Самоубийствена толерантност - 6 април/Ст. Националисти/

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Самоубийствена толерантност - 6 април/Ст. Националисти/

Мнение от Търговецът на кристал »

Оф, прав си. Тъкмо беше почнало да ми се получава и пак залитнах... Ама когато някой пише откровени глупости, ти сдържаш ли се?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Докато има такива групи от социални олигофрени, аутсайдери и дегенерати, които използват насилието за решаване на подобни проблеми, не се учудвайте, че хората смятат националистите за най-долната измет в държавата. Тук пише някакъв младеж, които уж щял да бъде "новото начало" за национализма. В същото време обаче той напълно подкрепя постъпка като тази в Бургас. Е няма как да стане така, пич. :wink: Слава Богу, на всеки българин с две капки мозък му е ясна картинката, поне по тази тема. Искрено се надявам никога хора като вас да не управляват България.
Изображение
Аватар
youarescum
В началото бе словото
Специалност: Идиотология
Курс: семестриално завършил

Мнение от youarescum »

Да ви кажа, мислех, че само циганин може да има интелектуалния капацитет да мисли, че "Свидетели на Йехова" не е секта.

Трябва да отбележим интересна научна констатация - антинационалистите се приближават по интелект до циганите, което обяснява чувството им за близост с тях.

Относно свидетелите от pravoslavieto.com :

Те са особено опасни, защото, макар че са крайно антихристиянски, широко използват християнските идеи и терминология, позовават се на авторитета на Иисус Христос и цитират Библията, с което прелъстяват доверчивите хора. Към такива войнстващи антихристиянски учения трябва да бъдат отнесени "Свидетели на Иехова", мормоните, муунистите и учението "Нова епоха".
Тяхната основна проповед за приближаващото се щастливо хилядолетно царство разпространява мнението, че накрая е необходимо всички страни да се обединят в една световна държава.
Това всъщност е основната цел на юдео-масонството, но защо пък да не си мислим, че е случайност и всички тези фондации и секти, разполагащи с милиардни финансови сметки, /от Хелзинкски комитет до "свидетелите" / нямат никаква връзка по между си?
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Boromir написа:...
и
Noctis написа:...
Личните нападки = нямате кво да кажете по темата (златно правило)
----- Изтрито: лични нападки ----- Bagatur
И тук един въпрос към модераторите - докога ще търпим такива теми у форума да се пускат и да не се трият своевременно? Докога ще търпим болни мозъци да ни размахват пръст и да ни учат на "патриотизъм", демек "кретении"? Докога ще търпим некви събрани от кол и въже разбирачи да ни промиват мозъците с идеи като насилие, нетолерантност, свърхнационализъм и криворазбрани идеали?

Големи хора сме, 21ви век сме, съобразявайте се кво пишете и къде го пишете. В друга по-нормална държава, щяха да ви издирят и арестуват за подстрекаване към насилие и етническа неприязън. Имате късмет, че в нашата любима родина не е така. Понякога се чудя къв народ сме, като имаме хора мислещи като гореспоменатите 2... или там колкото бяха дечицата. Да, мисленето ви е детинско, и ще го повтарям докато не спрете да коментирате/пишете/мажете където ви скимне. Позор!
юдео-масонството
защо използват толкова дълга дума за Sith-ите? :mrgreen:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
youarescum
В началото бе словото

Мнение от youarescum »

Kristo написа: Никой у тази мазна-долна тема не отдели и 1 ред да каже, що българите сме толкоз як народ и трябва да се поставяме законово и морално над другите? А знам отговора - няма такова нещо - няма нито 1 причина, която някой да измисли.

Ако си от рандъм народ, които няма некви качества, ти ставаш националист и издигаш народа си в култ - ОТ КОМПЛЕКСИ.

Неслучайно няколко пъти споменах, че антинационалистите по същество са антибългари. Нападките срещу национализма са всъщност нападки срещу българското самосъзнание и срещу всички, които се чувстват българи.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

youarescum написа:Неслучайно няколко пъти споменах, че антинационалистите по същество са антибългари. Нападките срещу национализма са всъщност нападки срещу българското самосъзнание и срещу всички, които се чувстват българи.
Тоест, казвайки че бургаското вмро са банда лумпени и отрепки, нападаме БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, така ли? :shock:

:geek:
Изображение
Аватар
youarescum
В началото бе словото

Мнение от youarescum »

Baggins написа:
youarescum написа:Неслучайно няколко пъти споменах, че антинационалистите по същество са антибългари. Нападките срещу национализма са всъщност нападки срещу българското самосъзнание и срещу всички, които се чувстват българи.
Тоест, казвайки че бургаското вмро са банда лумпени и отрепки, нападаме БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, така ли? :shock:

:geek:

Неслучайно съм казвал, че трябва да се мисли преди да се дъни клавиатурата.

Просто е - направи връзка между текста, който съм цитирал и написаното от мен.

Не съм споменал никъде бургаското ВМРО, освен това активните младежи от клипа, които поздравявам, не са членове на ВМРО, а участници в шествието.

Според мен, хора, които считат, че българите нямат некви качества, се срамуват от българския си произход или нямат български произход и злобеят срещу българското. Но това ми мислене сигурно е крайно, вие си преценете.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Чакайте малко, вие с тая тема намирате оправдание и искате да популяризирате насилие над граждани на страната (без значение от етнос и религия)?

Щото побоят на "сектантите" само по себе си е антибългарска постъпка на няколко нива (първо, че са българи, второ че нашата религия не го толерира и трето, че е видиш ли - незаконно).

Станалото в Бургас не може да бъде оправдано и всеки, които мисли по друг начин е смахнат. Няма с кви доводи да кажеш, че насилието е правилно. Просто няма, не от пръстите, ми на баба ти хвърчилото да смучета, пак няма да намерите. Няма и що се отнася до циганите.

Недейте да ми цитирате поста и да ми обяснявате, че нещо съм се объркал. Няма кво да отговорите на най-простия довод - в кой свят това, дето го казвате е нормално? Просто си замълчете и чакайте да затворят темата...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
youarescum
В началото бе словото

Мнение от youarescum »

Резултатите от изборите във Финландия са показател за тенденциите в цяла Европа; това да си отбележат кланящите се на "либералния запад" , които мислят, че "национализмът е отречен по света" .

Всъщност национализмът никъде не е бил отричан, но у нас чуждопоклонниците прегръщат нихилистичните идеи, за да оправдаят слугинажа и безличността си.

Поздравяваме финландските националисти, защото все пак и фини оставиха тук костите си в Освободителната война 1877-1878.

"Националистите заеха трето място на изборите във Финландия

Най-голямата изненада на изборите в неделя стана резултатът на партията на евроскептиците и националистите "Истински финландци" с лидер Тимо Сойни. Тя се нарежда на трето място по места в парламента с 39 мандата. В досегашния парламент партията разполагаше едва с 6 места.

Партията се обявява за ограничаване на имиграцията във Финландия, независимост от ЕС и възвръщане към традиционните финландски ценности. "
http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/04/18/1076416_nacionalistite_zaeha_treto_miasto_na_izborite_vuv/?ref=rss
Аватар
wizard
В началото бе словото

Мнение от wizard »

Noctis написа:---------
Единственото оръжие на ранните християни е било словото и умението да убеждават другите в правотата си. Това е било и "оръжието" на Христос. Ранните християни били преследвани от римските власти, защото отказвали да служат в армията с оправданието "Аз съм християнин и немога да служа в армията".
Аватар
youarescum
В началото бе словото

Мнение от youarescum »

Честит празник, Българи!

Днес е 20 април - денят, в който нашите предшественици показаха, че единствената алтернатива на Свободата е Смърт, на думи и на дело.

Спомнете си тези, които влязоха в огъня и умряха за нас, защото ако не се опомним, скоро ще ни е необходима нова революция, за да живеем като свободни и нормални хора.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

youarescum написа:Тука хората искаха да им се посочват врагове на България - ето, "Свидетели на Йехова" са точно такива. Предложете как например да се справим с тях, след като властта им дава пълна свобода безпрепятствено да тровят умовете и душите на наивни и доверчиви хора, вместо да говорите, че и те имали право, защото заприличвате на нахални евреи от Хелзинкския комитет. 8)
Посочи ясно и точно защо тези са врагове. "Тровят умовете и лъжат хората" не ме устройва, щото Лидл примерно правят същото. :wink:
Изображение
Аватар
wizard
В началото бе словото

Мнение от wizard »

youarescum написа:Честит празник, Българи!

Днес е 20 април - денят, в който нашите предшественици показаха, че единствената алтернатива на Свободата е Смърт, на думи и на дело.

Спомнете си тези, които влязоха в огъня и умряха за нас, защото ако не се опомним, скоро ще ни е необходима нова революция, за да живеем като свободни и нормални хора.

Честит празник на всички българи !
Аватар
youarescum
В началото бе словото

Мнение от youarescum »

Zahariev написа:
youarescum написа:
Тука хората искаха да им се посочват врагове на България - ето, "Свидетели на Йехова" са точно такива. Предложете как например да се справим с тях, след като властта им дава пълна свобода безпрепятствено да тровят умовете и душите на наивни и доверчиви хора, вместо да говорите, че и те имали право, защото заприличвате на нахални евреи от Хелзинкския комитет. 8)
Приемайки, че "Свидетелите на Йехова" са врагове на българския народ, начините някой да се бори с тях са следните :

- Засилване на ролята на Православната църква в живота на българите. В момента тази църква е безкрайно слаба, а основните й функционери са поставени от една номенклатура, която доста от българите недолюбват.
- По-широка информираност на българите за проблемите, които пораждат сектите и т.н.
- Насочване на усилията от бой върху сектантите, върху спирането на обикновените хора, които биха могли да бъдат потенциални "жертви".
- Насочване на усилията към спиране на деградацията на институцията "семейство" в България, която държа да отбележа се разлага по съвсем различни причини, които нямат нищо общо, нито със сектите, нито с циганите.

Първично ми хрумнаха тези неща. Сигурно, ако всеки един човек седне и помисли ще се сети за още много решения. Важно е, обаче, да се отбележи, че тези процеси МОГАТ и ТРЯБВА да бъдат извършени така че да не са за сметка на някого в тази държава. Без агресия и без насилствено налагане, а по един интелигентен начин.

Всичко това е изпълнимо при простото условие българите да имат държава, която чува гласа им и работи за разрешаване на проблема. Само че ако в църквата са внедрени подривни номенклатурни елементи, то т.нар. държава е открит съюзник на подривните организации и общности.

Особено по въпроса за разрушаването на семейството - всички тея секти всъщност атакуват преди всичко семейството, защото основната им проповед е, че последователите трябва да служат на "старейшината" , а близките им нямали почти никакво значение.

И като се окаже, че хората, които искат да спрат вредителите, са хора без институционална власт, подобни сблъсъци са неизбежни.
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

Ами тогава се борете да имаме държава бе, мозъци ! Като ви пречат сектите, напрвете протест с искане за промяна на закона за вероизповеданията !
Трябва да си много, ама много глупав човек, за да си мислиш , че като събереш 30 момчета с качулки и пребиеш някакви други хора, някой ще те вземе насериозно. Напротив, за пореден път се доказва що за долна измет сте всички псевдо-националисти.
Изображение
Заключено

Обратно към “Новини”