[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Мнение от thegirl »

Честита Ви 3 тема :P И успех :)
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Kett
В началото бе словото

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Мнение от Kett »

Хей (: Искам да попитам- как смятате, бал 26.24 (момиче) дали има шанс за журналистика? А и аз нещо обаче не мога да преценя дали тази година ще се вдигнат баловете, вие как мислите? Те кога излизат всъщност? Благодаря предварително (:
TheTriumph
В началото бе словото

Мнение от TheTriumph »

Kett написа:Хей (: Искам да попитам- как смятате, бал 26.24 (момиче) дали има шанс за журналистика? А и аз нещо обаче не мога да преценя дали тази година ще се вдигнат баловете, вие как мислите? Те кога излизат всъщност? Благодаря предварително (:
Миналата година минимален бал първо класиране за жени е 26,39, а второ класиране 25,99, а задочно 23,83. Като сметнем, че тази година кандидатите са по-малко - вътре си :rr:
"Всички влизаме напълно различни, излизаме доста еднакви."
Аватар
BTW
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от BTW »

Честита 3-та тема! :)
До 29-ти дано и 4-та да има... :)
Kett
В началото бе словото

Мнение от Kett »

TheTriumph написа: Миналата година минимален бал първо класиране за жени е 26,39, а второ класиране 25,99, а задочно 23,83. Като сметнем, че тази година кандидатите са по-малко - вътре си :rr:
Дам, надявам се да си прав, че аз нещо стабилно се филмирам, че баловете ще излязат по-високи и ще увисна накрая :д Ой, ще видим де :д
Аватар
dizzi
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от dizzi »

хахах аз написах на първо желание редовно.. А не го искам много много редовното.. сега ако ме приемат ще е мн яко :)))))))))
I don't walk around trying to be what I'm not
I don't waste my time trying ta get what you got
I work at pleasin' me cause I can't please you
and that's why I do what I do
My soul flies free like a willow tree
doo wee doo wee do wee...
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Бе как ще са по-малко кандидатите тази година?! НАли ни проглушиха ушите по телевизията, че всяка година се качвали в журналистиката?
Това, според мен, си е чиста проба гъбаркане с журалистиката, щото сульо и пульо се явява на тоя изпит ей така, за всеки случай, да има там, щото нали не се учило за него.... и от там бройката литва. Лошото обаче е, че после такива неориентирани ще вземат да влязат на мястото на хора, дето само това си искат и.... И после ще имаме такива недоразумения като някои, дето ни се блещят от вестници и телевизии....
И що го махнаха тоя устен изпит?! Къв е тоя журналист, дето не го знаеш може ли да обели пет думи или не може?! Аман от икомомии!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

aman написа:Бе как ще са по-малко кандидатите тази година?! НАли ни проглушиха ушите по телевизията, че всяка година се качвали в журналистиката?
Това, според мен, си е чиста проба гъбаркане с журалистиката, щото сульо и пульо се явява на тоя изпит ей така, за всеки случай, да има там, щото нали не се учило за него.... и от там бройката литва. Лошото обаче е, че после такива неориентирани ще вземат да влязат на мястото на хора, дето само това си искат и.... И после ще имаме такива недоразумения като някои, дето ни се блещят от вестници и телевизии....
И що го махнаха тоя устен изпит?! Къв е тоя журналист, дето не го знаеш може ли да обели пет думи или не може?! Аман от икомомии!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Защото е криза, за да не се дават 30 лева и за това. :)
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Глупости, на тях щяха да им дойдат добре още 30 лв, мисля, че просто ги мързи да слушат глупостите на хора, които отгоре на всичко се увеличават като бройка.
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Пък и за каква криза говорим при решаването на бъдещето?! Ти, ако знаеш, че устния може да те представи по-добре и да ти вдигне бала, няма ли да ги дадеш тия 30? Ще ги дам, че и отгоре!
Криза! - Как пък тия в НБУ не ги хвана кризата, дето плащат по 2хил на семестър, и хич не са само най-богатите, ние тук за 30 лв икономии ще вървим на борсата цяла година!
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Christopher написа:Ся остана най-важното : D .. Да разберем колко има анти-провинциалистът,идол на цяло поколение-Герасимов !
Идолът има 5.50 ;) :mrgreen:

2ма пред мен (0,7%), 5 със същата - (1,8%)

Darina_Yavorova написа:Той е вътре, както и neuromancer, който имаше 5.00 на предварителния... Можем да им честитим! Браво,момчета! :geek:
Благодаря ;)

Иначе малко статистика за момичета - оценка 5.00 имат 15 (1,6%), по-висока имат 35 момичета (4%)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Браво, Герасиме, затъжихме се за теб, запритеснихме се :cry:
А кой беше този с интересната работа със сенките, дето се събират след 20 години и се залепят по фигурите на паметника? Супер ми е интересно колко са писали на този откровен шедьовър - това не беше ирония!
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Сега се чух с един приятел... 3.38 на 100-но място. Тотално е отписал СУ, каза че с такава оценка никъде не може да влезне... :/
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Този със сенките до колкото помня беше Neuromancer и сега има някъде около 4.88... Иначе оценявам вашето затъжаване, но спокс - винаги ще има кой да връзва провинциалистчетата във форума на СУ ;)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
MisT
В началото бе словото

Мнение от MisT »

Аз лично ще прима, че съм от гореспоменатите Сульо и Пульо. :D Това не значи, че ще ви взимам хляба. Насочил съм се в коренно различна посока идеята беше на майка ми, а резултата от нейната идея е 4.00
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”