хах наистина не е трудна аз имам над 5.50 на пробната по БЕЛrallie написа:Хораа,защо всички слагате примерна оценка на матурата по БЕЛ 5.00не се притеснявайте толкова много за нея,не е трудна.Решете няколко теста и сами ще видите на кои неща си набляга.Относно анализа,аз научих примерен увод за всеки автор...другото импровизирах.Естествено,че трябва да си запознат и с творчеството на автора
[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Радослава
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
- sunshineeee
- В началото бе словото
Резултатите по изобразително изкуство и Физика са излезли. Поне с такова впечатление останах от сайта, има изнесена информация кога и как могат да се идентифицират работите им. Ако не бяха проверени - нямаще да изнесат тази информация (може би). Бъркам ли се или изпита по Физика беше на един ден с нашият?
Според мен в най-скоро време ще си видим оценките... за добро или за лошо.
Не си спомням кой беше казал, че ще излязат до 15-ти, но дано не е прав
заминавам на състезание в Пловдив и няма да видя нет 4 дни 
П.С. Има ли някой, който ще ходи на панаира в Пловдив?
може да се срещнем 
Не си спомням кой беше казал, че ще излязат до 15-ти, но дано не е прав
П.С. Има ли някой, който ще ходи на панаира в Пловдив?
„Мания за величие — това е когато мишката си е представила, че е котка, и се е самоизяла.“ — Михаил Светлов
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
ще помолиш роднина да провери вместо теб или човек на когото имаш довериеsunshineeee написа:Резултатите по изобразително изкуство и Физика са излезли. Поне с такова впечатление останах от сайта, има изнесена информация кога и как могат да се идентифицират работите им. Ако не бяха проверени - нямаще да изнесат тази информация (може би). Бъркам ли се или изпита по Физика беше на един ден с нашият?Според мен в най-скоро време ще си видим оценките... за добро или за лошо.
Не си спомням кой беше казал, че ще излязат до 15-ти, но дано не е правзаминавам на състезание в Пловдив и няма да видя нет 4 дни
П.С. Има ли някой, който ще ходи на панаира в Пловдив?може да се срещнем
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Чета в миналите коментари , че сънувате оценки , че се притеснявате , остава само някой да каже, че е ходил да му леят куршум или на врачка да му каже каква му е оценката и смехът ми ще бъде пълен . Какво толкоа го мислите и се сдухвате , като не променяте нищо ? Единственото , което всъщност правите е да тормозите себе си и по-точно психиката си . Дали вие ще се притеснявате и буквално ще треперите 2 седмици докато излязат резултатите , на комисията меко казано не им пука . Всичко това е само и единствено стрес за вас , който води до лошо настроение
Просто се отпуснете и изчакайте докато дойде моментът , пък каквото станало , станало . Все пак това не е единственият изпит , нито единственият университет . През лятото има още един в СУ , отделно в УНСС и отделно , ако някой реши да кандидатства в Търновския . Stay cool 
Последно промяна от Bestcho на 11 Апр 2011, 18:41, променено общо 2 пъти.
- sugar_geri
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
martina_teodorova написа:В ректората звънях,ама ако знаете ноемра на ФЖМК го кажете да звънна
Аз го имам. Ето номерът на ФЖМК - 02/ 986 17 24
Макар че според мен е излишно да питаме и там за резултатите. Може би след 15 е по-удачно. Ти си прецени. Дано не закъснявам с отговора...
"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere." - Tim McGraw
Журналистика - I курс, редовно
Журналистика - I курс, редовно
- Ambrosio`
- Паисий
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
И да звъните, и да не звъните, файда няма
Някоя сърдита лелка ще ви мрънка по телефона и това е, търпение му е майката 
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
лесно ти е да го кажеш, нали вече не си кандидат заекAmbrosio` написа:И да звъните, и да не звъните, файда нямаНякоя сърдита лелка ще ви мрънка по телефона и това е, търпение му е майката
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Ambrosio`
- Паисий
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Но съм минала през мъчителното чакане и знам, че звъненето не помага 
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- Радослава
- В началото бе словото
абе в крайна сметка когато тогава 
Ех ама, много сте нетърпеливи...да видим като излезнат резултатите как ще замре форума замалко
.Няма майтапа настрана, време е да палим свещите вече
''Choose a job you love and you never have to work a day in your life''
Българска Филология I курс
Българска Филология I курс
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Ако имам 2 или 3 ,няма да имам сила да си признаяRiddle написа:Ех ама, много сте нетърпеливи...да видим като излезнат резултатите как ще замре форума замалко.Няма майтапа настрана, време е да палим свещите вече
Вечеря за глупаци. Не бързайте. Аз ги очаквам около 20ти. Каквото се трогвате, че се бавят, сякаш това е нещо ново. Аре по спокойно, че взехте да ме дразните с това: "Ох, ах, Сън-Мън"..!! Вземете пораснете, нали уж защото сте умни хора кандидатствате в СУ. Като ги знаете какви са и това, че им е такава системата, защо се чудите, че не са готови резултатите...!??! WTF, grow up guys!?
Последно промяна от floating на 11 Апр 2011, 23:10, променено общо 1 път.
-
cerbera
- От дъжд на вятър
Извън темата - "Вечеря за глупаци" е най-смотаната театрална постановка, която имах честта да гледам преди няколко седмици... А ужким имам самочувствието, че съм човек, който посещава често театъра, но на това и пари да ми дават няма да отида. Простията беше пълна, точно за глупаци...floating написа:Вечеря за глупаци.

- Victoria Dragieva
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
Прав си,човече.То едно тръшкане,вайкане за няма нищо.Спокойно бе,дишайте,и вие,и още към 1000 души си чакат резултатите-не сте сами.Сядайте да си учите за някой друг изпит,вместо само ох-кане тук.Relaxfloating написа:Вечеря за глупаци. Не бързайте. Аз ги очаквам около 20ти. Каквото се трогвате, че се бавят, сякаш това е нещо ново. Аре по спокойно, че взехте да ме дразните с това: "Ох, ах, Сън-Мън"..!! Вземете пораснете, нали уж защото сте умни хора кандидатствате в СУ. Като ги знаете какви са и това, че им е такава системата, защо се чудите, че не са готови резултатите...!??! WTF, grow up guys!?
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
- Gershi
- В началото бе словото
Резултатите ще бъдат предадени утре.До събота ние ще ги разберем,защото се изисква време да ги качат!Това ми казаха от факултетa преди 3min.Пожелавам ви успех и след няколко дни да си говорим на колега и колежке.Стискам палци:)
Non scholae sed vitae discimus
(Учим не за училището,а за живота)
(Учим не за училището,а за живота)