Указания от квестора
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Re: Указания от квестора
Да се смеят по време на изпита?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
По-доре отколкото да те е страх да хванеш химикалаCrippled Alice написа:Да се смеят по време на изпита?
Не че е най-добрият вариант да се смееш, но е за предпочитане пред това, което видях.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Може и да има такива случаи, но когато си концентриран и си пишеш темата, тогава не виждам какъв е проблема? По време на мойте два изпита по литература си говориха и прочие, но на мен не ми пукаше особенно, защото си мислих за темата 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
" ... какъв е проблемЪТ"IcebreakerR написа:Може и да има такива случаи, но когато си концентриран и си пишеш темата, тогава не виждам какъв е проблема? По време на мойте два изпита по литература си говориха и прочие, но на мен не ми пукаше особенно, защото си мислих за темата
Препоръчвам на всички да научат смеха на Шелдън. Забавно е, отпускащо е и на изпит по математика, когато си изгубил сили, както стана при мен, помага
КН правеж
- people_know
- Да живей словото
- Специалност: GGF
- Курс: кандидат-студент
brasence
Благодаря за съвета може би ако ми се случи за редовния няма да си замълча. Все пак не исках да съм от онези, които издават другите, но както ти каза това може да се обърне само срещу мен. А пък и не знам защо беше целият този риск от страна на момичето защото написа каквото успя за половин час и си тръгна ... и това не ми се връзваше изобщо ....

Благодаря за съвета може би ако ми се случи за редовния няма да си замълча. Все пак не исках да съм от онези, които издават другите, но както ти каза това може да се обърне само срещу мен. А пък и не знам защо беше целият този риск от страна на момичето защото написа каквото успя за половин час и си тръгна ... и това не ми се връзваше изобщо ....
Do The Creep xD
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Все пак искаш да влезеш, нали? Няма да е честно някой да преписва и да има повече от теб.people_know написа:brasence
Благодаря за съвета може би ако ми се случи за редовния няма да си замълча. Все пак не исках да съм от онези, които издават другите, но както ти каза това може да се обърне само срещу мен. А пък и не знам защо беше целият този риск от страна на момичето защото написа каквото успя за половин час и си тръгна ... и това не ми се връзваше изобщо ....![]()
![]()
![]()
КН правеж
- people_know
- Да живей словото
Така си е просто трябва да се усетиш навреме,а по принцип не обичам да вкарвам в проблем другите ...

Do The Creep xD
-
aDiTy_
- В началото бе словото
- Специалност: Българска Филология
виж какво.. аз пък те съветвам да не го правиш
гледай себе си.. и повярвай ми, в повечето случаи, когато е преписвано, се разбира от проверителите - те не са идиоти:) не виждам защо е нужно да си въвличаш гнева на околните, а и себе си в такива ненужни ситуации. Не вярвам точно този човек, когото си издала, да те лиши от възможността да влезнеш и да ти вземе мястото, нали ? Пък и нека влиза - то трудното идва след това.. не може вечно да се преписва. Ако не може да се справи със изпита за вход, няма да изкара и първата година в университета..
Аз също съм виждала хора да преписват по време на моя изпит, но не ги издадох, за което не съжалявам, вярно може да не е честно, ако влезнат така, но пък не е моя работа да клеветя хората, всеки сам си прави сметката, а и все пак е кофти.. има си хора, които да следят за тези неща
Аз също съм виждала хора да преписват по време на моя изпит, но не ги издадох, за което не съжалявам, вярно може да не е честно, ако влезнат така, но пък не е моя работа да клеветя хората, всеки сам си прави сметката, а и все пак е кофти.. има си хора, които да следят за тези неща
- people_know
- Да живей словото
А тези хора защо не ги следят достатъчно тогава, честно остави издаването и другото ама не беше приятно изживяване да ти мърморят на главата.... Да се преместя другия път ако ми се случи, а?!
Do The Creep xD
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Ако просто си мърмори, нищо не можеш да направиш. Неговата цел е да те разконцетрира, повярвай ми, ходил съм на доста състезания. Можеш само да се съсредоуточиш и да не ти пука. Квесторите в такъв случай си мълчат, защото само 1-2 се хващат на това.people_know написа:А тези хора защо не ги следят достатъчно тогава, честно остави издаването и другото ама не беше приятно изживяване да ти мърморят на главата.... Да се преместя другия път ако ми се случи, а?!
Ако обаче преписва и си сигурен в това (ако не си- по-добре си мълчи), трябва да се действа. Такива хора лесно се разпознават, те са нервни, често се обръщат и се оплитат. Квесторите ги хващат, но към края, когато са попречили вече на някокого, като теб. Стига обаче да издържат малко повече. Затова ако си сигурен, действай още от начало. Успех на редовната сесия...
В предните няколко поста описах как съм как действах по първия начин. Лошото е, че никой не се хвана. Депресията бе по-силна.
КН правеж
- people_know
- Да живей словото
Ставаше въпрос за мърморенето, което чувах от слушалката ....
Иначе благодаря за съвета, само някой да посмее на редовния да се настани до мен с толкова усилени слушалки .... Ще съжалява ....
Иначе благодаря за съвета, само някой да посмее на редовния да се настани до мен с толкова усилени слушалки .... Ще съжалява ....
Do The Creep xD
-
puzzelbrain
- В началото бе словото
- Курс: друг
Какво толкова му се чудите на това преписване? Истината е че нещата стоят не по различно от всеки друг изпит на който сте били (разбира се този е далеч по важен) квесторите: първите 30-40 минути са като акули (не всички), но когато мине това време и най-често отворят бонбони и кола на сладки приказки някои от квесторите дори се обръщат с гръб към изпитваните...дори и най строгите се разсейват по средата на изпита и тогава е твоя шанс да свериш данните с комшията
за любителите на свръх опасните спортове и по точно дисциплината "преписване от пищов, карабина, минохвъргачка и т.н." важно е пърия час дори да не поглеждате към мястото където сте скрили пищова защото просто ще ви хванат...после когато видите че квестора се е разсеял може...
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Хммм, според мен квесторите поне от СУ не са толкова глупави и през цялото време могат да те хванат. Поне с такова впечатление останах от първата сесия.puzzelbrain написа:Какво толкова му се чудите на това преписване? Истината е че нещата стоят не по различно от всеки друг изпит на който сте били (разбира се този е далеч по важен) квесторите: първите 30-40 минути са като акули (не всички), но когато мине това време и най-често отворят бонбони и кола на сладки приказки някои от квесторите дори се обръщат с гръб към изпитваните...дори и най строгите се разсейват по средата на изпита и тогава е твоя шанс да свериш данните с комшиятаза любителите на свръх опасните спортове и по точно дисциплината "преписване от пищов, карабина, минохвъргачка и т.н." важно е пърия час дори да не поглеждате към мястото където сте скрили пищова защото просто ще ви хванат...после когато видите че квестора се е разсеял може...
Ако става дума за УНСС, споко - през цялото време можеш да преписваш
КН правеж
- Not`Lovesick
- В началото бе словото
Потвърждавам, макар че не ми се вярва някой да се съмнява...brasence написа: Ако става дума за УНСС, споко - през цялото време можеш да преписваш![]()
Тази оргия вече прилича
на зверилник, нападнал сърцето.
Всяка чаша е доза циничност.
А пък всяка циничност е крепост.
на зверилник, нападнал сърцето.
Всяка чаша е доза циничност.
А пък всяка циничност е крепост.
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
Мм нз дали сте разглеждали този въпрос, но понеже бях на изпит по Журналистика и там просто ни дадоха книжка с листи, интересува ме дали по БЕЛ също ще е така и дали ще има отделни листи чернова/белова или пак една книга и 100 часа разлистване докато си препишеш писмената работа 
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Екзюпери