Проблем с оценките които не са нанесени в книжките

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Аватар
iodine
Драскач
Специалност: Право
Курс: първи

Проблем с оценките които не са нанесени в книжките

Мнение от iodine »

Здравейте,
имам следния проблем: отидох в Отдел студенти да си заверя успеха за стпендия, но нали ги знаете какви са загубени лелките, тая три пъти ми сметна гресно оценките. След трерия път реших да и помогна, оказа се че не само бърка в сметките, но И ми смята факултативните. Явно ми се ядоса за дето се мъча И помогна (просто не изтърпях, чаках я около 7-10 минути да смята, беше отчайващо И И казах как да ги сметне, между другото един път ми ги сметна И за трите семестъра). Та ядоса се ли кво и ме накара да съм И показал в книжката оценката по Латински, аз нямах книжка И затова тя написа с молив някаква бележка \"СК проверка?\" или от сорта. Оценката обаче я нямам в книжката, защото уж се бях отказал от нея, но явно пак са я вписали. Честно казано сега мисля че искам да я задържа, така че добре че пак е писана. Така че какво се прави сега? Няма я в книжката, а тия искат да я проверят сега.

Имат ли изобщо основания, нали я Има в протокола?
Ако имат основани какво да направя? Да орида pro Радулова ли? Как и се доказвам на нея?

Че аз съм тъп да не я внеса е друг въпрос.
В името на потока! Втория!
Аватар
Ivanxou
В началото бе словото
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: Проблем с оценките които не са нанесени в книжките

Мнение от Ivanxou »

Не знам какво да направиш, ама по-неграмотно и пълно с "печатни" грешки мнение, рядко се вижда.Поне можеше да си направиш труда да го редактираш, че на места направо смисъла се губи.
Отивай да си търсиш дадените преподаватели да ти нанасят оценките в книжката или да се изяснят с подобията на чиновници :roll: .
Аз - СУ 16:0 :cheers:
Изображение
Аватар
iodine
Драскач
Курс: първи

Мнение от iodine »

Да извинявайте, писано е с кирилизатор...
В името на потока! Втория!
Аватар
Liona
В началото бе словото
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Liona »

Щом си сигурен, че оценката съществува в протокол, може да помолиш ас. Радулова да я проверите заедно и да ти я внесе в книжката (може да я намериш във вторник от един до три в 288). А че ще се лее хейт от страна на администрацията, когато поискаш миналогодишен протокол за факултативен предмет, вече е неизбежно :D
Und über uns im schönen Sommerhimmel
War eine Wolke, die ich lange sah
Sie war sehr weiß und ungeheuer oben
Und als ich aufsah, war sie nimmer da.

Aspirat primo Fortuna labori.Me duce tutus eris. Ad infinitum.
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”