та затова ги качих в нета, ако някой иска да ги види - моля, да заповяда на Идиотщините
Английска Филология
за отегчените от по-сериозната ми тема по-горе
хмм исках тук да постна няколко забавни дебилии на анлийски, ама някакъв лош чичко малко нещо не ми позволява на латиница... 
та затова ги качих в нета, ако някой иска да ги види - моля, да заповяда на Идиотщините
= един месец до началото на сесиятаDark_Angel написа:По-добре се радвайте че остава още един месец до края на семестъра.
А иначе общество и култура мина ок - 4+ след предупрежденията, които бях чел от колегите от горните курсове
То май това е единствения предмет по който чета..като цяло ми е интересен, само обема на информацията малко демотивиращо ми действа ..и високите изисквания на лекторката.
По фонетика изпита е след само две седмици, но според това, което каза новия ни преподавател няма шанс да се издъниш на този изпит.
По литература Стратиев е много свестен и скромен, ама май ще трябва и да прочета нещо за изпита ..той влиза ли в оценките за семестъра или само във втори курс има оценка?
За Integrated skills: final exam по труден ли е от progress тестовете?
и май остана само лингвистичния дебат
-
Librarian
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Иде...иде...сесията ИДЕЕЕ!!!! 
p.s. Ако някой не знае, английска филология си има отделен форум, предназначен да обменяме инфо и да си помагаме. Има и ъплоуднати някои теми по Лингвистичен дебат (ще ми благодарите после), скоро ще пратя на админа и Индо-европейските семейства....enjoy:
http://www.afeasbg.com/lit
p.s. Ако някой не знае, английска филология си има отделен форум, предназначен да обменяме инфо и да си помагаме. Има и ъплоуднати някои теми по Лингвистичен дебат (ще ми благодарите после), скоро ще пратя на админа и Индо-европейските семейства....enjoy:
http://www.afeasbg.com/lit
искам да попитам дали(случайно)няма някаква закономерност в темите, които се падат на лингвистичния дебат...нещо като ф. де сосюр 1-и семестър?...да, де той горед-долу нов и няма как да се сравнява със 7-годишната изпитаност на швейцарския...,не не шоколад, лингвист.Но все пак dum spiro spero.
[/img]
Благодаря за информацията.И за отзивчивостта.И за пожеланията за успех...Може би, наистина е логично всичките преподаватели да бъдат уважени с по една тема
.Аз не вярвам да успея да науча кой знае какво.И едва ли ще мина м/у капките.А има нещо ужасно
в това езикознание.Ужасно и оспиващо
... Е хайде! Успех на всички ви!!!
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
а, уисп, сори за недоверието .. направо е грехота, ама... тези "теми", които си качил/а нали са "валидни"? Имам предвид.. някои ми се струват твърде малки и едва ли е достатъчно само това? Друг въпрос: ти ли си ги синтезирал/а (защото виждам, че са от материалите, които преподавателите ни раздават)? пфф... абе, ще минат ли, ако само на тях разчитам
?
What?!
Към impure blood,да кажем,че поради стреса от сесията си се объркал и задаваш странни въпроси.На всички се случва.Темите са си абсолютно "валидни" (За Бога,що за въпрос..?!
Айде успех на всички и бъдете здрави!
The empires of the future are the empires of the mind.
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
Optimist, благодаря за благородството, което проявяваш, извинявайки със сесията "странните" ми въпроси. Само дето нищо странно няма в тях. Това, което е качено, може да е полезно, но ми се струва крайно недостатъчно. Благодарности на WISP все пак де, но просто исках да питам дали ако напиша има-няма 1-2 страници на първия въпрос, примерно (защото качената тема е точно толкова), дали това ще е достатъчно? Просто имам съмнения. А сесията инак ми се отразява съвсем добре, смея да твърдя. Това е.
Спомня ли си някой кои language groups са били давани миналата година на редовния изпит и на поправката по линвистичен дебат? Питам, защото според мен е идиотско да учим за indo-iranian group която не стига че няма нищо общо с англ. филология, ами и има тонове имена, които само някой гении може да запомни.
Та се чудя дали дават поне нещо полезно (не че от два изпита може да се говори за някаква тенденция, но все пак).
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
отново тебе аз ще избера.