Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
- Anabel_Rose
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Re: Студентски стипендии и награди от Европейския социален ф
_sonrisa_ написа:120 лв ще са
а някаква идея тези за по-ниския успех колко ще са?
мерси
НУПЧЕ, 2 курс
When the mind is strong, there is nothing that can stop you
-
RSPAB
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни системи и технологии
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Университет по хранителни технологии - гр. ПловдивElitsa Abstract написа:Това къде?
- Anabel_Rose
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Victoria написа:Няма подобно разделение.
как така? аз четох, че има разделение за стипендиите по успех - най-високата е 90лв., а най-ниската 70? Ако имаш успех между 6 и 5,5 - 90лв., ако е между 5,5 и 5 - 80лв. и ако е м/у 5 и 4 - 70 лв?
НУПЧЕ, 2 курс
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Anabel_Rose написа:Victoria написа:Няма подобно разделение.
как така? аз четох, че има разделение за стипендиите по успех - най-високата е 90лв., а най-ниската 70? Ако имаш успех между 6 и 5,5 - 90лв., ако е между 5,5 и 5 - 80лв. и ако е м/у 5 и 4 - 70 лв?
Това, за което говориш ти, е държавната стипендия
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Anabel_Rose, първо - отнася се за държавните стипендии, не за европейските, и второ - разделението не е точно такова, каквото си го написал/а.

- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Обратна връзка:
agenta, плс, дай някакво инфо кога да чакаме кандидатстването за евростипендиите?
~ Кътчето ~
-
The Darkness Within
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Най-вероятно няма да може да ти даде инфо, понеже евростипендиите не зависят от СУ. В момента се чака да се одобри проектът за стипендиите и чак след това може да започне процедурата по кандидатстване. Има изнесена информация по въпроса на сайта http://eurostipendii.mon.bg
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Колеги,
Държавните служители от МОМН не искат да кажат нищо официално, в неофициали разговори с тях получаваме информация, че кампанията трябва да започне най-късно преди края на май, защото трябва да се проведат две кампании - както знаете за зимен семестър и за летен семестър на учебната 2010/2011г.
Държавните служители от МОМН не искат да кажат нищо официално, в неофициали разговори с тях получаваме информация, че кампанията трябва да започне най-късно преди края на май, защото трябва да се проведат две кампании - както знаете за зимен семестър и за летен семестър на учебната 2010/2011г.
-
roxanna
- В началото бе словото
- Специалност: ПУ
Според мен е по-добре да започнат другата учебна година. Ние си свикнахме да ги чакаме. Ако ги пуснат въобще . То всеки човек си има граница на търпение.
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Обратна връзка:
roxanna, другата учебна година някои хора вече няма да сме студенти, а разчитаме на тия пари, та евентуално да запишем магистратури...

agenta, ако се забавят за догодина, тези, които завършим междувременно (четвъртокурсниците), губим ли си правото на тези стипендии? Защото аз и за двете кампании съм с успех 6,00 и ако ми изгорят простоооо........
agenta, ако се забавят за догодина, тези, които завършим междувременно (четвъртокурсниците), губим ли си правото на тези стипендии? Защото аз и за двете кампании съм с успех 6,00 и ако ми изгорят простоооо........
~ Кътчето ~
Шепот,аз си мисля ,че няма да ти изгорят
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Колеги,
Надявам да не се стига до това, което комептирате - да остане за другата година кампанията.
Мисля, че ще я започнат преди лятната сесия и ще могат да кандидатстват всички, които са имали право на това през зимния семестър без изключения.
В момента, в който МОМН пусне кампанията и сайта си, ние в Университета ще организираме максимално бързо нещата и ще направим всичко възможно процедурата да е улеснена и да получавате навременни потвърждения на молбите си и адекватни отговори на всички Ваши въпроси.
Надявам да не се стига до това, което комептирате - да остане за другата година кампанията.
Мисля, че ще я започнат преди лятната сесия и ще могат да кандидатстват всички, които са имали право на това през зимния семестър без изключения.
В момента, в който МОМН пусне кампанията и сайта си, ние в Университета ще организираме максимално бързо нещата и ще направим всичко възможно процедурата да е улеснена и да получавате навременни потвърждения на молбите си и адекватни отговори на всички Ваши въпроси.
- OXeli
- В началото бе словото
- Специалност: Химия
- Курс: втори
боже боже края на май....аз остаях докато ги дадат тия стипендии....сичките пари за ново чене ще отидат
Всичко е химия и химията е всичко.