[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
Само за добро, според мен.Няма как черновата да ти повлияе зле.Ако си писал глупосит, но си ги оправил в беловата, може да направи добро впечатление поправката ти.Ако пък си имал хубави идеи в черновата, но въпреки това не си ги написал в беловата, пак може по някакъв начин да ти донесе бонус, ако прочетат и двете работи.
- sunshineeee
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
С риск ужасно много да се изложа ще ви кажа че писанката: "Голяма част от живота ни преминава в моловете. Те се превръщат в наш втори дом. Моловете са въплащение на красотата" от статията във въпросния вестник е от моето есе...
Поне да бяха сложили и продължението на изречението. Така звучи много потресаващо и грозно. Изобщо нямах това предивд. ;( аз говорех за красотата на човешкото общуване, как се срещаме с близките си хора в мола, за да прекараме и малкото си останало свободно време забавлявайки се.
Чувствам се направо ....... Не мога да намеря точната дума, но цялата треперя. Явно имам двойка. Жалко за усилията, емоциите и парите, които хвърлих покрай този изпит ....
Поне да бяха сложили и продължението на изречението. Така звучи много потресаващо и грозно. Изобщо нямах това предивд. ;( аз говорех за красотата на човешкото общуване, как се срещаме с близките си хора в мола, за да прекараме и малкото си останало свободно време забавлявайки се.
Чувствам се направо ....... Не мога да намеря точната дума, но цялата треперя. Явно имам двойка. Жалко за усилията, емоциите и парите, които хвърлих покрай този изпит ....
„Мания за величие — това е когато мишката си е представила, че е котка, и се е самоизяла.“ — Михаил Светлов
- Hunterszone
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7-ма група
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Не преподава, но продава.Borisg написа:не го четете. Карбовски е некадърник. Искрено ви съветвам - НЕ ГО ЧЕТЕТЕ, освен ако не искате да ставате светски журналяSeniorita написа:Вижте и разработката на Карбовски по темата:
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=362917
КАРБОВСКИ НЕ ПРЕПОДАВА!
Право, 2-ри курс, 7-ма група
,,Слабостта на позицията се превръща в слабост на характера.''
http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=476&LangID=1
http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html
,,Слабостта на позицията се превръща в слабост на характера.''
http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=476&LangID=1
http://konstantindrenski.wordpress.com/
http://www.book.store.bg/p51879/gradyt- ... enski.html
Официално ли е, че и с матура приемат за Българска филолофия, тъй като в сайта все още пише, че само с изпита по БЕЛG.Gerasimov написа:Българска филология ще ви приемат много лесно, не ви трябват заветните 8 стр. на темата по БЕЛ. Принципно БГ филология влизат хората, които не са приети нещо др, което са искали (кофти но факт). И доста свободни места остават след класацията, така че ако не друго там ще успеете без да се притеснявате(вече май и с матура по БЕЛ приемат там)
''Choose a job you love and you never have to work a day in your life''
Българска Филология I курс
Българска Филология I курс
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
много, много грешиш : ) Но скоро сам ще се обедиш, когато се запозанеш с него и некадърниците от труд и 24 часа.Hunterszone написа:
Не преподава, но продава.Освен това не смятам, че може да се нарече некадърник човек, който има оригинален прочит на повечето събития, случващи се в подМОЛната ни държавица...А също така е и недооценен поет - все пак е автор на стихосбирката ,,Недялко яде лайна в НДК''
Този човек просто е отвратителен!!! и няма нищо кадърно в работата му!!!! неговото не е журналистика, а някаква "гмо журналистика".
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Слъчнице,от това което пишеш и самият факт,че се вълнуваш и имаш регистрация тук говори,че си интелигентен човек. Не се притеснявай! Ще успееш,ще видиш. :*sunshineeee написа:С риск ужасно много да се изложа ще ви кажа че писанката: "Голяма част от живота ни преминава в моловете. Те се превръщат в наш втори дом. Моловете са въплащение на красотата" от статията във въпросния вестник е от моето есе...
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Приемат с матура Българска филология.Аз нали от самия университет взех бланка,на която са изредени специалностите,които приемат с матура по БЕЛ и БГ филология фигурира сред тяхsvetlio.varna написа:Не приемат с матура.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Сериозно ли и тази година приемат с матури в Българска филология? Леле! А хем в сайта на СУ, тази специалност не е сред изпитите, с които се приемат с матура! Е, щом се приема, изкарайте си отлични оценки и сте вътре 
Поздравления за смелостта! На мен не ми е особено смешен бисерът ти и без това. Не, че виждам моловете като въплъщение на красотата, но приемам, че може да се интерпретират и по този начинsunshineeee написа:С риск ужасно много да се изложа ще ви кажа че писанката: "Голяма част от живота ни преминава в моловете. Те се превръщат в наш втори дом. Моловете са въплащение на красотата" от статията във въпросния вестник е от моето есе...
Снимай, не се бавиmartina_teodorova написа:Приемат с матура Българска филология.Аз нали от самия университет взех бланка,на която са изредени специалностите,които приемат с матура по БЕЛ и БГ филология фигурира сред тяхмога да я снимам я да я сложа тук
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Тази година масово вкараха матури в специалностите (в политология например се влиза с матура по история и коефициент 2.5 ... )IcebreakerR написа:Сериозно ли и тази година приемат с матури в Българска филология? Леле! А хем в сайта на СУ, тази специалност не е сред изпитите, с които се приемат с матура! Е, щом се приема, изкарайте си отлични оценки и сте вътре
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Хораааа, били казали във факултета по журналистика, резултатите да не ги чакаме преди другата седмица, даже май и не преди края й 
-
Philip
- Пишете, о, братя
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: forum.uni-sofia.bg
Кой е казал и откъде знаеш?
Ми звънни да провериш, тъкмо ще засечем дали е истина 
-
Bestcho
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не се опитвай да ангажираш с мнението си приятелю . Аз също смятам, че Карбовски е един от най-добрите журналисти в България и най-вече един от малкото , които не се притесняват да кажат каквото мислят , знаейки дори , че излагат себе си на опастност . Ти виждаш журналистиката по един начин , той по друг . Това е специалност , която няма как да определиш дали е нормална или не , по простата причина , че всеки я вижда по различен начин . Освен това , не мисля , че можеш адекватно да дадеш оценка на уменията му при положение , че нямаш нито неговите години , нито неговия опит , да не говорим за образование . Аз съм на мнение , че точно неговата провокативност трябва да притежава всеки , който има претенциите да става журналист . Некадърник е силна дума , като се има в предвид , че Карбовски е един от най-популярните (да не кажа най-популярният) журналист в България . Далеч съм от мисълта , че е недостижим , но като за Българските стандарти , смятам , че е на ниво , имайки в предвид , че именно от неговите предавания съм научил доста неща , които не знаех .Borisg написа:много, много грешиш : ) Но скоро сам ще се обедиш, когато се запозанеш с него и некадърниците от труд и 24 часа.Hunterszone написа:
Не преподава, но продава.Освен това не смятам, че може да се нарече некадърник човек, който има оригинален прочит на повечето събития, случващи се в подМОЛната ни държавица...А също така е и недооценен поет - все пак е автор на стихосбирката ,,Недялко яде лайна в НДК''
Този човек просто е отвратителен!!! и няма нищо кадърно в работата му!!!! неговото не е журналистика, а някаква "гмо журналистика".
По темата , че е отвратителен човек , той не е по телевизията , за да го обичаш , той е там , за да си върши работата и да се старае да информира обществото за наболелите проблеми , а дали е добър или лош човек могат да кажат само близките му хора . Случвало се е да има безумни предавания , но е неизбежно
Темата по принцип не е за това и се извинявам за офтопика , но не се сдържах
Последно промяна от Bestcho на 08 Апр 2011, 12:03, променено общо 1 път.