Защо избирате СУ, а не да учите в чужбина?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
mangasarka
- В началото бе словото
Защо избирате СУ, а не да учите в чужбина?
Според мен само избрани специалности в СУ си струва да изучава човек ... 
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
mangasarka
- В началото бе словото
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
именно, аз бях по същия начин!!!got написа:Аз избрах СУ категорично...Е, на моменти така го псувам и съжалявам, но все пак...Знаех си още от 12 клас, че искам само СУ, и не кандидастствах другаде...В чужбина не съм си и помислила, не ме кефи идеята да съм като негър в чуждата държава...Пък и много пари трябват...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
станахме три....само дето и родителите ми ми заявиха, че искат да кандидатствам само в СУ...а и аз си го исках от както си я имам мечтата за правотоnrggirl написа:именно, аз бях по същия начин!!!got написа:Аз избрах СУ категорично...Е, на моменти така го псувам и съжалявам, но все пак...Знаех си още от 12 клас, че искам само СУ, и не кандидастствах другаде...В чужбина не съм си и помислила, не ме кефи идеята да съм като негър в чуждата държава...Пък и много пари трябват...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
mangasarka
- В началото бе словото
В класацията образованието ни по математика е на 5то място в света.inaccessibility написа:специално за математика според мен има по-добри места...
По други специалности не можем да се похвалим с подобно постижение.
Моето мнение е, че в България си заслужава да се учи само математика. Или пък други специалности, но да се завърши с пълно 6 по всички изпити...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Важното в случая е не да си бележкарче и да имаш навсякъде шестаци,а адекватно да приложиш получените знания и да реализираш потенциала си.
За математиката-да,може би си права,има такава тенденция,но не на всеки му се отдава да жонглира с цифри и отсечки,но това не означама автоматично да забягвам за чужбина
Всико е до амбиция,практически умения и късмет 
За математиката-да,може би си права,има такава тенденция,но не на всеки му се отдава да жонглира с цифри и отсечки,но това не означама автоматично да забягвам за чужбина
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?