Да, на мен ми излиза.tobi написа:Искам да ви питам, като отидете на Персонална информация- изпити, излиза ли ви :
"Няма положени изпити досега !" ?
Едва ли е някакъв проблем.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Да, на мен ми излиза.tobi написа:Искам да ви питам, като отидете на Персонална информация- изпити, излиза ли ви :
Ще се промени когато ви внесат първите оценки от изпититеRub написа:Да, на мен ми излиза.tobi написа:Искам да ви питам, като отидете на Персонална информация- изпити, излиза ли ви :
Едва ли е някакъв проблем.
Едва ли можеш да видиш теста, който е бил на предварителния изпит, но можеш да видиш два примерни теста в сайта на СУ и в сайта на Философксия факултет на СУ.assault написа:Може ли отнякъде да се видят въпросите, че до момента ми се струва бая лесно?![]()
Не съм съгласен.Deathstroke написа:Вие това с мартеницата сериозно ли? Това е елементарна задача от 7ми клас. Имаме мартеница дълга 30 см. и бял конец, който е с 12см. по-дълъг от червения. Това значи ,че 30 см. = на бялата + червената = (Х+12) + Х (ако не знаем червената ,то тя е Х а бялата е 12+Х изразена чрез нея) и какво излиза. 2Х +12 = 30 >> 2Х= 30-12 = 18 2Х=18 > Х=9
Разбрах ,че е имало хора които са слагали някакви % за елемента на усукване > (Х_о)
Това не е вярно. Взема се матурата.Blood_red_sky написа:Казаха ни, че е б) или в) мисля... Да можеш да познаваш само собственото си съзнание... Лоша работа са точките от теста...
А иначе сега се обадих в Софийския и, ако някого го интересува, взима се по-високата оценка от дипломата по български и литература и матурата.