Класическа филология -> Археология
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Класическа филология -> Археология
Чудех се дали е възможно прехвърляне [или преместване] от Класическа филология в Археология по някакъв начин, някои изпити ми съвпадат? Случайно има ли някой който се е прехвърлял Археология и има опит в тия неща
?
Последно промяна от wH1spEr на 24 Юни 2006, 16:39, променено общо 1 път.
>> visit me at http://wH1sp.com/
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Да,наистина изпитът,който си държал/а(като кандидат-студент/ка) трябва да е съответния за специалността,в твоя случай за Археология май нямаше прием с език(Английски или Комплексния по латински + старогръцки за Класическа филология...)
Но провери в историческия факултет на място.
Успех!

Но провери в историческия факултет на място.
Успех!
The empires of the future are the empires of the mind.
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Значи аз уча Археология ,но ако искаш да се прехвърлиш наистина ти трябва издържан изпит по История , а иначе това дали ще ти признаят някакви изпити е много относително,защото ние старогръцкия и латинския го учихме по 2 години и половина и не знам дали ще си покриеш хорариума ако сега си първи курс.но наистина най-добре ще е да си провериш на място в ИФ ккави са условията.
Като птичка в небесата 
-
soul assassin
- В началото бе словото
Ами как стои въпросът с поправките - имам един изпит засега за септември, ако го взема дали ще ме зачитат напълно редовен отново?
>> visit me at http://wH1sp.com/
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Като го вземеш Септември , после няма да имаш никакви проблеми и ще си бъдеш напълно редовен студент, пък дори и да не го вземеш ,пак те записват за студент условно с невзет изпит !wH1spEr написа:Ами как стои въпросът с поправките - имам един изпит засега за септември, ако го взема дали ще ме зачитат напълно редовен отново?![]()
Като птичка в небесата