Митко Бербатов
Модератори: ники, Methuselah
- memento mori
- Драскач
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Митко Бербатов
Оуен направи МНОГО силен сезон в Реал и вкара над 15 гола от резервната скамейка! Просто там бяха Раул и Роналдо, и Мориентес през първия полусезон... отделно Реал смениха трима треньори, а още преди края на сезона бяха купили Робиньо и Жулио Батища, като и двамата тогава бяха все още нападатели... Оуен стана жертва на жалката им политика, а ако Рафата си го беше взел обратно, отново щеше да си върне формата, защото в полуразпадналия се Нюкасъл това нямаше как да стане!
Берба е най-добрият футболист на Юнайтед този сезон (и не само). И те ще станат шампион БЛАГОДАРЕНИЕ на него. Не на Рууни, който е дори вреден за отбора. В мача със Сити например, когато вкара задната ножица, той беше НАЙ–СЛАБИЯТ на терена (заедно с Давид Силва) и нямаше правилно отиграване. Не на хора като Карик, Флечър, Скоулс и Андерсон, които за цял сезон не могат да организират една атака през центъра. Не и на Ван дер Сар, който изигра първия си слаб сезон, откакто е в Юнайтед. Донякъде на Нани, който обаче в повечето случаи пречи, отколкото помага... все пак реши някои мачове. Донякъде на Гигс, който дори на тези години е уникален. Но най-важната фигурка в Юнайтед беше Берба. И по-важното - единственият, който ти доставя удоволствие с играта си и се забавлява, докато го прави! А не останалите недоразумения (изключвам Гигс и Нани), които единствено тичат и блъскат топката.
Берба е най-добрият футболист на Юнайтед този сезон (и не само). И те ще станат шампион БЛАГОДАРЕНИЕ на него. Не на Рууни, който е дори вреден за отбора. В мача със Сити например, когато вкара задната ножица, той беше НАЙ–СЛАБИЯТ на терена (заедно с Давид Силва) и нямаше правилно отиграване. Не на хора като Карик, Флечър, Скоулс и Андерсон, които за цял сезон не могат да организират една атака през центъра. Не и на Ван дер Сар, който изигра първия си слаб сезон, откакто е в Юнайтед. Донякъде на Нани, който обаче в повечето случаи пречи, отколкото помага... все пак реши някои мачове. Донякъде на Гигс, който дори на тези години е уникален. Но най-важната фигурка в Юнайтед беше Берба. И по-важното - единственият, който ти доставя удоволствие с играта си и се забавлява, докато го прави! А не останалите недоразумения (изключвам Гигс и Нани), които единствено тичат и блъскат топката.
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
А този убавец е много прав..
САМО ЧЕ - Ван Дер Сар.. е полубог.. не може да приказваш такива неща.. тоя човек на 40 години, с такива семейни драми (съпругата му почина неотдавна) да пази по този феноменален начин.. някак си ще е доста нагло да му търсим сметка за някоя грешка .. да, бърка, човек е все пак .. който не е бил вратар само може да приказва такива неща
САМО ЧЕ - Ван Дер Сар.. е полубог.. не може да приказваш такива неща.. тоя човек на 40 години, с такива семейни драми (съпругата му почина неотдавна) да пази по този феноменален начин.. някак си ще е доста нагло да му търсим сметка за някоя грешка .. да, бърка, човек е все пак .. който не е бил вратар само може да приказва такива неща
Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
- memento mori
- Драскач
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Никога не съм твърдял, че Ван дер Саар е слаб. Дори напротив... в последните години е на едно ниво дори с Касияс и Жулио Сезар. Просто този сезон направи някои грешки... но с оглед това, че общият им брой е равен на всички, които е правил някога като футболист на Юнайтед, едва ли някой може да го упрекне.
За вратарите - започнах да играя като вратар... за малко де, брат ми доста време беше също вратар, но си остана нисък... дядо ми е бил, но на аматьорско ниво, а баща ми е бивш професонален вратар, а сега треньор на вратари... та съм обграден от вратарство
За вратарите - започнах да играя като вратар... за малко де, брат ми доста време беше също вратар, но си остана нисък... дядо ми е бил, но на аматьорско ниво, а баща ми е бивш професонален вратар, а сега треньор на вратари... та съм обграден от вратарство
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
Разбираш ни значи .. гилдията 
То хубаво полубог, ама тоя сезон сте втори.Купувайте Бербатов и минавайте ФЕН-а! 
Уф.. аман от тия фенове бе
.. Тая година не видиш ли че ни мързи да гледаме на терена.. половината са винаги пияни преди мач.. ако ще Меси, Шави и Иниеста да вземем.. все тая
И това не му е мястото тука
И това не му е мястото тука
Отката много ви е отпуснал, явно ще трябва да го сменяте като мениджър.Най-добре слагайте Вилката, ще ви тренира подобаващо.
Е как да не му е темата тук?! Нали Бербатов ще го махат от Юнайтед.Къде по-добре да играе, ако не на Спортна София.

Е как да не му е темата тук?! Нали Бербатов ще го махат от Юнайтед.Къде по-добре да играе, ако не на Спортна София.
1. Отката си е много добре.. просто не идва напоследък, че си има проблеми със здравето
2. Вилката не може да научи лъв да яде месо камо ли нещо сложно като това "как се играе футбол"
3. Бербо на СС може да почне да играе на 55 и пак ще е най-добър
2. Вилката не може да научи лъв да яде месо камо ли нещо сложно като това "как се играе футбол"
3. Бербо на СС може да почне да играе на 55 и пак ще е най-добър
- menina.do.mar
- Плиний Стари
- Курс: завършил
Оуен бе поредният играч, съсипан от мадридската сбирщина. Там той загуби игрова форма и нямаше нищо общо с това, което бе в Ливърпул, затова и безславно се прибра в Англия.
Сигурна съм, че всеки, който е гледал негови мачове за Ливърпул и такива за Реал, вижда разликата.
@Noctis, не съм тръгнала да погребвам Берба.
Просто отбелязвам, че занапред ще разчитат на по-младите от него.
А Ван дер Сар може ти да го заместиш в Юнайтед, освен ако не държиш още ходиш в Кашива Рейсол.
Сигурна съм, че всеки, който е гледал негови мачове за Ливърпул и такива за Реал, вижда разликата.
@Noctis, не съм тръгнала да погребвам Берба.
А Ван дер Сар може ти да го заместиш в Юнайтед, освен ако не държиш още ходиш в Кашива Рейсол.
"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars..."
След такива излагации като днешната (Дано не четеш
) .. Ще съм доволен на контракт и с Брентфорд 
По темата.. не виждам кой отбор може да си позволи Бербатов в момента.. при все че Дядо Алекс няма да го даде за по-малко от 25 млн паунда
По темата.. не виждам кой отбор може да си позволи Бербатов в момента.. при все че Дядо Алекс няма да го даде за по-малко от 25 млн паунда
Ма те вярно ви размазали.Noctis написа:След такива излагации като днешната (Дано не четеш) .. Ще съм доволен на контракт и с Брентфорд
Де да ги знам... те си играха много хубаво.. ние се учихме да спираме топката .. това е 
И къде се научихте да я спирате? От мрежата зад теб ли?

Мнооого смешно.. ха-ха-ха ..
в интерес на истината статистиката ми хич не е лоша .. от 27 удара .. само 3 гола ..