Изпит при доц. Ивайло Петров

Подфорум към Факултета по начална и предучилищна педагогика

Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя
Специалност: Логопедия
Курс: четвърти

Изпит при доц. Ивайло Петров

Мнение от kandidat_studentt »

Колеги,някой да има представа как минава изпитът при Ивайло Петров ? Строг ли е?Къса ли :) Преподава по патопсихология и психодиагностика..Поне нас това преподава.
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Изпит при доц. Ивайло Петров

Мнение от Pisobella »

Ами аз съм била при него на два изпита. Единият път беше с курсова работа. Другият път си имахме въпроси и си писахме по тях - по Психодиагностика. (Патопсихология ни е преподавал друг)
Мисля обаче, че асистентът му ни беше на изпита по Психодиагностика, докато пишехме, и после просто си разбрахме оценките от писмените работи. Честно казано не си спомням много много този изпит :) Не си спомням някой да е късал, а колко е строг - не знам. Със сигурност обаче не е дребнав и да изисква да знаеш и запетайките в учебника. :) Така или иначе в общи линии всеки изпит си е сам за себе си - то си зависи от настроението на преподавателя. Тия митове и легенди кой какъв бил...

Честно да ти кажа това е един от най-готините преподаватели във ФНПП :) Супер пич е. Не мисля, че ще се заяде за глупости. :) Но все пак трябва да прочетеш материала, не мисля, че ако му говориш тотални тъпотии или мълчиш ще те пусне ;)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

Pisobella,благодаря!

При нас проблемът е,че не сме му ходили много на лекциите..само няколко пъти. И накрая ни даде 4-5 неща,които да си снимаме и да учим от тях..И преди неговия изпит имаме 1 друг и за изпита на доц.Петров имаме само 1 ден да учим :) И за това се притесняваме..Да не вземе да ни изпокъса.Първо,че не сме му ходили на лекциите и второ,че имаме малко да научим. Иначе наистина не изглежда строг,но кой знае на изпита какъв е..Ще видим на 15-ти :)

Мерси още веднъж!
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Мда, и на нас по психодиагностика ни даде да си преснимаме разни неща за изпита.
Ами пожелавам ви успех - един ден не е много за четене :) Но все пак 24 часа не са и малко :Р
Изображение
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

Pisobella написа:Мда, и на нас по психодиагностика ни даде да си преснимаме разни неща за изпита.
Ами пожелавам ви успех - един ден не е много за четене :) Но все пак 24 часа не са и малко :Р

оо супер и после ви даде въпроси от нещата,които сте си снимали ,нали? Не е давал нещо странично..
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Не знам дали пресниманите материали са всъщност всичко, върху което ще изпитва. По принцип е върху материала, преподаван в час - лекции и после ни даде допълнително други материали, от които да четем и да си преснимаме. Допълнително на упражненията също сме говорили някакви неща. Конспект нямате ли ?

Честно казано не знам какви точно материали ви е дал доцентът този път, така че може и да са достатъчни.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФНПП”