Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
thegirl написа:Може би до края на май, началото на юни, че все пак трябва да е преди редовната и класиранията
Виж от миналата година, по принцип няма големи разлики
caire написа:Изкарах отлична оценка на предварителния и не искам да се явявам на редовен. Трябва ли да го плащам,за да ми се зачете оценката от предварителния???
Не, не трябва. Вече няма предварителна и редовна сесия, а първа и втора кандидат-студентска и не е задължително да ходиш или плащаш за втората сесия.
Само когато си подаваш документите за класиране трябва да си платиш таксата за участие в кандидатстудентския конкурс.
На 1 страница в темата го пише
7. Може ли някой друг да ме запише за изпит?
Приятел/ка, майка, татко, батко, свако и всички роднини до девето коляно. Трябва да носят личната ти карта. Ако няма да си в страната или ако не можаш да им дадеш личната си карта по други причини => нотариално заверено копие на ЛК.
caire написа:Изкарах отлична оценка на предварителния и не искам да се явявам на редовен. Трябва ли да го плащам,за да ми се зачете оценката от предварителния???
Не, не трябва. Вече няма предварителна и редовна сесия, а първа и втора кандидат-студентска и не е задължително да ходиш или плащаш за втората сесия.
Само когато си подаваш документите за класиране трябва да си платиш таксата за участие в кандидатстудентския конкурс.
Точно за това се чудех и аз. Защото получих точно такава информация - за да се зачете оценката от предварителния, трябва да си платя таксата и за редовния изпит (независимо дали ще се явя на него). Благодаря за полезната информация.
"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere." - Tim McGraw
Не е така. Министърът на образованието каза, че скалата ще бъде определена След като бъдат проверени работите ви. Което, според мен, е по-добрият вариант (иначе пак ще трябва да се занижава, за да има по-малко двойки )
Именно, скалата ще се определи след проверяването, за да няма толкова много двойки (което може да означава и занижаване). Аз не мисля, че ще е много по-различна от публикуваната в сайта на МОМН за 2008-а. Това според мен е много добре, защото трябва да си пълен идиот, за да не можеш да изкараш 23 точки за 3-ка. Дори не мога да повярвам как има толкова много 2-ки всяка година, но това е отделен въпрос
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
като казах скала имах предвид 1 точка за тестов въпрос , 30 за есе и тн., може би не се изразих много коректно, за което се извинявам а относно другото.. то попринцип скалите се правят след проверката на работите, за да се види нивото и да се определи скала, която да е състоятелна.. така че крайно време е