[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2
Да така е, въпросната жена е сложена там за да отговаря на хора, които имат въпроси. Не всички имат интернет, други пък не намират информацията, която търсят и предпочитат да се обадят на посочения телефон в сайта на университета.
Тя е длъжна да знае и да отговаря на хората, за това е сложена там! И ако си мисли че отношението и е на висота или пък се дължи на някакво безпочвено самочувствие, жестоко се лъже! Това си беше едно селско и просташко поведение!
Тя е длъжна да знае и да отговаря на хората, за това е сложена там! И ако си мисли че отношението и е на висота или пък се дължи на някакво безпочвено самочувствие, жестоко се лъже! Това си беше едно селско и просташко поведение!
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
И да им звъните и да не им звъните , нито ще ви дадат точна информация , нито резултатите ще излязат по-бързо . Най-много да си поговорите с някоя ядосана лелка , нищо повече 
Вижте какво намерих за такива случаи:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... nerednosti
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... nerednosti
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз звънях веднъж и жената беше доста любезна,но се оказа,че въпреки всичко не може да ми отговори на въпроса 
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
В какъв смисъл не може да ти отговори на въпроса? Какво точно не знае?
- Il Capitano
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и Съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
Точно тогава излязоха. Помня че бях навън да черпя за именния си ден, когато ми се обадиха, че са излезли резултатите!Victoria Dragieva написа:Ами мисля че излязоха на 14.04,нека някой ме поправи ако грешаИначе за редовна сесия съм чувала,че излизат по-бързо...тоест дано днес вече ги знаем
![]()
Come te nessuno mai, Capitano !!!
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Въпросната жена , която е назначена там да вдига телефона , няма как да знае , кога проверителите на изпита по журналистика ще проверят работите и кога ще бъдат публикувани . Това го знаят само въпросните проверителиaman написа:В какъв смисъл не може да ти отговори на въпроса? Какво точно не знае?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Moга да ви кажа само... свиквайте
В целия университет администрацията е такава. И преподавателите не им се кефят, от доста време се говори за съкращения, но с тази перманентна криза това няма как да стане, понеже трябва да им изплатят по един си колко работни заплати... Иначе за никой изпит в действителност не се знае кога точно ще излязат резултатите, това е мистерия до самия ден, в който ги обявят
- MisT
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Друга причина, поради която харесвам британците ( работата със сертификатите): КАЗВАТ КОГА ТИ ИЗЛИЗА РЕЗУЛТАТА И ИЗЛИЗА НА ДЕНЯ!
-
Hegemony
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз като гледам как бавят 1000 жалки работи, не знам как се проверяват 2100, които ще бъдат на редовния по литература.
На първата изпитна сесия резултатите по литература излязоха преди тези по журналистика, нищо че бяха след тях и бяха доста повече...Hegemony написа:Аз като гледам как бавят 1000 жалки работи, не знам как се проверяват 2100, които ще бъдат на редовния по литература.
- Il Capitano
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и Съвремие на Югоизточна Европа
Доколкото знам проверяващите на изпита по журналистика са много малко, пет или шест човека, и затова се бавят толкова... 
Come te nessuno mai, Capitano !!!
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Обратна връзка:
Факт!!!BTW написа:На първата изпитна сесия резултатите по литература излязоха преди тези по журналистика, нищо че бяха след тях и бяха доста повече...Hegemony написа:Аз като гледам как бавят 1000 жалки работи, не знам как се проверяват 2100, които ще бъдат на редовния по литература.
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
5-6 човека означава математически, че ще си ги чакаме след още 10 дена - смятайте 1200 работи, проверени от двама стават 2400 работи, сложете и поне сто за арбитър, разделете го на броя на проверяващите - а един човек едва ли може да проверява по 100 работи на ден, даже и 50 са му много, мисля, ако ще е качествено....
Пък и като добавим време за вкарване на оценките в компютъра, за проверка и за качване на сайта....