимата му дейност. Та ... при тебе - не би трябвало да имаш каквито и да е опасения от санкция, защото тези 2-3 странички, дето си написал в никакъв случай не са отклонение от темата ти .
Право - II курс, 2-ри поток
-
grenadier
- В началото бе словото
Аз също имам притеснения относно темата за Крум-всичко съм описал,само за административната реформа не съм описал докрай с подробности,но иначе хронолгията е правилна и всичко останало.Написах 8 страници много сбит шрифт.Въобще имам ли някакви минимални шансове за 5.00?Знам,че звучи тъпо тоя въпрос,ама параноя 
Зависи какво си написал в тези 8 страници. Миналата година и на Стамболов, и на Дебелянов написах 7 страници и имах 5,25. Така че спокоgrenadier написа:Аз също имам притеснения относно темата за Крум-всичко съм описал,само за административната реформа не съм описал докрай с подробности,но иначе хронолгията е правилна и всичко останало.Написах 8 страници много сбит шрифт.Въобще имам ли някакви минимални шансове за 5.00?Знам,че звучи тъпо тоя въпрос,ама параноя
Право, 2 курс
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
^ Подкрепям колегата/жката. Ако са добре написани и обосновани страници, си супер.
Това със страниците за мен е пълен булшит. С 8 страници за която и да е тема (може би с мааааалки изключения) можеш да изкараш лесно оценка 5 или над 5. Не мога да разбера безумния порив за <х> страници писане.
Това със страниците за мен е пълен булшит. С 8 страници за която и да е тема (може би с мааааалки изключения) можеш да изкараш лесно оценка 5 или над 5. Не мога да разбера безумния порив за <х> страници писане.
-
Kristinapp
- В началото бе словото
- Специалност: кандидат студент-право
- Адрес в галерията на СУ: http://www.prikachi.com/images/951/3142951f.jpg
Оценките излязоха,С бал 25,78 имам ли няккъв шанс за публична администрация на 3-то класиране,Момиче съм
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Просто проверяваш баловете от минали години и си правиш сметка гледайки оценките от положените изпити на кандидатите пред и след теб колко са изкарали
Не е трудно!
-
Kristinapp
- В началото бе словото
Не е,но не мога да намеря инфо за баловете от трето класиране
-
Severozapad
- В началото бе словото
Дали скоро се очаква статия/статии, посветени на кандидатстудентските бисери от втората сесия по история на България.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
@Severozapad всяка година се прави подобна статия, но трябва малко време да мине, за да може предполагам проверяващите да изберат най-впечатляващите попадения! 
Я дайте линк към минали такива статии, ако ги качват в интернет.
-
Kristinapp
- В началото бе словото
Съжалявам,че пак ще ви занимавам,но няма кого да попитам,а и нали за това е форумът.Оценката ми е 4,6 по история + две шестици.Бал 25,78.Чакам публична администрация.Сега прочетох в някаква тема от форума,че миналата година балът е паднал до 23...влизали хора с 4,възможно ли е наистина.Говоря за трето класиране,моля ако някой има някаква информация да сподели...
- Cvetina
- В началото бе словото
Хорааа, има резултати!!!!
История на България - сесия 2 5.63 23 ( 2.4 %) 18 ( 1.9 %)
само аз ли разбрах....много странно, как толкова рано?! Не че се оплаквам де..

История на България - сесия 2 5.63 23 ( 2.4 %) 18 ( 1.9 %)
само аз ли разбрах....много странно, как толкова рано?! Не че се оплаквам де..