Размисли и страсти '11: Bagatur
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Размисли и страсти '11: Bagatur
Такам, мина почти 1 година, откак разпитвахме Багатуря...
Хайде да го видим пак!
Хайде да го видим пак!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Размисли и страсти '11: Багатур
Хех... верно, че сме го разпитвали. Ама ти пишеш заглавията на темите само на кирилица, това обяснява защо не съм я намерила в търсачката.
Боби, я кажи, как е усещането да разполагаш с власт?
Боби, я кажи, как е усещането да разполагаш с власт?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Боби!
Сериозно ли не са те разпитвали досега? Въх...
Я бързо групирай 20-ина форумци по двойки (включи тези, които и двамата познаваме + мен)
Опиши 10-ина от тях + мен с песни.
Същите с картинки.
Я бързо групирай 20-ина форумци по двойки (включи тези, които и двамата познаваме + мен)
Опиши 10-ина от тях + мен с песни.
Същите с картинки.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
1. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало?
2. Най-милото нещо което някой е правил за теб?
3. А най-подлото?
4. Кое свое качество не понасяш?
5. Какъв искаше да станеш като малък?
6. А мислил ли си да учиш висшето си образование в Свищов или беше сигурен какво точно искаш?
7. Кое е най-вълнуващото ти преживяване?
8. Място (забележителност), което си посетил и би посетил отново?
9. Китайско или пицария?
10. Бира или мента?
П.П. Предлагам в първият пост, т.е. на Кристо да слагаме и линкове към предишните теми, за да не се повтарят въпросите

3. А най-подлото?
6. А мислил ли си да учиш висшето си образование в Свищов или беше сигурен какво точно искаш?
9. Китайско или пицария?
10. Бира или мента?
П.П. Предлагам в първият пост, т.е. на Кристо да слагаме и линкове към предишните теми, за да не се повтарят въпросите
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
О, позволи ми да не се съглася с това поради няколко причини.
1. Твърде обременително е да задължиш потребителите да изчитат страници и страници. Някои хора имат по 3-4 предишни издания на Р&С с по 5+ страници в тях. Неефективно е.
2. Въпросите може и да се повтарят, но това не означава, че отговорите ще са същите.
1. Твърде обременително е да задължиш потребителите да изчитат страници и страници. Някои хора имат по 3-4 предишни издания на Р&С с по 5+ страници в тях. Неефективно е.
2. Въпросите може и да се повтарят, но това не означава, че отговорите ще са същите.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
MidwinterSun написа:Някои хора имат по 3-4 предишни издания на Р&С с по 5+ страници в тях.
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Хм, властта поначало се осмисля, ако се използва за продуктивни цели. В случая с модераторската работа самото възприятие, че работиш за достойна и правдива кауза ти носи достатъчно вътрешно задоволство, за да пренебрегнеш някои дребни недостатъци на новия си ранг (при мен - заради две единствени теми да прекараш 2-3 часа в изтриване на обиди от иначе стойностни мнения, както и триене на пет пъти повече неспасяеми такиваMidwinterSun написа:Боби, я кажи, как е усещането да разполагаш с власт?
Иво, твоят въпрос засега ще трябва да поизчака
Strength and honor.
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Re: Размисли и страсти '11: Bagatur
Такааам...
Засега само ще загрея с въпросите запазена марка и още няколко, после други.
Малко ще се повторя, но какво пък.
Разчитам, че ти няма да се сърдиш.
1. Като знам, че си ценител жицар - ти по кои фестивали, концерти, гостувания и т.н., които идват в близката половин година: ще ходиш ли, ако да - къде, ако не - защо? И кои би искал да посетиш (дори да нямаш реална възможност)?
2. Откак стана мод отщя ли ти се малко форума?
3. И малко стари питанки.
Кое е най-голямото/значимото МАТЕРИАЛНО нещо, което си давал като подарък, услуга, благотворителност или каквото още се сетиш?...
4. Откога си фен на наргилето? Любим тютюн? По-омагьосващо ли го харесваш, или по-лекичко? И как гледаш на разните допълнителни притурки (алкохол, треваи т.н.)?
5. Кое е най-щурото нещо, което си правил?
6. Посочи ми предпочитан цвят за:
- дреха (твоя)
- дреха (на рандъм човек - естествено, съобразно визията; първият, за когото се сетиш. импулсивно)
- стени на стая (твоята)
- стени на обществена сграда - каква и защо?
7. Вярваш ли в зодии, асценденти, хороскопи, нумерология, рейки, фън шуй и тям подобни? Все пак като цяло източната култура, която ти харесваш, се занимава доста с разните "дзен"-истории.
8. С кого от форумци не се познаваш още лично и на живо, а би желал?
9. Покажи ни 3 бр. емотиконки от форума, на които се кефиш много. А кои 3 ни липсват?
10. Изгрев или залез?
11. Планина или море?
12. На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш?
13. А за кой форумец мнението ти се промени тотално откак си наш редовен брат?
В каква насока? (може и с подробности, ако не е мн лично)
14. Разкажи ни къде си пътувал в и извън България, какво най-много те е впечатлило, кое не ти е харесало?... Като цяло обичаш ли да пътуваш?
15. Хората, които те знаем вече, не се изненадваме, че си и ценител на олд скуул турбото и простотията.
Къде простотията прекрачва границата?
16. Умееш ли да готвиш (и какво)?
17. А да гладиш?
18. А да сечеш дърва?
19. Прежали ли се да се пробваш с някоя манга?
20. Миналите ти размисли се извъдиха бая философски. Какво не те питахме тогава и сега? А ти какво искаш да те питаме още? И какво не?
Ох, много разбъркани ти ги изпрасках, ама... gommenasai.
Засега само ще загрея с въпросите запазена марка и още няколко, после други.
1. Като знам, че си ценител жицар - ти по кои фестивали, концерти, гостувания и т.н., които идват в близката половин година: ще ходиш ли, ако да - къде, ако не - защо? И кои би искал да посетиш (дори да нямаш реална възможност)?
4. Откога си фен на наргилето? Любим тютюн? По-омагьосващо ли го харесваш, или по-лекичко? И как гледаш на разните допълнителни притурки (алкохол, треваи т.н.)?
- дреха (твоя)
- дреха (на рандъм човек - естествено, съобразно визията; първият, за когото се сетиш. импулсивно)
- стени на стая (твоята)
- стени на обществена сграда - каква и защо?
7. Вярваш ли в зодии, асценденти, хороскопи, нумерология, рейки, фън шуй и тям подобни? Все пак като цяло източната култура, която ти харесваш, се занимава доста с разните "дзен"-истории.
8. С кого от форумци не се познаваш още лично и на живо, а би желал?
9. Покажи ни 3 бр. емотиконки от форума, на които се кефиш много. А кои 3 ни липсват?
10. Изгрев или залез?
11. Планина или море?
12. На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш?
14. Разкажи ни къде си пътувал в и извън България, какво най-много те е впечатлило, кое не ти е харесало?... Като цяло обичаш ли да пътуваш?
15. Хората, които те знаем вече, не се изненадваме, че си и ценител на олд скуул турбото и простотията.
16. Умееш ли да готвиш (и какво)?
17. А да гладиш?
18. А да сечеш дърва?
19. Прежали ли се да се пробваш с някоя манга?
20. Миналите ти размисли се извъдиха бая философски. Какво не те питахме тогава и сега? А ти какво искаш да те питаме още? И какво не?
Ох, много разбъркани ти ги изпрасках, ама... gommenasai.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Bagatur
- Легендарен флуудър
Тедиии
Беше някъде в последните дни на юни в 9-ти клас.. циклех си нещо безсмислено на компютъра и на вратата се появи един човек с покана да излезем навън. Бях в пълното право да го изгоня, с оглед някои доста сериозни негови провинения отпреди това, но напук на всичко се съгласих и тръгнахме из града. Надали тогава е можело да предположа, че ще се превърне в най-близкият ми приятел.
След известно време покрай него се присъединих към една компания, където и изживяхме тийнейджърския си живот в цялата му пълнота - с купоните, тоновете простотия и дебилизъм, първите любовни трепети...
До завършването преминахме през какви ли не перипетии, две компании покрай нас се разпаднаха от интриги и ядове, а незасегнати останахме само ние. Винаги единият беше готов да се отзове със съвет и окуражение, независимо в какво положение се намираше самият той. Повлияхме си взаимно на характерите и до голяма степен взаимно се изградихме като личности. Та така... още поддържаме връзка и ако онзи ден се бях поддал на злобните и към тогавашния момент справедливи мисли и му бях казал да се маха, сега просто нямаше да ти отговарям аз
Това не е за този раздел
3. А най-подлото?
Хм, като че ли не се сещам за нещо кой знае колко подло, което да са ми правили.
Понякога премислям бъдещи постъпки прекалено много, а обикновено в такива случаи нещата не свършват добре.
Обущар, после водопроводчик
Минаваше ми през главата, само колкото да си кажа "НЕ"
Винаги съм проявявал нулев интерес към икономически специалности, а още по-малко към вървящата заедно с тях математика. Освен това баща ми преподава там, а той е известен като секирата по специалността си и щеше да трябва постоянно да внимавам за шайки от разгневени студенти
Полетът ми с четириместен самолет над покрайнините на Пасау, южна Германия. Да е жив и здрав проф. Хазе
Катедралата в Кьолн и двореца Мирабел в Залцбург. Също църквичката в едно австрийско селце Арнсдорф.
9. Китайско или пицария?
Може би китайско, но зависи
10. Бира или мента?
Бира.
Беше някъде в последните дни на юни в 9-ти клас.. циклех си нещо безсмислено на компютъра и на вратата се появи един човек с покана да излезем навън. Бях в пълното право да го изгоня, с оглед някои доста сериозни негови провинения отпреди това, но напук на всичко се съгласих и тръгнахме из града. Надали тогава е можело да предположа, че ще се превърне в най-близкият ми приятел.
Това не е за този раздел
3. А най-подлото?
Хм, като че ли не се сещам за нещо кой знае колко подло, което да са ми правили.
Понякога премислям бъдещи постъпки прекалено много, а обикновено в такива случаи нещата не свършват добре.
Обущар, после водопроводчик
Минаваше ми през главата, само колкото да си кажа "НЕ"
Полетът ми с четириместен самолет над покрайнините на Пасау, южна Германия. Да е жив и здрав проф. Хазе
Катедралата в Кьолн и двореца Мирабел в Залцбург. Също църквичката в едно австрийско селце Арнсдорф.
9. Китайско или пицария?
Може би китайско, но зависи
10. Бира или мента?
Бира.
Последно промяна от Bagatur на 30 Май 2011, 22:28, променено общо 1 път.
Strength and honor.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не много, надявам сеBagatur написа:Иво, твоят въпрос засега ще трябва да поизчака
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Здравей.
1. Как си представяш живота си след 10 години?
2. Напиши топ 5 на любимите ти изпълнители и песни.
3. Би ли опитал сирене от човешка кърма? :Р
1. Как си представяш живота си след 10 години?
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Би ли опитал човешко месо в рамките на култура, където това е прието и някой така или иначе е убит напълно безболезнено и е сготвен с много подправки и гарнитури и просто е сервиран на масата с меса от други животни, а и по нищо не му личи какво е?
- Bagatur
- Легендарен флуудър
Inc
1. Като знам, че си ценител жицар - ти по кои фестивали, концерти, гостувания и т.н., които идват в близката половин година: ще ходиш ли, ако да - къде, ако не - защо? И кои би искал да посетиш (дори да нямаш реална възможност)? Искаше ми се да отида на Iron Maiden, но отново Сонисфиърът е по време на сесията и не мога да рискувам. За Джудас Прийст обаче може и да се вредя
О, не. Даже тъкмо обратното, защото имаше цял нов и непознат раздел, който да чета. (и в който всичко е от погледа на модераторското тяло).
Кое е най-голямото/значимото МАТЕРИАЛНО нещо, което си давал като подарък, услуга, благотворителност или каквото още се сетиш?...За дарения съм хвърлял доста пари, а на просяци сравнително често оставям по 2-3 лева. На приятели като услуга най-голямото нещо е било лаптопа ми, следвано от книги и дрехи.
4. Откога си фен на наргилето? Любим тютюн? По-омагьосващо ли го харесваш, или по-лекичко? И как гледаш на разните допълнителни притурки (алкохол, треваи т.н.)? Фен съм му откакто баща ми донесе едно от Египет с тютюн с ябълка и пъпеш
За другия въпрос - по-"омагьосващо", но и лекичко също е ок. Зависи от настроението. А като притурка ментата е перфектна.
Като бяхме съвсем малки, един надпис на стена "Мина е мъртва!" ни вкара във филма, че някъде из Свищов е убито момиче, в резултат на което изследвахме щателно всички стаи и порутени мазета на де що има изоставена къща в града. Бяха премятания през стари огради на свечеряване, промъквания през тесни прозорчета и мрачни коридори, ровене из купчини тухли и дъски. Накрая нашите разбраха какво сме правили в близките дни и отнесох сериозно конско... а трупът остана скрит за следващото поколение детективи
- дреха (твоя) черно/тъмносиньо
- дреха (на рандъм човек - естествено, съобразно визията; първият, за когото се сетиш. импулсивно) Импулсивно: Митко - кафяво
- стени на стая (твоята) Сини на абстрактни формички, такива са тапетите в стаята ми у дома.
- стени на обществена сграда - каква и защо? Бяло и жълтеникаво за сгради в бароков стил. Влюбен съм в последните.
7. Вярваш ли в зодии, асценденти, хороскопи, нумерология, рейки, фън шуй и тям подобни? Все пак като цяло източната култура, която ти харесваш, се занимава доста с разните "дзен"-истории. Не бих казал, че вярвам в което и да е. Подредбата, съобразена с фун шуй е приятна за окото обаче
8. С кого от форумци не се познаваш още лично и на живо, а би желал? Crematory, Pisobella, fak
,
,
Липсва ни
, както и всичките на MSN Onion 
10. Изгрев или залез? Без колебание - залез
11. Планина или море? Планина
12. На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш? Май няма такъв, който да покрие и двете изисквания.
В каква насока? (може и с подробности, ако не е мн лично) За Търговеца на кристал в положителна насока. Струваше ми се сноб преди да я видя на живо.
14. Разкажи ни къде си пътувал в и извън България, какво най-много те е впечатлило, кое не ти е харесало?... Като цяло обичаш ли да пътуваш? Обичам да пътувам, да. В чужбина съм кръстосвал немскоговорящото пространство на Европа. Впечатли ме най-вече приятелското отношение на хората там (а аз им отвръщах със същото, понеже към германците имам особено силни симпатии още от дребосък), допълнено с коректността и изрядността в местните институции. Тук е трудно е да си представим как ни пращат изпитните резултати по пощата, вместо да чакаме лошата лелка да излезе от методическия кабинет, и да лепне протокола с тиксо на стената
Питаш ме какво не ми е харесало... правят си салатите от огромни ненарязани късове зеленчуци. Също така, ако на една маса ядат много хора, към следващото ястие се преминава едва след като всеки е приключил с текущото, съответно се налага тиихо и търпеливо да чакаш тези, които ядат бавно
Къде простотията прекрачва границата? Прекрачва я там, където започват мазните цигании и кючеци.
16. Умееш ли да готвиш (и какво)? Правя си най-вече кексове, а от основните ястия - пиле с ориз и различни оризови неща.
17. А да гладиш? Мога.
18. А да сечеш дърва? Към момента не, но желание да се науча има.
19. Прежали ли се да се пробваш с някоя манга? Ух, все още не. Може би ще опитам с Hana Yori Dango, защото сериалът беше страхотен. (благодарности за Валя
)
Какво да - Смехът на кои съфорумци те развеселява най-много?
Какво не - тук ще си замълча
Ох, много разбъркани ти ги изпрасках, ама... gommenasai. Няма страшно
1. Като знам, че си ценител жицар - ти по кои фестивали, концерти, гостувания и т.н., които идват в близката половин година: ще ходиш ли, ако да - къде, ако не - защо? И кои би искал да посетиш (дори да нямаш реална възможност)? Искаше ми се да отида на Iron Maiden, но отново Сонисфиърът е по време на сесията и не мога да рискувам. За Джудас Прийст обаче може и да се вредя
О, не. Даже тъкмо обратното, защото имаше цял нов и непознат раздел, който да чета. (и в който всичко е от погледа на модераторското тяло).
4. Откога си фен на наргилето? Любим тютюн? По-омагьосващо ли го харесваш, или по-лекичко? И как гледаш на разните допълнителни притурки (алкохол, треваи т.н.)? Фен съм му откакто баща ми донесе едно от Египет с тютюн с ябълка и пъпеш
Като бяхме съвсем малки, един надпис на стена "Мина е мъртва!" ни вкара във филма, че някъде из Свищов е убито момиче, в резултат на което изследвахме щателно всички стаи и порутени мазета на де що има изоставена къща в града. Бяха премятания през стари огради на свечеряване, промъквания през тесни прозорчета и мрачни коридори, ровене из купчини тухли и дъски. Накрая нашите разбраха какво сме правили в близките дни и отнесох сериозно конско... а трупът остана скрит за следващото поколение детективи
- дреха (твоя) черно/тъмносиньо
- дреха (на рандъм човек - естествено, съобразно визията; първият, за когото се сетиш. импулсивно) Импулсивно: Митко - кафяво
- стени на стая (твоята) Сини на абстрактни формички, такива са тапетите в стаята ми у дома.
- стени на обществена сграда - каква и защо? Бяло и жълтеникаво за сгради в бароков стил. Влюбен съм в последните.
7. Вярваш ли в зодии, асценденти, хороскопи, нумерология, рейки, фън шуй и тям подобни? Все пак като цяло източната култура, която ти харесваш, се занимава доста с разните "дзен"-истории. Не бих казал, че вярвам в което и да е. Подредбата, съобразена с фун шуй е приятна за окото обаче
8. С кого от форумци не се познаваш още лично и на живо, а би желал? Crematory, Pisobella, fak
Липсва ни
, както и всичките на MSN Onion 
10. Изгрев или залез? Без колебание - залез
11. Планина или море? Планина
12. На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш? Май няма такъв, който да покрие и двете изисквания.
14. Разкажи ни къде си пътувал в и извън България, какво най-много те е впечатлило, кое не ти е харесало?... Като цяло обичаш ли да пътуваш? Обичам да пътувам, да. В чужбина съм кръстосвал немскоговорящото пространство на Европа. Впечатли ме най-вече приятелското отношение на хората там (а аз им отвръщах със същото, понеже към германците имам особено силни симпатии още от дребосък), допълнено с коректността и изрядността в местните институции. Тук е трудно е да си представим как ни пращат изпитните резултати по пощата, вместо да чакаме лошата лелка да излезе от методическия кабинет, и да лепне протокола с тиксо на стената
16. Умееш ли да готвиш (и какво)? Правя си най-вече кексове, а от основните ястия - пиле с ориз и различни оризови неща.
17. А да гладиш? Мога.
18. А да сечеш дърва? Към момента не, но желание да се науча има.
19. Прежали ли се да се пробваш с някоя манга? Ух, все още не. Може би ще опитам с Hana Yori Dango, защото сериалът беше страхотен. (благодарности за Валя
Какво да - Смехът на кои съфорумци те развеселява най-много?
Какво не - тук ще си замълча
Ох, много разбъркани ти ги изпрасках, ама... gommenasai. Няма страшно

Strength and honor.
- Bagatur
- Легендарен флуудър
menina.do.mar
Здравей.
Здрасти
1. Как си представяш живота си след 10 години? Успешно завършил и работещ, използващ всяка възможност за пътувания по света. Ходещ в свободното си време на айкидо и на разходки из природата. Най-вероятно женен с две-три деца, като последното съобразно финансовите възможности и при съгласие от отсрещната страна.
Изпълнители:
1. Townes Van Zandt - Nothin'
2. Ozzy Osbourne - Hellraiser
3. Bruce Dickinson - Tears of the dragon
4. Neil Young - Old man
5. Tenacious D - Tribute
Не виждам проблем, даже бих си смукнал и млекце от първоизточника. Всъщност може ли да стане сирене от такова мляко?
Здравей.
1. Как си представяш живота си след 10 години? Успешно завършил и работещ, използващ всяка възможност за пътувания по света. Ходещ в свободното си време на айкидо и на разходки из природата. Най-вероятно женен с две-три деца, като последното съобразно финансовите възможности и при съгласие от отсрещната страна.
Изпълнители:
1. Townes Van Zandt - Nothin'
2. Ozzy Osbourne - Hellraiser
3. Bruce Dickinson - Tears of the dragon
4. Neil Young - Old man
5. Tenacious D - Tribute
Не виждам проблем, даже бих си смукнал и млекце от първоизточника. Всъщност може ли да стане сирене от такова мляко?
Strength and honor.
- Bagatur
- Легендарен флуудър
Jamesmagno
Би ли опитал човешко месо в рамките на култура, където това е прието и някой така или иначе е убит напълно безболезнено и е сготвен с много подправки и гарнитури и просто е сервиран на масата с меса от други животни, а и по нищо не му личи какво е?
От месото надали ще ми стане нещо, може и да е вкусно, но все пак не бих го направил от уважение към починалия (независимо кой е).
От месото надали ще ми стане нещо, може и да е вкусно, но все пак не бих го направил от уважение към починалия (независимо кой е).
Strength and honor.