София - Транспорт.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Re: София - Транспорт.
Слушах интересен разговор между шофьори,касаещ Шкодите.В момента те са в гаранция и когато тя изтече,ще започнат да се внасят фалшиви евтини части на мястото на повредените,а и тази вредна подмяна ще се бави със седмици.И сега антифризът се разрежда с повече от допустимото количество вода.Освен това са ниски и през зимата по-лесно ще им замръзват датчиците,което временно ще ги изкарва от строя.Това че са къси ги прави много неудобни в натоварените часове и често по линия 4 трудно се затварят вратите.Като единствен полезен компонент дискутиращите отчетоха парното,но пък предрекоха проблеми с климатиците.Освен това не са пригодени за софийските пътища и късото разстояние между спирките.Разговорът завърши с извод:новите Шкоди ще бъдат надживени от сега действащите Икаруси.
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
След гаранцията ще ги съсипят, това е тъжната истина. Чешките трамваи, които се движат сега по 18, а преди (по двойки) по 9, след изтичане на гаранцията им (2003 година) им бяха шунтирали бордовите компютри, електронните табла, системата за съобщаване на спирките, отварянето на вратите по желание и куп други електронизирани системи, заради това, че бачкаторите в депото нищо не разбирали от тях. Като добавим и махленското отношение на ватманите към предоставената им техника, сега 11-годишни трамваи на нищо не приличат. Да не забравяме и тъпите вандали, които са си гепнали отнякъде маркер и решават, че всичко което не е тяхно подлежи на съсипия 
- youarescum
- В началото бе словото
- Специалност: Идиотология
- Курс: семестриално завършил
Никой да не дупчи билет! Подиграват се с нас, а ние ще им пълним гушите..- няма да стане.
А после се чудим как някакъв кирлив директор от тр. дружество с 600-700 лева заплата се вози с джип...
Като направиха билетчето левче никой не се вдигна, но не е късно - просто всички ще спрем да дупчим, да ни глобят всички отворковците!
Да поставим условията си - 1.разумна цена на билетчето, а в съответсвие със стандарта у нас, разумната цена е НЕ повече от 30 стотинки. Не може у нас цената да е същата като в една Средноевропейска държава, а заплатите да са 10-12 пъти по-ниски! Това е безумие! 2. мангустите също да дупчат билети; 3. самозапалващите се кочини да бъдат спрени от движение.
И когато тези условия бъдат изпълнени - ние всички ще дупчим, а дотогава да си дупчат само богаташчетата.
А после се чудим как някакъв кирлив директор от тр. дружество с 600-700 лева заплата се вози с джип...
Като направиха билетчето левче никой не се вдигна, но не е късно - просто всички ще спрем да дупчим, да ни глобят всички отворковците!
Да поставим условията си - 1.разумна цена на билетчето, а в съответсвие със стандарта у нас, разумната цена е НЕ повече от 30 стотинки. Не може у нас цената да е същата като в една Средноевропейска държава, а заплатите да са 10-12 пъти по-ниски! Това е безумие! 2. мангустите също да дупчат билети; 3. самозапалващите се кочини да бъдат спрени от движение.
И когато тези условия бъдат изпълнени - ние всички ще дупчим, а дотогава да си дупчат само богаташчетата.
- chaplata
Нарязаха го и последния... А ни возиха 28 години по 5-та линия.
Детството ми мина в тях.

Минута мълчание.
Детството ми мина в тях.
Минута мълчание.
Как да стигна до Химическия факултет от Централна гара?
Кой автобус или трамвай трябва да хвана от Централна гара до Химическия факултет?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Как да стигна до Химическия факултет от Централна гара?
бул. "Джеймс Баучър" № 1player написа:Кой автобус или трамвай трябва да хвана от Централна гара до Химическия факултет?
автобуси № 88, 94,102, 120, трамваи № 9,18
Ако не се лъжа, хващаш трамвай 18 и слизаш на семинарията, химическия е от срещу спирката точно.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Благодаря за отговора.
Знам, че пише на изходящото картонче да се явя един час преди изпита, но примерно ако съм там към 8:30, това означава ли, че няма да ме допуснат?
Знам, че пише на изходящото картонче да се явя един час преди изпита, но примерно ако съм там към 8:30, това означава ли, че няма да ме допуснат?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Поначало не, но не отивай по-късно!
На първия изпит по математика ни пуснаха в сградата към 8:20 и към 8:35 почнаха да ни четат правилника. Не е препоръчително да го пропускаш...
На първия изпит по математика ни пуснаха в сградата към 8:20 и към 8:35 почнаха да ни четат правилника. Не е препоръчително да го пропускаш...
КН правеж
- aikaeimin
- Специалност: Японистика
Гледай към 8 - 8:10 да си там. Преди изпита се дават пояснения, които няма да повтарят специално заради теб, и с които трябва да си наясно.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
Аз бях на първия за инструкциите и честно казано не ми се става час по-рано за да ги чуя отново, едва ли ще ти от полза, ако си ходил преди на изпити.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Ще те допуснат, никой нищо няма да ти кажеplayer написа:Знам, че пише на изходящото картонче да се явя един час преди изпита, но примерно ако съм там към 8:30, това означава ли, че няма да ме допуснат?
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Трамвай 9 няма.brasence написа:бул. "Джеймс Баучър" № 1player написа:Кой автобус или трамвай трябва да хвана от Централна гара до Химическия факултет?
Ако не се лъжа, хващаш трамвай 18 и слизаш на семинарията, химическия е от срещу спирката точно.
И да, 18 от Централна гара стига до Семинартията, в зависимост от движението за около 30-40 минути си там, освен ако няма голямо задръстване, тогава може и 1 час да пътуваш. Спирката няма да я сбъркаш, след като излезете от гората през която минава е първата, а и химическият се вижда
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Неделя сутринта в 7 и 30 задръстване няма да срещнете
Най-сигурният начин е с такси - около 3-4 лв ще ви излезе по това време 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
От централна гара до химическия факултет таксито ще ти е 3-4лв на кукуво лято. Освен това не бих препоръчала на човек, който не е живял в София, да си хваща такси от централна гара - не знае за какво да гледа и да внимава, нито знае кои коли имат помпи и накрая става грозна картинка.
Също така, форумът вече има тема относно градския транспорт в София, така че тази ще бъде слята с нея.
Също така, форумът вече има тема относно градския транспорт в София, така че тази ще бъде слята с нея.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Информацията е взето от персоналната инфорчация на СУ. Без коментар...thegirl написа:Трамвай 9 няма.brasence написа:бул. "Джеймс Баучър" № 1player написа:Кой автобус или трамвай трябва да хвана от Централна гара до Химическия факултет?
И да, 18 от Централна гара стига до Семинартията, в зависимост от движението за около 30-40 минути си там, освен ако няма голямо задръстване, тогава може и 1 час да пътуваш. Спирката няма да я сбъркаш, след като излезете от гората през която минава е първата, а и химическият се вижда
КН правеж