Относно общежитията
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Относно общежитията
Значи може все пак. Но това не би трябвало да важи за администрацията във връзка с въпроса ти.
Абе хора, вие наистина ли не сте виждали из студентски град да се разхождат преподаватели и секретарки?!? С пазарски чантички и анцузи и видимо живеещи наоколо? С какво си го обяснявате?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
А, какво е Лападунди? Много апетитно звучи....
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Ми едно такова дето правят хубави пържени картофки 
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Здрасти,сигурно въпросът ми е бил задаван,но не ми се търси в тези над 100 страници
и се надявам някой да ми отговори....Въпросът е има ли начин да подам нещо като молба за следващата година(ако се класирам за общежитие) да съм със същите съквартиранти в същата стая
И още 1 въпрос..може ли да се остава в общежитията през лятото .. и ако 'да',какъв е наемът и каква е процедурата.
п.пБлагодаря предварително!
п.пБлагодаря предварително!
Ако всички имате успех и сте окей със стаята си, може просто да отбележите, че искате да запазите старта си стая. Тогава това желание следва да бъде изпълнено на 100%. Иначе може да се попълни в молбата, че искаш да си съквартирант с другите, но е възможно това желание да не бъде изпълнено.
За да останеш лятото на общежитие, трябва да имаш успех за първа класация или поне за междинна (но при условие, че дотогава си живял на общежитие). Май ако нямаш успех, може и с молба, но не знам каква е процедурата.
Наемът е нормалният + около 35 лева, които са държавната дотация (дните от месеца * 1,15 лв или колкото беше там), заплаща се и затопляне на водата, което гледам, че за август на мен ми е било 6,10.
За да останеш лятото на общежитие, трябва да имаш успех за първа класация или поне за междинна (но при условие, че дотогава си живял на общежитие). Май ако нямаш успех, може и с молба, но не знам каква е процедурата.
Наемът е нормалният + около 35 лева, които са държавната дотация (дните от месеца * 1,15 лв или колкото беше там), заплаща се и затопляне на водата, което гледам, че за август на мен ми е било 6,10.