[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
cerbera
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.2

Мнение от cerbera »

Да питам, в случай, че запишеш журналистика, пък искаш ПР, имаш ли възможност да се преместиш от едната специалност в друга (защото тук се обсъждаха варианти от други университети и факултети, а не от същия...) Или правилата на играта са еднакви за всички играчи, независимо от кой отбор са.
Изображение
Аватар
smiley_
В началото бе словото

Мнение от smiley_ »

И аз имам въпросче :) Нали след като излязат резултатите и стане време за записване се внася семестриалната такса,а не годишната,т.е. 250лв.Благодаря :)
P.S.Дано изобщо да се стигне до там... :lol:
Аватар
yolinaA
Пишете, о, братя
Специалност: Културология
Курс: втори

Мнение от yolinaA »

Да, семестриалната се внася.
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

cerbera написа:Да питам, в случай, че запишеш журналистика, пък искаш ПР, имаш ли възможност да се преместиш от едната специалност в друга (защото тук се обсъждаха варианти от други университети и факултети, а не от същия...) Или правилата на играта са еднакви за всички играчи, независимо от кой отбор са.
НЕ. във ФЖМК специално засега са невъзможни прехвърляния.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
cerbera
От дъжд на вятър

Мнение от cerbera »

Borisg написа:
cerbera написа:Да питам, в случай, че запишеш журналистика, пък искаш ПР, имаш ли възможност да се преместиш от едната специалност в друга (защото тук се обсъждаха варианти от други университети и факултети, а не от същия...) Или правилата на играта са еднакви за всички играчи, независимо от кой отбор са.
Благодарим за информацията, явно наново ще ходим да си подаваме документите...

Впрочем май информацията с новите оценки се въвеждат в момента, защото не мога да си вляза в персоналната информация.
Изображение
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

Мнение от martina_teodorova »

Не е ли 500 лв не семестър?!
Аватар
stasinka
Драскач
Специалност: Туризъм

Мнение от stasinka »

Не можеш да променяш желанията си във вече подадените документи.
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

martina_teodorova написа:Не е ли 500 лв не семестър?!
Не. 500 лв е таксата за цяла година. Иначе няма проблем с въвеждането на информацията - когато оценките се внасят ако има прекъсване на достъпа до личната информация той е за по-малко от минута. В повечето случаи дори не се засича :)--
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
Christopher
Пишете, о, братя

Мнение от Christopher »

Bestcho написа:
Christopher написа:Хайде да запазим добрия тон и да не се връщаме назад,защото преди време беше отворил една тема " [КСК 2011] Българска филология ".Във въпросната тема ти питаше едно и също нещо по 20 , 30 пъти и всеки път някой услужливо ти отговаряше.Мисля,че и ти трябва така да постъпиш..Ай със здраве и без злобни коментари !
Ами щом съм питал по 10-20 пъти , значи първите пъти не ми е било отговорено и за това съм питал отново . Или съм задал въпрос , който няма конкретен отговор и заради това съм търсил , колкото се може повече мнения . А ти не мисля , че си човекът , който ще ми каже какви коментари да пиша :) В крайна сметка този форум има модератори , които , ако сметнат за нужно ще направят забележка .
Освен това не виждам какво толкова съм написал , че да съм развалил ''добрият тон'' . Просто искам да спестя излишният спам , за да може , когато даден потребител , който е нов във форума , реши да намери нещо в тази тема , да не му се налага да чете по 10 страници с едни и същи коментари , а да може да намери това , което му трябва по-бързо и по-лесно . ''Ай със здраве'' и без ненужен спам ;)
А ти не се мисли за всезнаещ и всеможещ.Прав си,модератори има и те решават кое е спам,и кое не е.Не опитвай да им "спестяваш" работа.
Public relations and Advertising..
cerbera
От дъжд на вятър

Мнение от cerbera »

stasinka написа:Не можеш да променяш желанията си във вече подадените документи.
Не, но може да подадеш на ново документи, тоест си плащам като поп нови 6 лева плюс нови 28... И един вид първата серия документи се анулират, а се гледат последните...
Георги Герасимов написа:
martina_teodorova написа:Не е ли 500 лв не семестър?!
Иначе няма проблем с въвеждането на информацията - когато оценките се внасят ако има прекъсване на достъпа до личната информация той е за по-малко от минута. В повечето случаи дори не се засича :)--
Мдам, било е фалшива тревога.
Изображение
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Christopher написа:
Bestcho написа:
Christopher написа:Хайде да запазим добрия тон и да не се връщаме назад,защото преди време беше отворил една тема " [КСК 2011] Българска филология ".Във въпросната тема ти питаше едно и също нещо по 20 , 30 пъти и всеки път някой услужливо ти отговаряше.Мисля,че и ти трябва така да постъпиш..Ай със здраве и без злобни коментари !
Ами щом съм питал по 10-20 пъти , значи първите пъти не ми е било отговорено и за това съм питал отново . Или съм задал въпрос , който няма конкретен отговор и заради това съм търсил , колкото се може повече мнения . А ти не мисля , че си човекът , който ще ми каже какви коментари да пиша :) В крайна сметка този форум има модератори , които , ако сметнат за нужно ще направят забележка .
Освен това не виждам какво толкова съм написал , че да съм развалил ''добрият тон'' . Просто искам да спестя излишният спам , за да може , когато даден потребител , който е нов във форума , реши да намери нещо в тази тема , да не му се налага да чете по 10 страници с едни и същи коментари , а да може да намери това , което му трябва по-бързо и по-лесно . ''Ай със здраве'' и без ненужен спам ;)
А ти не се мисли за всезнаещ и всеможещ.Прав си,модератори има и те решават кое е спам,и кое не е.Не опитвай да им "спестяваш" работа.
Не се мисля нито за всезнаещ , нито за всеможещ , просто имам дългогодишен опит по форумите и като потребител и като админ и знам колко неприятно е чистенето на спам .
Аватар
martina_teodorova
Пишете, о, братя

Мнение от martina_teodorova »

250 лв на семестър не е никак скъпо :)
Аватар
smiley_
В началото бе словото

Мнение от smiley_ »

Хора,аз и друго да попитам,а тази семестриална такса се внася,когато са сроковете за записването/от 1 до 4 август/ или може и по-късно ? :)
Borisg
Легендарен флуудър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

cerbera написа:
Borisg написа:
Благодарим за информацията, явно наново ще ходим да си подаваме документите...

Впрочем май информацията с новите оценки се въвеждат в момента, защото не мога да си вляза в персоналната информация.
Преди имаше случай на третокурсник ПР от друг университет, на когото му бяха казали, че за да се прехвърли във ФЖМК ще го върнат един курс назад заради учебните програми.
Тоест дори и да е възможно, ти спъват мерака с подобно условия :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

smiley_ написа:Хора,аз и друго да попитам,а тази семестриална такса се внася,когато са сроковете за записването/от 1 до 4 август/ или може и по-късно ? :)
По-късно е ако не се класираш на 1во и останеш за по-натам :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”