[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Критерият, по който се оценяват работите и се образува балът е един и същи за тази и миналата година. Друг е въпросът, че сега шансът е още по-голям. За тези, които не успеят да се класират желаната специалност до трето класиране остава дилемата - дали да се запишат нещо или да не се записват с надеждата на допълнителното класиране да има освободени места (както миналата година) за журналистика и ВО редовно 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
^А ти защо предпочиташ ВО?
Герасиме, не си прав. Може би не си следял изкъсо скандала миналата година, когато се оказа ,че на допълнителния прием, който замества традиционното трето класиране, се озоваха хора с по-нисък бал от некласирани на второ - точно защото критерият беше друг. Ключ: едно момиче, което не беше прието медицина на второ класира, а имаше бал, по-висок от приети на допълнителен прием и орева медиите с майка си. Разрови се и се актуализирай, моля. Разбирам, че еуфорията покрай това, че се виждаш вече студент, ти дава крила, обаче малко приземяване, както викал бай Тошо...
- marchelle
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
phessy написа:marchelle написа:значи статистиката е следната : при момичетата над 5 от тази сесия имат 49,демек 60 дами общо.а при момчетата над 5 имат 26 общо(поне аз така ги сметнахпри момичетата близо 200 имат над 4.38,за господата информация не намерих...ух почнах да се отчайвам след като видях цифрите...
а да питам ако искам да чакам за второ класиране в няколко университета как стоят нащата с капарирането на дипломата?има ли шанс да се запиша за второ класиране и да избегна частта с "капарото"?
над 4,38 при момичета имат 134. 18 имат равна оценка, за да сме точни.
говоря общо двете сесии,за да сме точни ;]
~~~
You think you're funny?
-I think I'm adorable!
You think you're funny?
-I think I'm adorable!
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Обратна връзка:
Само дето не се знае колко е общият брой на кандидат-стдентките, които имат оценка между 5.00 и 6.00... Защото оценките са около 100 от двете сесии, но аз например присъствам 2 пъти, няма как да знаем колко момичета също имат две оценки над 5...
Не е нужно да цитираш мнението над твоето, когато отговаряш на потребителя, особено ако в него има още 2-3 цитата. Това затормозява четящите темата.
svetlio.varna
Не е нужно да цитираш мнението над твоето, когато отговаряш на потребителя, особено ако в него има още 2-3 цитата. Това затормозява четящите темата.
svetlio.varna
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
aman, казвам се Георги
Цитати в стил Тодор Живков също не са уместни - поне не и в този форум
Колкото до това дали съм или не съм в час - доста на време съм си, ти просто не четеш внимателно 

Много добре съм наясно какво става - тези с по-добри оценки на изпита, на които все пак не им стига балът се записват нещо друго и после освободените места се заемат на допълнителния прием от хора, които просто са държали такъв изпит и не са влезли нищо друго. Затова за тези, които не са приети до трето класиране остава този избор - да влязат това, което са приети или да рискуват и да не запишат нищо - така получават възможност да участват в допълнителния прием, но няма гаранция, че ще просперират. Дано ти, като мой върл сподвижник, да направиш правилният изборГеорги Герасимов написа:За тези, които не успеят да се класират желаната специалност до трето класиране остава дилемата - дали да се запишат нещо или да не се записват с надеждата на допълнителното класиране да има освободени места...
Благодаря ти сърдечно, че ми пожелаваш да остана да вися на трето класиране
Което как реши, че ми се налага, не знам....
Ама аз като ти разправям, че започваш да звучиш самонадеяно, ти не слушаш, обаче рискуваш да обърнеш червените точки в черни, язък, че натрупа толкова последователи!
Що пък Тодор Живкова да не е уместен, а Карбовски да е уместен в този форум?! Ти раздаваш медалите ли? Историята ли ти заръча това?
Виж, самата тема, от чийто резултат сега така щедро се надуваш, е с препратка именно към време, чийто представител сега анатемосваш... няма благодарност на тоя свят, нямааа!....
И, да ти кажа, прочетох си още веднъж постинга, ми никъде не видях да съм ти казвал, че не си "в час"
Което как реши, че ми се налага, не знам....
Ама аз като ти разправям, че започваш да звучиш самонадеяно, ти не слушаш, обаче рискуваш да обърнеш червените точки в черни, язък, че натрупа толкова последователи!
Що пък Тодор Живкова да не е уместен, а Карбовски да е уместен в този форум?! Ти раздаваш медалите ли? Историята ли ти заръча това?
Виж, самата тема, от чийто резултат сега така щедро се надуваш, е с препратка именно към време, чийто представител сега анатемосваш... няма благодарност на тоя свят, нямааа!....
И, да ти кажа, прочетох си още веднъж постинга, ми никъде не видях да съм ти казвал, че не си "в час"
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Защото смятам, че във Връзките с обществеността ще намеря повече от себе си и по-добра реализация. Журналистиката е поприще, с което бих се занимавал повече като хоби - най-малкото защото съм леко скептичен за неутралността и истинността на тази сфера в БългарияBTW написа:^А ти защо предпочиташ ВО?
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
Ти намери на кой да разчиташ, за формиране на мнениеГеорги Герасимов написа: Също така се запознах с един студент (Borisg), който окончателно ми помогна да направя този избор ^^[/i]
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Аз си бях заблуден - той (и Кафтанджиев от ФЖМК) помогна окончателно да хлътна
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Обратна връзка:
Момчета, успокойте се!
Особено ти, aman!
Наесен ще бъдете колеги вероятно, тъй че няма нужда от глупави спорове, съгласете се! :] Relax!!!
Още малко, почти се свърши с глупостите покрай кандидатстването! 
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
-
valio
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
А бе то е така, като се съберем много журналисти на едно място така става ;d Няма какво да се ядосваме, на есен ще (дано) се обичаме 
-
Kristinapp
- В началото бе словото
- Специалност: кандидат студент-право
- Адрес в галерията на СУ: http://www.prikachi.com/images/951/3142951f.jpg
Аз се чувствам така,сякаш са се подиграли брутално с мен,имам 3.13...Очаквах над 5,още по-малко,че есето ми много се доближаваше до едно,което вие бяхте публикували тук като спечелило 3то място в някакъв конкурс.Моето беше почти същото,но вместо с приказка с ретроспекция и разказ на реален случай...
Отивам да си видя работата.
Отивам да си видя работата.
Чакай, къде тръгна, работите могат да се видят от 1 до 3 август, не троши пари и пот в тая жега!
-
Kristinapp
- В началото бе словото
- Специалност: кандидат студент-право
- Адрес в галерията на СУ: http://www.prikachi.com/images/951/3142951f.jpg
Да,знам тогава ще ходя.Не че мога да променя нещо,но ми е много интересно и странно.