Митко Бербатов
Модератори: ники, Methuselah
Re: Митко Бербатов
The more you want, the easier you are to exploit
Да, точно мислих дали да я пусна.. много точна статия според мен..
Поне като ще ги съдят да ги съдят наравно.. Ернандез вчера .. ?!?!?!?! Как така не успя да я вкара
Поне като ще ги съдят да ги съдят наравно.. Ернандез вчера .. ?!?!?!?! Как така не успя да я вкара
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
Ще играе срещу Хичо и Сърмов.Фенербахче готви трансферна бомба с Бербатов
Фенербахче ще се опита да хвърли трансферна бомба, като привлече нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, пишат медиите в Турция, като се позоват на информации от английската преса.
Трансферната сума, която се посочва, че ще трябва да плати грандът от Истанбул на червените дяволи, е само 7,5 милиона паунда и точно това поражда интереса на фенерите.
Според английският „The Telegraph” цената на Бербатов ще бъде толкова ниска през лятото, защото до края на неговия договор с Юнайтед ще остава само още една година.
Ако се стигне обаче до ситуация, при която сър Алекс Фъргюсън ще позволи на Димитър Бербатов да си тръгне от Олд Трафорд, то Фенербахче ще има тежка задача да се пребори за българина с отбори като Ювентус и Байерн Мюнхен.
Според информация от днес испанският Валенсия, който е почти сигурен участник в груповата фаза на Шампионската лига за следващия сезон, също проявява интерес към юношата на Пирин Благоевград. В Англия се говори за интерес и на Манчестър Сити към голмайстор номер едно на Висшата лига за този сезон.
Напоследък Бербатов е резерва в Манчестър, тъй като не е в най-добрата си форма, за разлика от Хавиер Ернандес, а Уейн Рууни по традиция е бетониран в титулярния състав на Фъргюсън.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Според мен няма никъв шанс да отиде в Турция. Ако се стигне до трансфер, най-вероятно ше избере Байерн. Все пак Бербатов има огромна репутация в Бундеслигата, а и обстановката му е позната 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Лаочко, утре твоят човек ШЕ играе.

Ще играе как няма да играе .. даже и срещу Челси трябва да играе, че в последните 4 мача Рууни и Ернандез са вкарали общо... 1 гол
(в Премиършип)
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Чика на практика е безполезен, когато се играе предимно в полето на противника, както стана в последните мачове от ВЛ, като изключим Арсенал. На него му трябва пространство, за да изпъкне. Когато противникът едва ли не не може да излезе от собственото си наказателно поле, е трудно да бъдеш на ръба на засадата. Иначе срещу Челси мисля, че нито Бербатов, нито Чика ше играят. Най-вероятно 4-5-1 с Рууни като единствен нападател 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Гацо Бацов:
-Звъннах на Митето да ми прави компания на сватбата, де се не нАпия сам и той ми вика, че Манчестър имал мач.
-Я му викам: еми идеално, значи си свободен

-Звъннах на Митето да ми прави компания на сватбата, де се не нАпия сам и той ми вика, че Манчестър имал мач.
В неделя чичо Митко ще гледа отстрани шоуто!
Иначе денят е много важен за вратаря.Ще трябва да пази мрежата суха от "чорбари".

Noctis написа:Гацо Бацов:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-големия
Крайно време е да си тръгне от Юнайтед
К'вот ще да е, да не го сложат дори на пейката си е шамар в лицето
К'вот ще да е, да не го сложат дори на пейката си е шамар в лицето
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Ами Бербо си е един такъв свитичък, от време на време поведението му напомня на женски полов орган, мълчи си и се страхува да поиска това, което му се полага. Та той е голмайстор на тима, по дяволите, не може да си правят такава гавра с него! Ако има малко достойнство, ще си отиде от Юнайтед.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Да, "пу*ка" е, защото не е някой "нахакан" гелосан селяк тип Жоро Бекъма, които са предостатъчно в А група.menina.do.mar написа:Ами Бербо си е един такъв свитичък, от време на време поведението му напомня на женски полов орган, мълчи си и се страхува да поиска това, което му се полага. Та той е голмайстор на тима, по дяволите, не може да си правят такава гавра с него! Ако има малко достойнство, ще си отиде от Юнайтед.
И без 20 гола в Премиершип всеки посерко би си отворил свинската уста до небето.
Пази, Боже, България.
Бербатов не е такъв. Каквото каже шефа - това е
И всяка сутрин на път за работа гледам рекламата на първа инвестиционна в метрото. Дано да остане дълго време, че да я гледа простия български народ, барем му се набие нещо в канчето.
Защото от Бербатов може само да се учим на поведение и култура.
Щом не сте играли на финала, значи трябва да работите повече, а не да си губите времето с рев.
Митко го е казал - Много е важно, в кой клуб играеш.
Народа преди това - На прост чорбаджия, ратай не ставай.