Тема за КС въпроси от различно естество vol.2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2

Мнение от svetlio.varna »

Ще ти вземат оценката, която формира по-висок бал без значение коя ти е по-висока. Точно затова е направено така, за да не си подреждате желанията според това "какви шансове си милите че имате" (защото това няма никакво значение при класирането), а според това какво искате да учите (а това има голямо значение при класирането).
Facebook
Изображение
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Работите все пак ще могат да се видят след като минат всички изпити от втората сесия :)
Цък за повече инфо.
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
CherrySunray
В началото бе словото
Специалност: -
Курс: първи

Мнение от CherrySunray »

Здравейте! :) Преди малко се върнах от подаване на документи за класиране в СУ и сега ми просветна, че на копието от дипломата не съм написала " Вярно с оригинала" както често се прави в тези случаи. Не ме върнаха и нищо не са ми казаха, но се чудех все пак дали е някакъв проблем.... Някой заверил ли си е документите така?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Не е нужно да пише така. Нали си им показал и оригинала. Вярно с оригинала се пише, когато показваш копие без оригинал.
Facebook
Изображение
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

CherrySunray написа:Здравейте! :) Преди малко се върнах от подаване на документи за класиране в СУ и сега ми просветна, че на копието от дипломата не съм написала " Вярно с оригинала" както често се прави в тези случаи. Не ме върнаха и нищо не са ми казаха, но се чудех все пак дали е някакъв проблем.... Някой заверил ли си е документите така?
На мен дори не ми свериха дипломата с копието (а услужливо я бях отворил) ;)
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Като ходиш да се записваш август месец и без това ще ти я вземат и сверят нанова, така че явно сега не си дават зор много...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Като отидеш август направо ти я прибират ;) По-уместно беше сега да я сверят, все пак им предстои здраво смятане с оценките от нея ^^
Аватар
el_encantadorche
В началото бе словото

Мнение от el_encantadorche »

... Само внимавайте дали с вашия или със срещуположния пол ще се надпреварвате в класирането!... Че днес симпатичната дама, която прие документите ми, имаше неблагоразумието да ми обърка пола и да загради момиче... :shock: :shock: :lol: :lol: Ако не я наблюдавах какво правеше, щеше голям купон да стане после... Безобразие!... :lol: :lol: :lol:
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

Хахахаха.. Де да имах щастието да се вредя в списъка на момчетата. :D
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Fegri
В началото бе словото

Мнение от Fegri »

Искам да попитам, понеже гледам, че се взима оценка по математика от дипломата - по-точно тази от ДЗИ, а там изкарах 3.10, и исках да ви попитам, дали имам някакви шансове да ме приемат Информатика в ФМИ, ако изкарам хубава оценка на изпита на 11-ти?
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

Някой може ли да ми отговори възможно най-бързо какво да пиша на "описание", когато прикачвам сканираната диплома за подаване на документи в сайта на СУ, че нещо не ми е много ясно. :scratch:
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
Звездица
Пишете, о, братя

Мнение от Звездица »

Живо ме интересува един въпрос - може ли човек да учи едновременно две специалности с държавна субсидия или трябва да плаща пълната такса за едната? (Например ако тази година запиша една специалност и следващата година реша да запиша още една.)
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
Аватар
Звездица
Пишете, о, братя

Мнение от Звездица »

Fegri написа:Искам да попитам, понеже гледам, че се взима оценка по математика от дипломата - по-точно тази от ДЗИ, а там изкарах 3.10, и исках да ви попитам, дали имам някакви шансове да ме приемат Информатика в ФМИ, ако изкарам хубава оценка на изпита на 11-ти?
Минималните балове от миналата година за Информатика са:
1во класиране: Жени 25.75 Мъже 26.05
2ро класиране: Жени 21.95 Мъже 24.45
3то класиране: Жени 15.60 Мъже 22.27

Сметни си бала с това, което смяташ за добра оценка и ще получиш приблизително вероятността да влезеш.
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
gimli
В началото бе словото

Документи за класиране

Мнение от gimli »

Здравейте!
Много се извинявам, ако има подобна тема, но търсих и не открих отговора на въпроса си :D
1. Комплект кандидатстудентски документи (по образец), в който се записва желания от кандидат-студентите ред за класиране по специалности и форми на обучение и се заявява желание за ползване на оценка/и от държавен зрелостен изпит;
Този комплект документи аз ли трябва да го нося или ще си го купя на място и колко пари съответно струва и в него ли са изброени специалностите, от които да избирам? Питам понеже подавах документи в ТУ и там всичко необходимо е включено в справочника :)
Благодаря предварително за помощта
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Re: Документи за класиране

Можеш да си закупиш документите от Информационния център на Ректората, както и от книжарниците вътре - цената е 6 лв. Вътре има изброени специалностите, техните кодове и подробна информация кое как се попълва. Успех! :)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”