Здравейте,
Не намерих НИКЪДЕ нищо по въпроса, който ме интересува, така че се надявам да ми помогнете. Искам да знам точно каква е процедурата за преместване от СУ в друг университет в чужбина. Завърших първи курс тази година, всичките ми изпити са взети.
P.S. Извинявам се за латиницата, но имам проблеми с клавиатурата : )
Мнението е кирилизирано от модератор. Писането на кирилица е задължително.
Ако нямаш инсталирана такава, използвай онлайн клавиатурите или автоматичните кирилизатори в нета.
svetlio.varna
Преместване в чужбина
Модератор: sientelo
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Преместване в чужбина
Това е процедурата за прехвърляне на студнети от университети в чужбина в СУ. Процедурата за прехвърляне на студенти от СУ в друг университет в чужбина е аналогична, като в зависимост от държавата или университета си има и съответните особености по отношение на документи, критерии за прехвърляне и др. При всички положения ще ти трябва академична справка от СУ, легализирана диплома за средно образование от съответното министрарство на образованието на държавата, в която се прехвърляш, по всяка вероятност някакъв набор документи по образец, които се вземат от съответния университет, със сигурност стабилна такса в евро или щатски долари и допълнителните неща, които изисква съотвтения унивеерситет. Преди да започнеш да правиш каквото и да е, звънни в съответния университет и попитай. И със сигурност прочети нормативната уредба. Успех!
Местя темата в раздела за Администартивни въпроси.
Местя темата в раздела за Администартивни въпроси.