Т.е. несигурна съм дали мога да запиша втора специалност от друг факултет? Ако някой знае със сигурност Отговорът на този Въпрос ...... plssssss help me
Благодаря предварително !
Модератор: sientelo
Може, но не знам дали може точно археология, т.е. май няма втора спациалност археология...b_o_b_y написа:Така, значи до колкото разбрах от предишните съобщения по тази тема, аз, която съм за втори курс от ФФ, до година мога да запиша втора специалност, ако имам успех 5,00 и ако съм изкарала изпита за съответната специалност (примерно история за спец. Археология).
Т.е. несигурна съм дали мога да запиша втора специалност от друг факултет? Ако някой знае със сигурност Отговорът на този Въпрос ...... plssssss help me![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря предварително !
Into the endless we ride... 
Into the endless we ride... 
За догодина не е ясно доколко ще може, но принципно няма причина да не може. Сега са излезли условията само за тази година.tattoo_waist написа:Аз съм първи курс и уча филология обаче искам да запиша от 2 курс втора специалност-ще може ли или не?![]()
Ако си в ОКС "Магистър" няма опция за записване на втора специалност и по никакъв начин не може да запишеш втора ако имаш и един невзет изпит. И ми е мега интересно, каква е тази магистратура с три курса на обучение?Lorry.T написа:Здравейте!
Искам да попитам дали някой има опит в подобна заплетена ситуация като моята... Сега завърших втори курс, имам висок успех, но не мога да кандидатствам за втора специалност, защото съм в ОКС "Магистър" и трябва да имам завършен трети курс. Но... догодина заминавам по Еразъм за 1 семестър, връщам се почти към края на сесията и съответно няма как да съм си взела всички изпити и да имам успех за кандидатстване за втора специалност... а наистина искам. Дали няма възможност да вземат предвид причините, поради които ще са ми останали изпити за септември... и въобще дали това, че ще имам невзети изпити ще иззиграе някаква роля, при положение, че имам нужния успех за кандидатстване... ( става въпрос за румънска филология като втора специалност).
Благодаря предварително!