[КСК 2011] Психология

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: [КСК 2011] Психология

Мнение от thegirl »

Нещо се бъркате :!:

1 класиране
26,72 е за мъже :wink:
27.35 за жени

2 класиране
Психология редовно 26.60 мъже
Психология редовно 27.15 жени
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
brdnc
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от brdnc »

thegirl написа:Нещо се бъркате :!:

1 класиране
26,72 е за мъже :wink:
27.35 за жени

2 класиране
Психология редовно 26.60 мъже
Психология редовно 27.15 жени
Така го виждам и аз за второ класиране - 27.15 . И аз имам 5, 92 на матурата по БЕЛ, та се зачудих, защото знам, че балът е по-висок. :o :lol: Наистина започнах да се обърквам вече :albino: Обзела ме е кандидатстудентска треска. :girl_haha:
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

Моя грешка, къде съм гледала не знам, сори :wink:
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

Интересува ме със следните оценки: 5.13 изпит су по литература- предварителен, 5.89 на матура по бел и 4.73 на матура по английски мога ли да вляза психология, а също така при успех над 5.50 първата година, мога ли втората да се прехвърля право? =)
Faith_no_more
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Faith_no_more »

seduction написа:Интересува ме със следните оценки: 5.13 изпит су по литература- предварителен, 5.89 на матура по бел и 4.73 на матура по английски мога ли да вляза психология, а също така при успех над 5.50 първата година, мога ли втората да се прехвърля право? =)
Не съм запозната дали ще ти стигне за Психология, но за да се прехвърлиш право, ако не се лъжа, трябва да имаш минимум 3,00 на кандидатстудентски изпит по история. :wink:
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

Faith_no_more написа:
seduction написа:Интересува ме със следните оценки: 5.13 изпит су по литература- предварителен, 5.89 на матура по бел и 4.73 на матура по английски мога ли да вляза психология, а също така при успех над 5.50 първата година, мога ли втората да се прехвърля право? =)
Не съм запозната дали ще ти стигне за Психология, но за да се прехвърлиш право, ако не се лъжа, трябва да имаш минимум 3,00 на кандидатстудентски изпит по история. :wink:

Това не е проблем. На предварителния по история имам 4.25. Просто умувам, ако нещо се обърка какво да правя, за да мога със сигурност да се прехвърля. Обмислях и варианта с бг филология
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

От психологията ще се прехвърлиш доста по-лесно и да с 5 и 50 би трябвало да няма проблем. А тази оценка е лесно постижима във ФФ и конкретно в Психологията :salute:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
brdnc
В началото бе словото

Мнение от brdnc »

Ах! Ами сметни си бала и го сравни с миналогодишните от първо и второ класиране. А защо изобщо ще кандидатстваш за психология? Ако не ти стигне бала за задочно право, можеш да кандидатстваш догодина. Ако запишеш психология ще изгубиш може би и цяла една година , за да се прехвърлиш. За мен лично не си струва.
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

:) Защото нищо не ми гарантира, че догодина ще успея.А все пак като си вътре нещата седях по друг начин. За загуба на време в случая не може да се говори. Психологията ми се вижда интересна и не мисля, че ще съжалявам. Ако чакам до догодина кой знае какво ше стане. Сигурно по цял ден ще седя в нас, ще ям, ще вися на пс и ше лапам мухи :Р
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

@seduction ако си приета наистина в Психология, трябва просто да се радваш... ;)
brdnc
В началото бе словото

Мнение от brdnc »

seduction написа::) Защото нищо не ми гарантира, че догодина ще успея.А все пак като си вътре нещата седях по друг начин. За загуба на време в случая не може да се говори. Психологията ми се вижда интересна и не мисля, че ще съжалявам. Ако чакам до догодина кой знае какво ше стане. Сигурно по цял ден ще седя в нас, ще ям, ще вися на пс и ше лапам мухи :Р
Ти си знаеш :wink: . На мен ми се вижда голяма разликата между психология и право. Най-вече като предмети на изучаване. Ако имах година време само за себе си, нямаше ''по цял ден ще седя в нас, ще ям, ще вися на пс и ше лапам мухи''. Но..разни хора, разни идеали. 8)
Успех!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

IcebreakerR написа:@seduction ако си приета наистина в Психология, трябва просто да се радваш... ;)
Не баш :shaking2:
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Плазмодий написа:Не баш :shaking2:
Защо? И защо всъщност балът за психология е по-висок от тези за право и политология например (конкретно за момчета), където се кандидатства със смея да твърдя доста по-лесен изпит по история отколкото по БЕЛ?
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Защото има голяма разлика и в броя на местата за прием :wink: (25 са за момчетата, а в правото са 150)
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

Момичето е право, но аз имах друго предвид. Психологията е толкова желана заради стереотипите в обществото, не толкова заради качеството на преподаване, камо ли за реализацията. Писал съм много по темата, използвайте търсачката. И все пак успех :salute:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”