кой е по-силният пол
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
къде са? аз нещо все не попадам на такива...или ще си налага мнението, волята и тъй нататък...илитой ще доминира в едно отношение, аз в друго...а така като се замисля няма да ми е много кеф да въртя един мъж на пръста си...в началото да, после омръзва може би...все пак той мъж ли е или лукова глава? 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
О,ще те имам предвид по-нататъкПаган написа:Що не каза бе, душко, ей мъ на!nightwish написа:Може,но на мен са ми писнали другите.Искам мъж,който да не ми позволява да го въртя на малкия си пръст.Ясно е,че аз ще се пробвам,но той трябва да не се оставя.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
хмм случайно да си зодия лъв?kokteil_molotow написа:това е идеалният вариант . в природата идеални неща не съществуваттака че винаги единият ще е по-силен от другия.
а вече кой ще властва- това си е до отделните характери които са се събрали и кои от тях може да се налага , кой се подчинява и т.н.
--> 

- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
не gitty, аз съм зодия стрелец ама пак сме огнени с лъвовете ... 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
точно в това се изразява силата на жените - да оставят мъжа да си мисли, че той командва парада. и даже да осъзнае, че не е така, да не смее да си признаеgitty написа: Ама разбира се, че жените! Толкова е забавно, когато мъжете си мислят че те командват, докато всъщност правят точно това, което искат жените =P
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re:
+1peterdi написа:Добър въпрос.... и вечен, бих казал
Според мен те са равностойни - мъжете са по-силни за едно, жените за друго. Трудно се тегли чертата.
Into the endless we ride... 
Re: кой е по-силният пол

Now this is disturbing
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re:
Ооо, опре ли до там да трябва да "опитомяваш", "превъзпитаваш" и "променяш", зарежи я тая работаfatalno_f написа:Абсолютно съм съгласна, но лошото е че не всички мъже се подлежат на опитомяване

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .