[КСК 2011] История
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: [КСК 2011] История
Да не си изкарал отрано някаква 6. 
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Ами.....по история на предварителния ...
Ама стига сме се хвалили. 
Последно промяна от assault на 26 Юли 2011, 13:47, променено общо 1 път.
- liv
- Стенограф
Машина си. Браво.
Мен пък баш последната година ме домързя да уча.

We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
grenadier
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз пък смесено ги знам,ако мога така да се изразя.От Средновековие до цар Иван Асен 2-ри от нова история-Априлско,Руско-турска освободителна война и Балканска война,за другите теми пак мога да напиша нещо,но няма да е за много висока оценка 
- liv
- Стенограф
Един познат беше учил само първите две теми от Средновековие ( Аспарух и Крум) и познайте на предварителния. Така че нищо не се знае. 
-
grenadier
- В началото бе словото
Този изпит опира и до късмет,не само до знания.Има някои теми,които просто немога да науча като например Църква и Култура,не са ми интересни и трудно ще ги науча,най-добре сега последната седмица си преговаряйте теми,които искате да ви се паднат,няма време вече за друго.Успех на всички!
- MiseryChastain
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз пък така отричам само Симеон и тва е единствената тема, която отказах да науча перфектно. Не че не се гордея като българка с онова, което е постигнал за отрицателно време, не че не признавам огромните му заслуги за затвърждаването на България като основен фактор на Балканите по онова време, не че не се прекланям пред силата на духа му... ама.. просто като отворя записките си за Симеон, респективно темата за Симеон, ми се придрайфва, защото човекът просто не си е стоял на задника ни една година, а понякога е правил и по няколко изключително важни неща на година..... и там идва трагизмът ми.

...
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
абе какво значи "няма време за друго". имате 9 (ДЕВЕТ) дни, това са си 9 нови теми научени
догодина като трябва цели учебници за една нощ да научите ще видите зор
- liv
- Стенограф
Значи все още имам шанс.Crippled Alice написа:абе какво значи "няма време за друго". имате 9 (ДЕВЕТ) дни, това са си 9 нови теми наученидогодина като трябва цели учебници за една нощ да научите ще видите зор
- Mackle
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
Според мен е по-добре да се научат няколко теми от нова история в този период + 1-2 дни сериозен преговор. И без това тези, които кандидатствате право догодина ще учите немалко нова история още първия семестър. 
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
вземете научете Стамболов най-сетне, че както е тръгнало... 
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Хах, аз така първоначално бях решила пак да се размина с новата история, обаче последните два дни взех, че научих първите две теми. (ама то по-скоро като заменка за Раковски и БРЦК от възрожденските, които дори след месеци учене все още упорито отказват да ми разкрият своята прелест и да се подредят в главата ми)Значи, буквално си се получава по тема на ден.Crippled Alice написа:абе какво значи "няма време за друго". имате 9 (ДЕВЕТ) дни, това са си 9 нови теми наученидогодина като трябва цели учебници за една нощ да научите ще видите зор
she'd started smoking poetry
-
grenadier
- В началото бе словото
То и аз вече с тези дати,личности подлудях,но има теми които немога да науча каквото и да правя,все ми се губи някое събитие.А за някои от темите,примерно за Крум гледах преди да я преговарям епизод от предаването "Операция Слава" с Росен Петров и всичко ми се изясни,жалко че в това предаване няма и за Борис 1-ви,Църква и култура 
какво не ти е ясно за борис?grenadier написа:То и аз вече с тези дати,личности подлудях,но има теми които немога да науча каквото и да правя,все ми се губи някое събитие.А за някои от темите,примерно за Крум гледах преди да я преговарям епизод от предаването "Операция Слава" с Росен Петров и всичко ми се изясни,жалко че в това предаване няма и за Борис 1-ви,Църква и култура