[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Мнение от Георги Герасимов »

Устният изпит ми се пада твърде далеч - няма смисъл да го броя изобщо, особено след като не познавам хора, които са го държали ;) Моите прогнози са си изцяло мои прогнози, но вярвам, че повечето хора, които са се добрали до миналогодишните минимални балове разчитат на тях. Причината - от различните източници, които си намерих оценките тази година не се различават драстично от миналогодишните. Паралелно с това не се променя и самият формат за балообразуване - така че нещата са доста идентични. Дай ти някакви по-различни прогнози, че да се нарадваме ;)

Ако говориш за третото класиране тази година - да, напълно възможно е с него минималният бал да падне още повече. Но за хората преди теб, които питаха мисля доста сериозно, че няма да се налага да го дочакат ^^
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Това с недочакването на хората преди мен не го разбрах, поясни, моля!
Иначе имаш няколко грешки, открий си ги и си честити приема :brilsmurf:
grenadier
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от grenadier »

Ае хора какво се заяждате за някакви глупости тука?Имал правописни грешки и вече неграмотен го изкарвате,не ви ли се е случвало случайно да натиснете грешен клавиш или нещо подобно?То,ако сме почнали да съдим по форуми кой какъв човек е,кой колко струва,значи работата не е на добре.НЕ го казвам с цел да се заяждам,а просто нека поне за момент се опитаме да не се нападаме за глупости,а да се сприятелим,все пак някои от тук присъстващите могат да се окажат колеги след месец и така ли трябва да започва всичко?Стига негативизъм,айде със здраве :D
яворов
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от яворов »

с бал 24,96 , мъж , мислите ли че ще може да влезе на първо класиране Журналистика? Колкото повече мнения , толкова по-добре,хех. Нека и Статистиката каже,образованите хора са толерантни,а аз въпреки образователната система се старая да съм ;)
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Специалност: Връзки с обществеността
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

яворов написа:с бал 24,96 , мъж , мислите ли че ще може да влезе на първо класиране Журналистика? Колкото повече мнения , толкова по-добре,хех. Нека и Статистиката каже,образованите хора са толерантни,а аз въпреки образователната система се старая да съм ;)
Според минималните балове от миналата година - не, има ги във форума и лесно могат да се намерят.
Иначе ако си писал след ж-ка - ВО, ще влезнеш по всяка вероятност.
I love TraNce
яворов
В началото бе словото

Мнение от яворов »

а на второто класиране?
Аватар
Equilibrium
Танцуващия с клавиатури
Специалност: МО

Мнение от Equilibrium »

Диззи, имам приятелка, която учи масови в НБУ и е доволна. Имай предвид, че там са малко шашави първите 1-2 години предметите, защото метода им е друг.

Така например първата година ще имаш неща като 'Есеистика и творческо писане' (така беше озаглавено); Религия и митология и прочие, ако си ги избереш тях, защото имаш някакъв набор, които да си селектираш. По-натам е специализирането.

Журналистика в СУ също е добре според мен, ФЖМК ми е много симпатичен факултет и ме е много яд, че нямам възможността да запиша специалност от него като втора :/
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

яворов написа:а на второто класиране?
Мисля, че бях напълно ясен :)
Не написах минималния бал.
Последно промяна от Yordan Enev на 19 Юли 2011, 22:06, променено общо 1 път.
I love TraNce
яворов
В началото бе словото

Мнение от яворов »

знам,брато,ама не можах да намеря ;д
Аватар
dizzi
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от dizzi »

grenadier написа:Ае хора какво се заяждате за някакви глупости тука?Имал правописни грешки и вече неграмотен го изкарвате,не ви ли се е случвало случайно да натиснете грешен клавиш или нещо подобно?То,ако сме почнали да съдим по форуми кой какъв човек е,кой колко струва,значи работата не е на добре.НЕ го казвам с цел да се заяждам,а просто нека поне за момент се опитаме да не се нападаме за глупости,а да се сприятелим,все пак някои от тук присъстващите могат да се окажат колеги след месец и така ли трябва да започва всичко?Стига негативизъм,айде със здраве :D
Такива са хората... :)

Tooo bad !!
I don't walk around trying to be what I'm not
I don't waste my time trying ta get what you got
I work at pleasin' me cause I can't please you
and that's why I do what I do
My soul flies free like a willow tree
doo wee doo wee do wee...
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

I love TraNce
Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

яворов написа:а на второто класиране?
Журналистика (редовно)
1-во 25.29
2-ро 25.13

ВО (редовно)
1-во 23.71
2-ро 23.51

Книгоиздаване
1-во 22.50
2-ро 21.89
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Хората, които наричате такива, прочетоха препоръчаната от вас тук статия на председателката на изпитната комисия
http://mediapool.bg/show/?storyid=18218 ... 1&p=0#msgs
и определено са съгласни, че правописните грешки струват пари, макар да не се вижда веднага
А тъй като Герасимов е вече фактор тук и вероятно ще стане такъв в бъдеще, както наперено е заявил под постингите си, много ме вълнува фактът какво ще четат бъдещите неграмотно формиращи се от медиите читатели, както и като как при такива спокойно подминавани грешки, както самата председателка негодува, работата му е оценена със супервисока оценка... Значи и подопечните на председателката не са си уеднаквили критериите. Щото оригиналност се толерира, обаче като има и грешки, няма как да е на 100 процента, вредно е някак си за бъдещите поколения ,дето се вика...
Така че това не са просто "заяждания" - и главната оценителка ви го е казала!
яворов
В началото бе словото

Мнение от яворов »

ВО в СУ или Право в УНСС? хаха, сега усещам нова виртуална война на идеали,но това е моята дилема,изборът е въпрос на мнение,какво е Вашето?
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Право в УНСС, разбира се - нали трябва да се разчиства в СУ за нас?! Ха-ха, както се изразяват тук някои за тази емоция...
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”