Теста и есето нямат самостоятелни оценки. Всяко от тях носи определен брой точки (максимум 50), и каквото се получи като сбор накрая - това ти е оценката.zaekqdosan написа:ми незнам ама ти толкова добре се аргументира и затова реших че си прав, още никой не е казал какво e написал на този въпрос
имам един въпрос не мога да разбера как се формира оценката,в смисъл на есето ако имам 3 и и на работата 4 значи 3.50 така ли, или ако на теста имам 2 значи няма значение какво имам на темата i 2-ка на едното значи край
Все пак въпроса за мартеницата е като някаква гавра с кандидатстудентите...мартеницата не е някаква геометрична фигура, че да може да се определи съвсем точно...мартеницата може да е всякаква...не са прави да дават тоя въпрос.
Имаше също следния въпрос: "Кое от изброените известни произведения е на писателката Ана Маринина" (не съм сигурен за името на писателката, може да съм го сбъркал)" - при което са дадени 4 произведения. Някой знае ли коя е тази писателка ? Не мога да намеря информация за нея в интернет...