Търся желаещи да учат като втори език руски в нашия (СтФ) факултет! Няма значение от курса. Трябва да се сформира група, за да помолим за преподавател. Моля да бъдете сериозни и сигурни
Моля, или пишете тук, или се свържете с мен на лична
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Дам, а може ли малко детайли? В смисъл има ли значение вече записан втори език, също откога евентуално ще почва курса, ако се сформира група, и като факултативен ли ще се счита, и т.н.
Ако всичко върви по план, курсът почва следващият семестър (зима 2010/2011). Ще се счита като втори език - за каквото се счита и сега вторият език. Идеятя е, естествено, да се почне отначало без приравнителен изпит. Това е и главната причина да се захвана, защото нито немски знам, нито испански, нито италиански. А и аз още като се записвах първи курс исках руски, ама... нямаше.
Е! Оказа се, че не съм единствена - събрахме се 10-на сигурни човека ^^
Още не съм говорила с Лещарова, за повече подробности, все не мога да я сваря в кабинета й. А Долорес ми каза да питам нея. Ще гледам тая седмица да разбера всичко със сигурност
И аз така исках руски отначало и сега много ще се радвам, ако има.
Значи доколкото разбирам - ще е вместо сегашния ми втори език, така ли? Или ще е като допълнителен?
Ети, към теб персонално се обръщам, понеже само ти се отзова в темата , I have bad news...
Долорес каза (чак сега?!?), когато отидоха да подадат молба, че няма как да заменим английския с руски, понеже всъщност вторият задължително избираем език трябвало да е западен. Тази маааалко подробност не ми я каза, като ходих да я питам миналия път. И така.
Остава вариантът руския да е трети, но аз лично не знам дали ще имам време следващия семестър да ходя и на руски..
е жалко, тъкмо се бях обнадеждила. Иначе и за трети съм навита, стига да не ми е супер шит програмата.
Здравейте. Приет съм икономика с английски и втори език испански. Интересувам се от факултативно изучаване на руски. Бройте ме и мен ако се сформира група.
Ами имаше идея предния семестър, но се оказа, че ако искаме да го изучаваме трябва да е като трети език, защото вторият трябвало да е западен и затова много хора се отказаха. Още повече, че ентусиастите сега ще сме трети курс, когато работата става сериозна и няма да имаме много излишно време. Ако си намериш съмишленици сред зайците - би било напълно възмжно сформирането на групата
Здравейте,
Пиша Ви с предложение за работа. В момента търсим енергични хора, които проявяват интерес в икономическата област и владеят английски и руски език ( полският е предимство0. Става дума за работа в международна счетоводна компания, където ще се проследяват различни процеси.
С удоволствие ще предоставя повече информация на polina.todorova@easyconsultbg.com