Английска Филология

Архив на теми от раздел "Студенти"
Заключено
Аватар
nomadd
В началото бе словото

за отегчените от по-сериозната ми тема по-горе

Мнение от nomadd »

хмм исках тук да постна няколко забавни дебилии на анлийски, ама някакъв лош чичко малко нещо не ми позволява на латиница... :D

та затова ги качих в нета, ако някой иска да ги види - моля, да заповяда на Идиотщините
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Dark_Angel написа:По-добре се радвайте че остава още един месец до края на семестъра. :thumbleft:
= един месец до началото на сесията :?

А иначе общество и култура мина ок - 4+ след предупрежденията, които бях чел от колегите от горните курсове :) Приятелката ми даже 5.00 има :P
То май това е единствения предмет по който чета..като цяло ми е интересен, само обема на информацията малко демотивиращо ми действа ..и високите изисквания на лекторката.

По фонетика изпита е след само две седмици, но според това, което каза новия ни преподавател няма шанс да се издъниш на този изпит.

По литература Стратиев е много свестен и скромен, ама май ще трябва и да прочета нещо за изпита ..той влиза ли в оценките за семестъра или само във втори курс има оценка?

За Integrated skills: final exam по труден ли е от progress тестовете?

и май остана само лингвистичния дебат :( не съм прочел нищо досега...и в лекциите нещо не мога да се съсредоточа и умирам от скука а темите са 928592358935 ...по езикознание минах метър с темата за Сосюр, но какво да правя по дебата!??!
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

тая тема хвана паяжина :)
Librarian
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Librarian »

Иде...иде...сесията ИДЕЕЕ!!!! :twisted:

p.s. Ако някой не знае, английска филология си има отделен форум, предназначен да обменяме инфо и да си помагаме. Има и ъплоуднати някои теми по Лингвистичен дебат (ще ми благодарите после), скоро ще пратя на админа и Индо-европейските семейства....enjoy:

http://www.afeasbg.com/lit
http://www.afeasbg.com/lit/

Форумът на Английска филология! :D
Аватар
fauvist
В началото бе словото

Мнение от fauvist »

искам да попитам дали(случайно)няма някаква закономерност в темите, които се падат на лингвистичния дебат...нещо като ф. де сосюр 1-и семестър?...да, де той горед-долу нов и няма как да се сравнява със 7-годишната изпитаност на швейцарския...,не не шоколад, лингвист.Но все пак dum spiro spero. :wink: [/img]
Librarian
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Librarian »

Не, миналата година беше първия Лингвистичен дебат, а на поправителната сесия се паднаха различни теми. Ще се справите!
Аз заминавам за Вегас, ще се видим на Есен. 8)
Успешна сесия :D
http://www.afeasbg.com/lit/

Форумът на Английска филология! :D
Аватар
fauvist
В началото бе словото

Мнение от fauvist »

Благодаря за информацията.И за отзивчивостта.И за пожеланията за успех...Може би, наистина е логично всичките преподаватели да бъдат уважени с по една тема ;).Аз не вярвам да успея да науча кой знае какво.И едва ли ще мина м/у капките.А има нещо ужасно :shock: в това езикознание.Ужасно и оспиващо :sleepy1: ... Е хайде! Успех на всички ви!!!
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

а какво стана с обещаните материали по лингвистичен дебат?:) :lol: мисля, че ще са много useful :) ..
he_xe
В началото бе словото

Мнение от he_xe »

Galkata,може6 ли да ми даде6 някакви насоки какво трябва да се пи6е по темата:Text as a product vs text as a process.Трябва ли да комбинираме от дръги лекции или си е само от лекциите на Тин4ева?
Тhanks beforehand!
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

а, уисп, сори за недоверието .. направо е грехота, ама... тези "теми", които си качил/а нали са "валидни"? Имам предвид.. някои ми се струват твърде малки и едва ли е достатъчно само това? Друг въпрос: ти ли си ги синтезирал/а (защото виждам, че са от материалите, които преподавателите ни раздават)? пфф... абе, ще минат ли, ако само на тях разчитам :) ;) ?
Optimist
Драскач

What?!

Мнение от Optimist »

:shock: Колеги!!!

Към impure blood,да кажем,че поради стреса от сесията си се объркал и задаваш странни въпроси.На всички се случва.Темите са си абсолютно "валидни" (За Бога,що за въпрос..?! :shock: :idea: ), не се притеснявай.

Айде успех на всички и бъдете здрави!

8)
The empires of the future are the empires of the mind.
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

Optimist, благодаря за благородството, което проявяваш, извинявайки със сесията "странните" ми въпроси. Само дето нищо странно няма в тях. Това, което е качено, може да е полезно, но ми се струва крайно недостатъчно. Благодарности на WISP все пак де, но просто исках да питам дали ако напиша има-няма 1-2 страници на първия въпрос, примерно (защото качената тема е точно толкова), дали това ще е достатъчно? Просто имам съмнения. А сесията инак ми се отразява съвсем добре, смея да твърдя. Това е.
Evi
В началото бе словото

Мнение от Evi »

Спомня ли си някой кои language groups са били давани миналата година на редовния изпит и на поправката по линвистичен дебат? Питам, защото според мен е идиотско да учим за indo-iranian group която не стига че няма нищо общо с англ. филология, ами и има тонове имена, които само някой гении може да запомни. :shock: Та се чудя дали дават поне нещо полезно (не че от два изпита може да се говори за някаква тенденция, но все пак).
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
Заключено

Обратно към “Студенти - АРХИВ”