Хахах, мислех си и аз да направя същото, да пиша за Тютюн без да съм го чела. Но после реших, че това ще ме издъни яко и си писах за Вапцаров, когото попринцип си харесвам много. Не знам дали 6-те ми страници са достатъчни, но се надявам да съм си подредила мисълта добре и да изкарам поне 4
Някой от 4-та зала? Току виж сме се открили.
Кога се очакват резултати, чух, че миналата година са излезли към 24 май?
Отностно коктейла, точно това деление по градове беше тъпичко. Да не говорим, че аз и другото момиче от моя град си бяхме оставили 2-та стола навън, заедно с питиетата на масата, само за малко, докато си вземем нещо от залата. А като се върнахме - ми изненадка, няма столове. Не че не ни видяха, но на кой му дреме. Както и да е, не ми хареса, очаквах много повече социализация, млади хора с интересни и шантави идеи. Очаквах комисията да каже нещо мотивиращо, а видях по - скоро застарели (с малки изключения) дами, които са далеч от нас. Просто имах може би друга, различна нагласа и за това сега съм малко разочарована.
Все пак, успех на всички участвали, малко или много това си беше опит и се радвам, че бях там

Поздрави!