[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
simpatqga
В началото бе словото

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Мнение от simpatqga »

Да така е, въпросната жена е сложена там за да отговаря на хора, които имат въпроси. Не всички имат интернет, други пък не намират информацията, която търсят и предпочитат да се обадят на посочения телефон в сайта на университета.
Тя е длъжна да знае и да отговаря на хората, за това е сложена там! И ако си мисли че отношението и е на висота или пък се дължи на някакво безпочвено самочувствие, жестоко се лъже! Това си беше едно селско и просташко поведение!
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

И да им звъните и да не им звъните , нито ще ви дадат точна информация , нито резултатите ще излязат по-бързо . Най-много да си поговорите с някоя ядосана лелка , нищо повече :)
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Вижте какво намерих за такива случаи:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... nerednosti
saviiinceto
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от saviiinceto »

Аз звънях веднъж и жената беше доста любезна,но се оказа,че въпреки всичко не може да ми отговори на въпроса :)
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

В какъв смисъл не може да ти отговори на въпроса? Какво точно не знае?
Аватар
Il Capitano
В началото бе словото
Специалност: Минало и Съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи

Мнение от Il Capitano »

Victoria Dragieva написа:Ами мисля че излязоха на 14.04,нека някой ме поправи ако греша :cat: Иначе за редовна сесия съм чувала,че излизат по-бързо...тоест дано днес вече ги знаем :) :rr:
Точно тогава излязоха. Помня че бях навън да черпя за именния си ден, когато ми се обадиха, че са излезли резултатите! :wink:
Come te nessuno mai, Capitano !!!
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

aman написа:В какъв смисъл не може да ти отговори на въпроса? Какво точно не знае?
Въпросната жена , която е назначена там да вдига телефона , няма как да знае , кога проверителите на изпита по журналистика ще проверят работите и кога ще бъдат публикувани . Това го знаят само въпросните проверители :)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Moга да ви кажа само... свиквайте :mrgreen: В целия университет администрацията е такава. И преподавателите не им се кефят, от доста време се говори за съкращения, но с тази перманентна криза това няма как да стане, понеже трябва да им изплатят по един си колко работни заплати... Иначе за никой изпит в действителност не се знае кога точно ще излязат резултатите, това е мистерия до самия ден, в който ги обявят :D
Facebook
Изображение
Аватар
MisT
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от MisT »

Друга причина, поради която харесвам британците ( работата със сертификатите): КАЗВАТ КОГА ТИ ИЗЛИЗА РЕЗУЛТАТА И ИЗЛИЗА НА ДЕНЯ!
Hegemony
В началото бе словото

Мнение от Hegemony »

Аз като гледам как бавят 1000 жалки работи, не знам как се проверяват 2100, които ще бъдат на редовния по литература.
Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

Hegemony написа:Аз като гледам как бавят 1000 жалки работи, не знам как се проверяват 2100, които ще бъдат на редовния по литература.
На първата изпитна сесия резултатите по литература излязоха преди тези по журналистика, нищо че бяха след тях и бяха доста повече...
Аватар
Il Capitano
В началото бе словото
Специалност: Минало и Съвремие на Югоизточна Европа

Мнение от Il Capitano »

Доколкото знам проверяващите на изпита по журналистика са много малко, пет или шест човека, и затова се бавят толкова... :roll:
Come te nessuno mai, Capitano !!!
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Специалност: Регионално развитие и политика
Обратна връзка:

Мнение от Darina_Yavorova »

BTW написа:
Hegemony написа:Аз като гледам как бавят 1000 жалки работи, не знам как се проверяват 2100, които ще бъдат на редовния по литература.
На първата изпитна сесия резултатите по литература излязоха преди тези по журналистика, нищо че бяха след тях и бяха доста повече...
Факт!!!
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".

Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

5-6 човека означава математически, че ще си ги чакаме след още 10 дена - смятайте 1200 работи, проверени от двама стават 2400 работи, сложете и поне сто за арбитър, разделете го на броя на проверяващите - а един човек едва ли може да проверява по 100 работи на ден, даже и 50 са му много, мисля, ако ще е качествено....
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Пък и като добавим време за вкарване на оценките в компютъра, за проверка и за качване на сайта....
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”